סקר

itay1010

New member
סקר

איזה סגנון של ג´ניפר אתם הכי אוהבים? פופ-לטיני או r&b

itay1010

New member
אני הכי אוהב את סגונון הפופ-לטיני

וכדי לכם להכנס לאתר בהשקה הגדולה, אור כבר ייתן פרטים מתי. מחכה לכם שם הפתעה גדולה, מה שאור יראה זה רק טעימה קטנה ממה שמחכה לכם, אז כולם להכנס.

J To The Lo

New member
תאמת..

אני חולה על השילוב של rnb עם היפ הופ לדוגמא im real או feelin´ so good עם ביג פאנישר השמן(מסכן,איך שהוא מת),ופאט ג´ו... הליטיני זהנחמד כמוdima que paso,מJ TO THE LO-THE REMIXIES! אבל אי אפשר לקרוא למוזיקה שלה פופ!למה לקלל?! אבל אני הכי אוהבת...את השיתופי פעולה עם הראפרים!!! !!!!NIGGERS RULEZZZZZZZ

J To The Lo

New member
ראסמי אתה מפחיד אותי!

אתה הבן אדם הכי חסר ידע על היפ הופ שאני מכירה!!יש כאלה שהיו לוקחים את זה כמחמאה יש כאלה שלא..אבל ראסמי, תעביר כמה שעות מולmtv base,במקרה הטראגי כמו חודשים כמו מכורים לערוץ(אני לדוגמא..)ותשנן חומר , ותראה שבסופו של דבר תלמד הרבה...סתייייש! עזוב..זה בסדר, הרבה לא מבינים כלום על היפ הופ.. אאאאממממ....ביג פאנישר מת בתחילת שנת2000, מהתקף לב ומסתימת כל העורקים בגוף מהשומן(הוא היה שמן, מאוד, אפילו ביגי, שהיה ממש שמן היה הרבה הרבה יותר רזה ממנו, בכלל כמה שביגי היה שמן ככה הוא היה יותר כוסון),עכשיו אתם שואלים,למה אני מזיינת לכם את השכל עם המוזיקה השחורה הזאת? אז הסיבה היא שג´ניפר השתתפה בשיר ובקליפ its so hard של פאנישר אחרי מותו יחד עם ליל קים ועוד ראפרים, זה היה אחרי השיר שלהם יחד, אז הם היו קרובים בתקופה...

RIP CURL1

New member
ג´ניפר הופיעה בו נכון?? כי ראיתי את

הקליפ הזה שעשו להרבה שמתו שמנים והיה שם מלא ראפרים וג´ניפר הייתה גם נכון?????

J To The Lo

New member
כן היא הופיעה אבל...

לא הבנתי למה התכוונת ב"שעשו להרבה שמנים שמתו"? השמנים היחידים שמתו היו- ביגי ופאנישר.. וגם טופאק מת...אבל הוא לא היה שמן..אלא הראפר עם הגופה הכי יפה בwest cost...וכשאני אומרת גופה...אני באמת מתכוונת לזה...

itay1010

New member
מה זה רסמי?

ואני לא צריך להבין במוזיקה שחורה כי אני לא אוהב אותה

J To The Lo

New member
לא אמרתי לך שאתה חייב לדעת..

או שאתה חייב לאהוב...אני רק אומרת שזה מוזיקה שאולי כדאי לך לנסות... וראסמי...אין לי מושג איך להסביר לך מה זה ראסמי...

itay1010

New member
כבר ניסיתי

שמעתי באם טי וי שירים של פאפ דאדי ולא התלהבתי אבל אם את אוהבת סבבה לך

מה יהיה עם הרמיקסים??

R&B זאת המוזיקה שלה, לא יעזור... אתם יודעים שהיא הקליטה ב-21 עוד שירים?? כנראה רמיקסים לשירים החדשים... מה יהיה עם הרמיקסים?? לא נמאס כבר??

J To The Lo

New member
מה זאת אומרת נמאס?!

איך אפשר להיות נמאס? זה ג´ניפר וזה ראפרים, זה ג´ניפר בבגדים מינמלים וזה ראפרים שרוב הזמן בלי חולצה ומדגמנים שרירי בטן מ-ו-ש-ל-מ-י-ם! לפחות עליי זה לא יכול להימאס! ואיתי...מי דיבר על פאף דאדי?אבל יאללה חפיף...אין איתך נושא..

למעלה