שאני מוכן שהוא יזיין אותי!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... מה הקשר לקמצן....??? שתקנה כשאני לא איתה.....חחחחחח אין לי לב לשלם על חולצה 400 ש"ח... חחחחחחחחחח......
אני הייתי קונה לך אותם....ושומר ליומלדת הקרובה... אני עשיתי את זה בארופה...עם שעון סווטש ב2700 דולר.. ונעאל העולם...כדי לחזור לחנות בלילה לבד עוד הלכתי 4 קילומטר..לכל צד. בסוף....בסוף שאלתי אותה אם היא מריחה משו... והיא עוד אומרת "כואב לי הראש"
גם אצלנו הנר לפעמים זה הסימן אם בא לי מאוד אז אני מדליקה בחדר ואיך שהוא רק מריח את הנר הריחני לא צריך לומר123 והוא במקלחת מפזז בהונגרית...כאילו איזה חינגה גדולה הולכת להיות....חחחח אבל יש עוד כמה מילים נגיד אני אומרת לו ככה "יו כמה זמן לא חיללתי"....והוא ישר עם ברק בעיניים שניות המחשב סגור ויאלה אקשן...חחחחחחחחחחחח
בקנס סקס עולמי נעמד מומחה לעיניין על הבמה ושאל את הקהל.. מי מקיים יחסי מין פעמים או יותר ביום.. 10% מהקהל מצביעים וצוהלים עד לב השמיים... אחר כך שואל מי מקיים פעם ביום.. עוד 10 % מצביעים וצוהלים קצת פחות.. אחר כך שואל מי פעם בשבוע... 50% מצביעים וצוהלים הרבה פחות... וכן הלאה... וכן הלאה... שאלה אחרונה..מי מקיים יחסים פעם בשנה... קם אחד מרים את הייד וצוהל יותר מכולם.. מה זה מבסוט..הכי בעולם.. המומחה שואל אותו "תגיד פעם בשנה ואתה כל כך מבסוט?" כן עונה האיש.. זה היום זה היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם