סקר: מהי הדמות האהובה עליכם במורדים???? שלי מריצה המדהימה!!!!!!
M Mary Kate14 New member 24/9/02 #4 שלי |הדגש|מיה|סדגש|המושלמת../images/Emo70.gif היא כזאת חמודה אני נורא אותה
M Mary Kate14 New member 24/9/02 #5 אוי ../images/Emo93.gif ההדגשה לא יצאה לי טוב../images/Emo70.gif מיה הייתה אמורה להיות מודגשת לא נורא..... וחוץ מזה עם התמונות של קמילה בסדרה מה אתם עושים מזה כזה עניין אפשר לחשוב לדעתי זה יפה איך שציירו עליה, ה - (פרחים) ממש יפים
אוי ../images/Emo93.gif ההדגשה לא יצאה לי טוב../images/Emo70.gif מיה הייתה אמורה להיות מודגשת לא נורא..... וחוץ מזה עם התמונות של קמילה בסדרה מה אתם עושים מזה כזה עניין אפשר לחשוב לדעתי זה יפה איך שציירו עליה, ה - (פרחים) ממש יפים
A Alexis14 New member 24/9/02 #8 אז ככה.... שלי מיה מריצה ומנואל, או בקיצור, מבין ה4 ´ראשיים´- לא פאבלו! lol ואני ממש לא יכולה להחליט בין מריצה ללו. אופס, מיה.... אבל היא לא מרגישה קצת מוזר שמישהו מצייר על הציצי שלה? ואח"כ שכל העולם בערך רואה את זה?
אז ככה.... שלי מיה מריצה ומנואל, או בקיצור, מבין ה4 ´ראשיים´- לא פאבלו! lol ואני ממש לא יכולה להחליט בין מריצה ללו. אופס, מיה.... אבל היא לא מרגישה קצת מוזר שמישהו מצייר על הציצי שלה? ואח"כ שכל העולם בערך רואה את זה?