סקר

ssskiman

New member
סקר

אני מציע שכל אחד יענה להודעה זו, ובכותרת יכתוב אם גולש סקי או סנואבורד, ואם גולש אוף-פיסט או רק על מסלולים.

בגוף ההודעה יכתוב עוד פרטים, כמו מספר חופשות\ימי גלישה, והערכה של רמת הגלישה.

ssskiman

New member
סקי, נשאר על המסלולים

גולש כעשר חופשות, רמה - intermediate.
בראות טובה יכול לגלוש כל מסלול, בראות גרועה משתדל להישאר על הכחולים

matar

New member
סקי, מסלולים ואוף פיסט

~ 200+ ימי גלישה ( 22 שנה, עם מומצע של כ 9-10 ימי גלישה בשנה )
רמת גלישה - expert

Diagonalization

New member
סקי, בעיקר מסלולים, ומידי פעם יורד לאוף-פיסט לא רציני

לא בטוח מה אתם מחשיבים אוף-פיסט. אבל אוהב מידי פעם לרדת קצת מחוץ למסלול, אולי לחתוך טיפה באיזה עיקול או סתם איפה שניראה בטוח ויש שלג עמוק וכייפי

בינתיים הייתי פעמיים בחופשה של שבוע בחו"ל, עוד כמה ימים בחרמון מידי פעם ליום גלישה, והשנה עוד שבועיים טסים לואל-טורנס.
אני חושב שאני ברמה בינונית, עושה אדומים וקצת שחורים אבל עדיין לא מרגיש חופשי בשחורים.

skiforce

New member
סקי, מסלולים, קצת "גונב" אוף פיסט בקטנה

התחלתי לגלוש בגיל צעיר, אבל לא התמדתי. מאז הקאמבק יש לי כ 25 ימי גלישה, ובהמשך העונה הנוכחית שבוע בוואלטורנס.

רמה: intermediate. גולש גם אדומים. עדיין יש הרבה על מה לעבוד. גולש כחולים בביטחון, ומחפש אתגרים בעיקר באדומים, ומנסה לקחת אותם יותר מהיר ויותר ברציפות ובכיף.

כמו דיאגון שכתב לפני, גם אני משתעשע באוף פיסט שקרוב למסלול, אבל לא ממש יותר מזה. לפעמים חותך בין מסלולים על הגבעה שמחברת ביניהם. גם מבחינת הציוד אני נוטה לקחת מגלשי קארבינג (כלומר מותן מאוד צרה) שמפיקות את המיטב מהמסלול ולא סלחניות בשלג עמוק.

סקר מגניב!

סקי + סנובורד, כשהשלג טוב יורד הרבה מאד מהמסלול

גולש משנת 1995, רק שנה אחת מאז לא יצאתי לגלוש. בהתחלה היה שבוע בשנה, אחרי זה שבועיים בשנה והיו לאחרונה גם שנים של 3 שבועות.

התחלתי עם סקי 4 שנים. עברתי לסנובורד וגלשתי רק סנובורד כ 10 שנים. אח"כ התחלתי לחזור לסקי וכיום גולש גם וגם לפי האתר, השלג ומצב הרוח, בערך 80% סקי ו- 20% סנובורד. רמת גלישה בסנובורד בינוני-גבוה בסקי גבוה.

ssskiman

New member
אוף-פיסט אתה גולש גם בסקי או רק\בעיקר על הבורד?

אם גם וגם איך אתה משווה ביניהם מבחינת קושי?

גם וגם

קשה להיכנס להשוואות כי עם הסנובורד אני לא עושה קטעים קשים במיוחד. או לפחות לא עשיתי כאלה מזמן. הסקי שלי מוגדרים 50/50 ואני עושה איתם מסלולים שלא הייתי מסוגל בבורד. בטח לא עם הבורד הבינוני מאד שיש לי עכשיו אבל כנראה שזה נכון בכלל. בגדול אני מצליח להגיע לשליטה יותר טובה בסקי ברוב סוגי השטח והשלג למעט פאודר ממש עמוק או שלג סלאשי.

I Gabe

New member
משתדל לגלוש על המסלול אבל לעיתים אני עף ממנו.זה אוף פיסט לא?

גולש סקי, חוץ מאז כשאני גולש בטן.
רמה מומחה על (בגלישת בטן).

alien life form

New member
סקי, רק מסלולים

התחלתי לגלוש לפני 25 שנה אבל דילגתי מעל כמה שנים בדרך בגלל פציעות או אילוצים. מגדיר עצמי גולש ברמה גבוהה.

air junkie

New member
בורד, הכל מהכל וכמה שיותר

גולש כבר 24 שנים או יותר.. כבר לא זוכר. מתוכן 5 או 6 עונות כששתיים אחרונות ברצף והיד עוד נטוייה.
&nbsp
רמת גלישה - מדריך בוגר קורס רמה 3 קנדי (הדרכת מועמדים לתפקידי הדרכה, קארב, שורט רדיוס, כל סוגי האופפיסט, פארק).
&nbsp
בזמן האחרון נוטה יותר לקארבינג ופאודר מפאת הזמינות והאפשרות לעבוד עם כל שטח ההר ולא רק הפארק ומשתעשע עם המחשבה של להוציא תעודת הדרכה בסקי בשנה הבאה.

marceloros

Member
מנהל
סקי על מסלולים

רקורד (עלוב אני חייב לומר) של איזה 10 חופשות מאז התחלתי לפני 20 שנה לערך.
גולש בינוני פלוס - נהנה בכחולים, מתעייף באדומים, נזהר בשחורים.

Cמן רשום

New member
סקי און פיסט

גולש מזה כ-10 שנים אבל רק בשלושת השנים האחרונות נעשיתי באמת רציני. רמת גלישה בינונית. יש לי אופי מאד זהיר כך שלא לוקח סיכונים ונוטה ללכת (לגלוש לצורך העניין) על בטוח.

eliavt

New member
סנובורד - אופיסט

קרוב ל 200 ימי גלישה
בשנים האחרונות מתמקד בחופשות אופיסט עם מדריך הרים ותיקי ABS
מחשיב את עצמי כגולש בינוני ברמה הארופאית ומתקדם ברמה ישראלית

למעלה