סקר(!!)

yuyu yop

New member
סקר(!!)

מה אתה חושב על השבט שלך (?!?!?!) ??? 1) ה- שבט 2) שבט מצוין 3) השבט ממול יותר טוב... 4) שבט??? איזה??? 5) מה אמא שלי רשמה אותי לצופים??? ותענו ברצינות כי אם לא כולם יבחרו בתשובה מס´ 1

אההם...

השבט שלי די קטן (בערך) וכאילו.. אני לא יודעת.. אבל דוגרי... הוא טוב, אבל יש יותר!! אבל כל זה ממש לא אכפת לי. העיקר שאני נהנת בפעולות טיולים וכל שאר הדברים שיש בצופים!!

לדעתי

3... (השבט ממול יותר טוב) למרות שאין כל כך שבט ממול אבל חפיף... אני פשוט מתכוונת שסה"כ יש לנו שבט בסדר אבל יש פשוט קצת (הרבה) חברי שכב"ג שלא שמים *** ולא אכפת להם מאף אחד אז הם דיי הורסים את האוירה לפעמים (למשל- יום עבודה שכולם אמורים לעבוד ומשום מה יש כאלה שבאים לשבט רק כדי לשבת ולדבר...) למזלי יש לנו כמה אנשים חזקים ממש בשבט שמזה אכפת להם ממנו (אני לא נכללת בתוכם, בינתיים)...

1. ה-שבט!! ברור!!!

שבט שיקמה, ה-שבט של ההנהגה, ושל התנועה ושל ביכלל...! אין, אין עלינו...
!!! וזה ברצינות, באמת... אנחנו כל השכב"ג מורעלים, נותנים ת´נשמה לצופים, עושים הכל כדי שהשבט יצליח... נועה.

Trranger

New member
2... שבט מצויין

שבט און בירידה ועלייה ב8 שנים האחרונים הוא נסגר לפני בערך 8 שנים בגלל שריפה רצינית, ששרפה את כל הציוד, המבנה והכל. נפתח מחדש לפני 5 שנים... בערך 3 שנים היו בערך 50 חניכים בשבט שנה שעברה הגענו ל80... והשנה אני שמח להגיד שיש לנו 300 חניכים רשומים! שזה המון בשביל אונו! ועכשיו יש לנו שכב"ג 100%!!! אחלה מדריכים... אחלה חברה והכל מצויין! זה לא ה-שבט כי יש לנו טלנובלה בגדוד, וזה ממש מסובך! וגם בגלל שאנחנו נחשבים לשבט של פריקים-סנובים

למעלה