סקר

amitooshacham

New member
אני ראיתי, אז אני אגיד מה חשבתי אז

בטוח שקשה לדעת, גם בשלב כזה שנשארו רק עוד שלושה פרקים.... למה? כי וי ושון בברית, פפי ונליה בברית, קת´י מתנדנדת והסיכוי האולי יחיד שלה זה ברית עם רוב. לכן, קשה לדעת מי מהזוגות ינצחו אחד את השני. אני הייתי מהמר לפי איך שקת´י הייתה הולכת. אם היא לא תצטרף לרוב, כנראה שהוא בחוץ. אם היא תצטרף, אז זה קרב זוגות, ואז נהיה מאוד מעניין........

אליגטור

New member
דעתי (לא ראיתי)

את האמת קשה לדעת. אבל... אם לשון וV יש שכל הם יתחברו עם רוב שגם ככה אין לו מה להפסיד, הם יצביעו נגד קת´י (יש נגדה קולות לא?) ויתנו לקת´י נליה ופסקל לחשוב שהם מצביעים לרוב כצפוי (בתנאי שהוא או קת´י לא יקחו חסינות) ואז הם יעיפו את קת´י כי לרוב אין קולות נגדו. אם ק´תי תיקח חסינות אז את פסקל או נליה וכן הלאה יעיפו את פסקל ונליה וישארו עם רוב לשלושה האחרונים בתנאי שפסקל או נליה לא יקחו חסינות אחרי שישארו 4, ואז אם רוב לא לוקח חסינות בסוף, שון וV בגמר, ואם הוא כן לוקח, אז לפחות אחד מהם בגמר שם הם יצטרכו לסמוך על הקולות של אלה שלא היו בברית של ג´ון. בקיצור, סיפור, אבל צריך לחשוב. אם כמובן לא יהיה להם שכל מה שיקרה זה שיעיפו את רוב, וקת´י מתישהו זה יהיה מצב של שתי הזוגות אחד נגד השני כאשר לפסקל ונליה יש יתרון אם V לא זוכה בחסינות כי לה יש קולות נגדה. אז לפי תרחיש א´- לדעתי בסוף V. לפי תרחיש ב´- לדעתי בסוף פסקל. לא ספוילר- רק דעה.

liorlord

New member
נכון! שזאת תהיה נליייייייההההה!

אם לא היא, אז קאת´י. אם לא קאת´י, אז שון. את פסקל ורוב אני לא ממש אוהב. את וספיה אבל אני מעדיף על פסקל ורוב.

למעלה