סקר

סקר

אלו מסדרות ה-WB הכי מתאימות לך (בתרגום חופשי) לכו לכאן..: לי יצא: באפי (!) רוזוול (נה..) אנג´ל (!) מכושפות (..) דוסון קריק (
) פליסיטי (
) בנות גילמור (Nice) ואל. משאל סדרות מתאימות

Phoebe again

New member
ארג? סקר ארור ושקרן.

אנג´ל (לא ראיתי אף פעם כי אני לא יודעת את לוח השידורים בסטאר וורלד, אבל סה"כ אני אוהבת את אנג´ל) באפי (
) רוזוול (בחיים שלי לא ראיתי
) מכושפות (הסדרה שאני מכורה אליה, שהיא 99.9% מחיי במקום רביעי?!? *בוכה*) פליסטי (סדרה שאני אישית לא אוהבת...) דוסון קריק (בסדר...) גילמור גירלס (רק במקום אחרון?!?)

WacKy WitCh

New member
אצלי זה ככה...

החליף לי את הראשונים אבל לא נורא... 1. אנג´ל 2. באפי (כמובן אני חולה על שתי הסדרות האלו...) 3. רוזוול (ממש לא מעניין אותי... ראיתי לפחות שתי פרקים ממנה ולא עניין אותי...) 4. מכושפות (אוהבת גם את הסדרה הזאת...) 5. דוסון קריק (יייייייאאאאאאקקקקק!!!!!!1 לא סובלת את הסדרה הזאת! בחיים שלי לא ראיתי פרק ממנה...) 6. פליסיטי 7. בנות גילמור (ג´ס חתיך!)

buffstar

New member
לי יצא...

1. באפי
2.רווזול -אהבתי אבל לא כמו אנג´ל... 3. אנג´ל
4.מכושפות 5.דוסון קריק 6.גילמור גירלס 7. פיליסיתי -- ראיתי רק חצי מהעונה הראשונה.... אחרי זה השתעממתי

Buffybot

New member
יצא לי כמו buffstar

ובאפי ראשונה כמובן! הדבר המעניין עליו אני תוהה הוא, איך זה יכול להיות שבין רובנו לכולנו באפי ראשונה ואנג´ל שלישית ובאמצע משהו אחר? באפי ואנג´ל כל כך שונים? רוזוול יותר קרובה לבאפי מאשר אנג´ל? לא ראיתי אף פעם רוזוול..

Buffy1

New member
לי יצא

1. באפי (
) 2. רוזוול (
) 3. אנג´ל (
) 4. מכושפות (בסדר) 5. בנות גילמור (Cool
) 6. דוסון קריק (
) 7. פליסיטי (בסדר, אני לא ממש רואה את זה
)

max2k

New member
התוצאות שלי

לי יצא ככה: #1 Buffy the Vampire Slayer דהה #2 Roswell משעמם #3 Angel דהה #4 Charmed אפשרי אבל לא משהו מיוחד #5 Dawson´s Creek משעמם #6 Gilmore Girls למה לא מקום שלישי? #7 Felicity יותר משעמם מדוסון

לי יצא

1.אנג´ל - אין לי שמיץ למה 2. באפי - כמובן, למרות שאנג´ל בדירוג די נמוך אצלי, ובאפימקום ראשון 3.רוזוול - מקס הזה! והעיניים! איזה כוסון! 4. מכושפות - לא רע, אני מקבלת 5. בנות גלמור- אני הייתי מחליפה בינן למכושפות, מעדיפה אותן יותר... 6. דוסון קריק - הדירוג האישי שלי, לא מתה עליהם 7. פליסיטי - במקום הנדרש

../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifושלי ../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif../images/Emo153.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

1 Buffy the Vampire Slayer ---- אין מה להוסיף -- רק באפי 2 Roswell -----לא יודע מה זה שמעתי שביטלו אותה באמריקה 3 Angel ---צופה אחלה סידרה 4 Charmed ---- סידרה יפה אבל לא מיתקרבת לבאפי 5 Dawson´s Creek ---פעם רואה פעם לא מידי פעם יש פוקס ויוצא פרק טוב 6 Felicity ----לא מכיר 7 Gilmore Girls -----לא מכיר

nAm250

New member
לי יצא...

1. אנג´ל - אוהבת נורא!!! בהחלט במקום הנכון
2. באפי - יש צורך להגיד משהו?!
3. רוזוול - אף פעם לא ראיתי
4. דוסון קריק- בעבר ראיתי היום ממש לא
5. פליסטי - נחמד אבל חוזר על עצמו 6. בנות גילמור- היה צריך להיות יותר למעלה (אחת הסדרות היחידות, חוץ מבאפי ואנג´ל, שממש הקפדתי לראות)

ד י י ז י

New member
לי...

1. אנג´ל (יאיי!!) 2. באפי (יאיי!) 3. רוזוול ב(מה זה בכלל?!) 4. מכושפות (נחמד.. לא יותר..) 5. בנות גילמור (יאיי!) 6. דוסון קריק (יאיי! , אבל לה כל כך למטה?) 7. פליסיטי (נו טנקיו!)

ANGEL N

New member
גם לי יצא אןתו דבר כמוך.

כמובן שאני שמח ש"אנג´ל" יצא לי במקום הראשון! ובאפי ממש ליד במקום השני. יצא ת´אמת כל הסדרות שאני רואה או ראיתי לפחות פעם ב

talrv

New member
יצא לי בדיוק כמוך!!

באפי (בטח!!) רוזוול (לא ראיתי פרק בחיים) אנג´ל (כמובן!!) מכושפות (מחבבת) דוסון קריק (אני די רואה) פליסיטי (לא רואה בכלל!!) בנות גילמור (דווקא את הסדרה הזאת אני נורא אוהבת..) בכל מקרה, משאל נחמד..

idan3k

New member
לי יצא:

מכושפות (
) באפי (למה רק מקום שני??) רוזוול (מזה?) אנג´ל דוסון קריק פליסיטי (
) בנות גילמור

למעלה