סקר!

maayan15

New member
סקר!

אז...יכול להיות ששאלתי את זה כבר אבל....למי איכפת?!....אוליי זה השתנה.... (ואני דיי בטוחה שזה השתנה...)... אז, מה הפרקים הכי אהובים עליכם? ומה הפרקים הכי פחות אהובים עליכם?... (הייתי רושמת שנואים אבל... פרק של הכי גאים שיש ושנוא באותו משפט...לא מסתדר לי...)

מור 007

New member
אני הכי אוהבת את הפרק הראשון.....

בעונה הראשונה.והכי פחות אוהבת את הפרק האחרון בעונה הראשונה.........

רינת4

New member
הפרקים האהובים עלי:

עונה 1:פרק 1 פרק 8 פרק10 הפרק של מלך בבילון פרק22 כמובן-איך אפשר לא לאהוב אותו??? עונה 2:פרק 1-אז באמת התחלתי להעריץ את הסדרה, ובכלל את גייל הרולד-משחק מצויין בפרק הזה. פרק2-כנ"ל פרק27:"החוקים" הפרק של החתונה הפרק שאני הכי פחות אוהבת. ממממ... לא עולה לי לראש שום פרק. אני אוהבת את כולם!

lolly1

New member
אני..........

אוהבת את כולם....אבל אלה הfavorit שלי:: (נא להתחשב שלא ראיתי את כל עונה 1..) עונה 1: פרק 1,2 20 ו-22 הע-נ-ק! עונה 2: פרק 1,2 פרק 6 החתונה הפרקים שלא אהבתי....קשה....הפרק של שבוע שעבר..היה בכייני..לפחות היה בריאן.. :)

maayan15

New member
אני....

אוהבת: עונה ראשונה- 1,2, הפרק שאבא של בריאן מת עונה שנייה- 1,הפרק של החתונה, הפרק עם הכומר... לא אוהבת: עונה ראשונה:20 עונה שנייה: את הפרק של החוקים...

rAnDuSh

New member
אני אהבתי

פרק 103 המ-ד-ה-י-ם פרק ראשון פרק 106 (לא יודעת) פרק 202 (כלכך עמוק-משחק מהמם של בריאן) פרק 117 (מייקי הסנוב) ואיך לא...............122

Lolly pop2

New member
אני

אהבתי... עונה ראשונה: פרק שני, שלישי, מלך בבילון, שאבא של בריאן מת, פרק 11, פרק 6, פרק 9, פרק 10, פרק 22. עונה שניה:פרק 5, פרק 7,פרק 9,הפרק של החתונה. לא אהבתי את פרק 15 מהעונה הראשונה...

למעלה