סקר!

noamha

New member
סקר!

מה לדעתכם הקטע האינסטרומנטלי הכי טוב של דרים?

NiGa

New member
רעיון מצויין לסקר,

כל כך מצויין שזה עומד להיות הסקר הבא (ובתכנון כבר כמה זמן) אבל אם כבר הצעת את זה, נא לעזור לי: Overture (מסיקס דגריז) Overture 1928 Dance Of Eternity Hell´s Kitchen Deep In Heaven (חלק 2 של Trial Of Tears) The Darkest Of Winters (חלק 4 של ACOS) The Inevitable Summer (חלק 6 של ACOS) Erotomania Ytse-Jam

NiGa

New member
גאון שכמוני!

רשמתי את הרשימה של כל האינסטרומנטליים במטרה שתוסיפו לי אם שחכתי כמה, ואז נעשה את הסקר... אז... נא לעשות כך!

orbiti

New member
יש גם את

bombay vindaloo (מההופעה במרקי) the other hand (הפתיחה לקילינג הנד - מאותה הופעה, מקווה שאני מדייק בשם) about to crash (reprise) - יש שירה רק בהתחלה, וזה קטע די אינסטרומנטלי... טוב, נו, אז זה לא נחשב... החלק הראשון של צ´יינג´, The crimson sunrise, הוא גם אינסטרומנטלי לחלוטין. שכחתי משהו? נדמה לי שלא

majesty

New member
בהחלט רעיון נפלא לסקר!:)

ראשית, וללא שום צל של ספק; הקטע האינסטרומנטאלי הכי טוב של דרים הוא .erotomania בכלל, הם הלהקה הכי מדהימה ששמעתי בחיים. יודעים למצות את הכשרונות שלהם כמו שצריך, כל אחד שם פשוט גאון (הרשו לי לציין בנקודה זו שבעיקר ג´ורדן-כפי שמייק אומר ב´liquid drun tension´, הוא הבן-אדם הכי מוכשר שיצא לו להכיר שנגע אי-פעם בקלידים!) פשוט אלילים! שנית-נעים מאד!:) קוראים לי ענבר, וכפי שהבנתם ע"פ השורות הנ"ל, אני ממש אוהבת את דרים (יש הטוענים שזו כבר ממש אובססיה חולנית אצלי, לאור העובדה שחלמתי עליהם שלוש פעמים...) ד"א-ממתי הפורום הזה קיים?!

NiGa

New member
סליחה סליחה סליחה!

למעלה עניתי לך כבר שהפורום קיים כחודשיים וקצת, והתייחסתי אליך בלשון זכר אז אני מצטער מראש

majesty

New member
סליחתך מתקבלת!../images/Emo66.gif

חחח... קצת הגזמתי עם הסמלים כאן... אני מקווה שתסלחו לי! NiGa-מי אתה?

noamha

New member
Erotomania ללא ספק!

למרות שלא שמעתי את כולם אבל את רובם

למעלה