*********סקר *******

giulietta

New member
לא אני.

אבל בואי נפתח משרד לייעוץ :"חינוך מחדש לבעלים", נראה לי שנהיה מוצפות עבודה. (או מכות
)...

ר ו ח

New member
אני אתך ג´ול...

אבל תתכונני... הרבה מכות יהיו שם..חחחחחחחחחחחחחחחחח
חבל על הזמן! תגידי... כושר יש?!

הקצין

New member
פשוט לא מאמין למראה עיני ../images/Emo151.gif|ליצ

באמת לאחרונה ( 90 שנה בערך +- )נתקלתי בבעיה בנושא הנ"ל האישה : מנקה , מכבסת , תולה כביסה , מגהצת , מטפלת בילדים , עושה קניות , רופאים , בקיצור כל מלאכות הבית . . . והגברים : חותך את הלחם ועושה ילדים . . . והיום : הלחם כבר פרוס . . . ואת הילדים עושים במבחנה . . . מסקנה : שלום ולהתראות לא צריכים אותנו בכלל
יושב על הגדר
ולכולם רק טוב

י פ ע ת

New member
../images/Emo163.gifהוא../images/Emo68.gifוהיא....

נתחיל ב- היא<שיורגשו ההבדלים החדים>- היא- מכבסת...תולה....מכבסת....תולה הוא-
אין לי תחתונים!!! היא- מפשירה מבשלת מפשירה מבשלת הוא-
מה יש לאכול????????? אבל לפעמים דווקא מפתיע ואין מה לאמר...שולחן ערוך כמו שצריך!!<השקשוקה שלו יאמי יאמי> היא-מדיחה כלים בכיור הוא- מפעיל מדיח היא- קמה בלילה לבכי הילד הוא- הנגריה מפריעה לשמוע ת´בכי היא- מרכזת לו ת´זבל הוא- זורק אותו שניהם עושים קניות ללא הבדלי גזע דת ומין! היא- מבינה רק בלהאכיל ילדים הוא- משקה עציצים ומטפח אותם היא- ? הוא- תיקונים בבית, חשמל, קידוחים הוא- מסדר את הבית היא- משתדלת לשמור על הסדר האמת שמידי פעם הוא מפתיע...אבל זה לא מעוגן בחוק...סוד הקסם זה לא ללחוץ וזה יבוא לבד! הכי מעצבן זה שהוא עושה משו אז:"את לא אומרת כלום על זה שעשיתי לך! שטפתי לך! הכנתי לך ....???"<דגש על לך>
אבל כשהיא לא נמצאת ,הוא האמא הכי טובה עלי אדמות....הילדים מקבלים טיפול מושלם ללא ספק!!! טוב זה מה שעלה לי עכשיו....צ´או ביי

למעלה