סקר.

korinalir

New member
שמאלנית-מרץ

נוער מרץ בנתיים ליתר דיוק משנה הבאה אפשר להצביע

איילת1974

New member
רציתי לעשות סקר

אך סקר, כדי שיהיה טוה צריך להיות הלים, דהיינו: שיהיו בו את כל האפשריות המתאימות, וכך כל אחד יוכל להצביע לאפשרות הטובה לו. אי לכך לא ניתן לערוך סקר לאתאיסטים בלבד, אלא ל: אתאיסטים, חילונים, מסורתיים, דתיים וחרדים. לכל אחד מן הקבוצות יש 3 אפשרויות: שמאל, מרכז וימין. אי לכך יוצאים כ- 15 אפשרויות שונות, דבר המקשה עליי לערוך את הסקר.

erez zon

New member
פעם הייתי גאה להיות שמאלני....

היום מה שקורה בתוך המפלגה די מביך,וכך גם סירוב הפלשתינאים להצעתו הכ"כ "נדיבה" של אהוד ברק בקמפ דיוויד(הויתורים הטריטוריאלים,כמובן). אני עדיין שמאלני כיוון שאני מאמין שאין תחליף להידברות עם הצד השני,אולי אני תמים....לא יודע. בכל אופן,זוהי בחירתי.

אם כך, אז אתה לא שמאלני

"אני עדיין שמאלני כיוון שאני מאמין שאין תחליף להידברות עם הצד השני" משמע מדבריך שרק השמאלנים מדברים ולא עושים מלחמה! ומה בגין עשה? דיבר הרבה עד שנפטרנו מהמצרים בדרום.

erez zon

New member
לא,אני דווקא מאוד שמאלני.

המצב עם הפלשתינאים הוא הרבה יותר מורכב מהמצב שהיה עם המצרים,כך שאל תשווה. אני מאמין בפשרות טריטוריאליות כואבות ביותר,כולל פינוי כל ההתנחלויות וחלוקתה של ירושלים בשביל הסכם שלום. זוהי לא בדיוק חשיבה של אדם ימני,צודק?

דיברנו על הידברות ולא על נכונות

לויתורים. אם אתה רוצה לתקן ולהחליף הידברות בויתורים, המאפין הקלאסי של השמאלני, אז זה כבר משהו אחר.

למעלה