סקר.....

../images/Emo6.gifאסף אנחנו באותו ראש ו......

ברוך הבא לפורום !!!!! במיוחד אחרי שיש לנו קשר ארול שנים מפנאי פלוס ומזה שהקפצת לי את התמונה של הואן של יובל שהזכירה לי את ההופעה שלו !

ANIGO MONOTOYA

New member
יאללה גם אני רוצה....

משינה----------------------יש לי בעיה "אנה" או "בלדה לסוכן כפול" משינה 2--------------------אני איתך... "מעבר להרי העמלק" או "מדברים עלייך" ("את השמש את הבית ו..") משינה 3--------------------היא באמת נעלבה!!! "סוזי בלי היד" או "כל יום אני בולש" גבירותיי ורבותיי-----------ניצלתי את האוספים ככה שאני לא יבחר מאותו דיסק 3 פעמים "אהובתי" או "היא התווכחה איתו שעות" העמותה לחקר התמותה---------איך לא... "העמותה לחקר התמותה" או "הכוכבים דולקים..." מפלצות התהילה--------------אמ... בעיקרון זה כל הדיסק אבל... "מפלצות התהליה" או "אהבת אותי" שיא הרגש-------------------כמובן ש... "דני" או "נגעה בשמיים" להתראות נעורים שלום אהבה---כמובן ש... "להתראות נעורים..." או "בן המלך" האוסף השני-----------------"המשפט" ולשלמונזה אז... "שלמונזה"...
אמ... מצטער על הבחירות הכפולות שלי אבל לא יכולתי... ומה לא לשכוח?... לאכול שניצלים ולעשות קקה...
נכון שבסמלים זה כתוב כמו בנזונה... חחחח וזה
כמו באנג... איזה יופי... באנגים באנגים....

ggilead

New member
יאלה גם אני!

משינה: אופטיקאי מדופלם משינה2: למטה נרד TRK משינה3: פולארויד גבירותי ורבותי: או]טיקאי מדופלם העמותה לחקר התמותה: העמותה לחקר התמותה מפלצות התהילה: הכל התחיל בנאצר שיא הרגש: גברת שרה השכנה להתראות נעורים שלום אהבה: תחזור תחזור

omriziv12

New member
שלי זה.

הדיסק הראשון- עתיד מתוק השני - הכל עוד אפשרי השלישי - שלמונזה גבירותי ורבותי - רני בפריז העמותה לחקר התמותה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו מפלצות התהילה - את באה לבקר שיא הרגש - דני להתראות נעורים שלום אהבה - להתראות נעורים שלום אהבה מכונת הזמן - אנה

N a V e

New member
ובעיקבות ההודעה האחרונה-

אני מתכבד לבקש ממכם להוסיף את הביצוע האהוב עליכם מדיסק ההופעה---> אני אפתח-אין מקום אחר

Lenard

New member
ביצועים...

קשה לבחור, מקום אחר הוא ביצוע נהדר, אנה פשוט מקסים ועוד כל מיני פשוט מצוינים... אבל הבחירה הרשמית שלי היא: גברת שרה השכנה...

הביצוע של...

שלג צח די מעניין.. וגם של אין מקום אחר, וזה של אנה ממש מקסים.. וגם של ´עכשיו את בוכה´... אבל אני הכי אהבתי את זה של ´אנחנו שניים´...

קשה להחליט

משינה: אבל אין/עתיד מתוק משינה 2: הכל עוד אפשרי משינה 3: שלמונזה, שלג צח גבירותי ורבותי (רק החדשים שהופיעו בו..): רני בפאריז/בדרך אל הים העמותה לחקר התמותה: אז למה לי פוליטיקה עכשיו מפלצות התהילה: הכל התחיל בנאצר שיר הרגש: גברת שרה השכנה/ נגעה בשמיים להתראות נעורים שלום אהבה: הוא מאמין

שלי

משינה : אופטיקאי מדופלם משינה 2: שלח לי מלאך משינה 3:אהובתי העמותה לחקר התמותה: אז למה לי פוליטיקה עכשיו מפלצות התהילה :אין מקום אחר שיא הרגש:דני להתראות נעורים שלום אהבה:בן המלך

למעלה