********סקר**********

sahr12

New member
********סקר**********

מי צם והולך לבית כנסת בכיפור?????????

nightroll

New member
הממממ

אני צמה אבל אני לא הולכת לבית הכנסת. בית כנסת עם הילדים שלי זה סיוט.

yafit75

New member
כנ"ל,,,, אבל...

אני צמה,,, אבל רוב היום יושנת,,, ו/או, אני קונה מליאן עיתונים, לאישה,,, לגבר,,, ומעבירה את הצום!!!

Windbluesea

New member
תרשום.........

צום מלא בית כנסת בערב כיפור ולמחרת תפילת נעילה וערבית.

sahr12

New member
מזכיר לי מישהו.....

אתה גם קונה בגדים בשביל הסיבוב בעיר שאז פוגשים את כל המי ומי??:)

Windbluesea

New member
כבר לא קונה....

אבל בהחלט פוגש את כל המי ומי באזור. רק באותו יום אתה יכול לפגוש אנשים שאין סיכוי שתראה אותם במשך השנה. ומרוב דיבורים אתה מתיבש מת לשתות ולאכול.

sahr12

New member
אבל יש הופעות פגז ביום כיפור......

אתה חוזר מבית כנסת.....כמו איזה "באבאברוך" ומול העיניים......חוטיני מחשופים....גיזרה צרה,רחבה,פוש-אפ,סחרחורת....חחחחח ישר אישתי נותנת לי "קטנה"......מה קרה????נפתחו לך העיניים???? חחחחחחחחח..... שששששששששש......אני ממלמל וקורא פרק תהילים באדיקות...חחחחח

Windbluesea

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כמה שאתה צודק.... יום כיפור יום שאנשים מתענים וצמים.... הוא גם יום שדופקים בו הופעות חבל"ז..... השכונה ממש עוברת "מהפך"

אני צמה

והולכת לבית הכנסת בערך שעה לפני הסיום כשהלשון כבר לבנה לגמרי (כשהיינו ילדים היינו אומרים: תוציא ת´לשון, נראה אם אתה באמת צם )ואני חוורת כמו גוויה......חחחחחח מביאה אוכל בשקית "מייקי ,תחזיק את האוכל שלך" אומרת לבן שלי בקול כדי שישמעו שזה בשביל הילד......חחחחחחחחחח) איך ששומעת את השופר מוציאה ונותנת ביס שלא להתעלף

sahr12

New member
חחחחחח אני מכיר מישהו......

שמחביא סיגריות בשיחים ליד הבית כנסת.....ואיך שיוצא כיפור הוא מחפש אש....בחיי...

חחח לשון לבנה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו קלאודיה אם הייתי יכולה לספר מה הזכרת לי עכשיו היית מתה מצחוק אבל אני אצנזר שלא ימותו פה חחחחחחחחחחחח הרגת אותי, טוב זזה להתחיל לחמם את האוכל לילדים עוד מעט הם חוזרים, והלך על השקט.

נעמי 1

New member
אני...

לא צמה... (אף פעם לא צמתי). אני אוהבת את היום הזה בעיקר בגלל השקט.

למעלה