סקר

GoNelia

New member
סקר

יש לי סקר קטנטן: מי אתם חושבים שיעוף פעם הבאה? אני מ-ק-ו-ו-ה שזה יהיה ג´ון!!!!

אני מקווה שזה יהיו

בס"ד או זואי שמגעילה אותי או ג´ון. אבל פשוט יש לי הרגשה שזה יהיה מישהו שכולנו אוהבים מקווה שלא אושרה

GoNelia

New member
אתם צודקים!

ג´ון צריך לעוף!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי דעתי שון לא , תסתכלו עליו מזווית אחרת ותבינו שהוא לא עשה כלום. גם זואי מגעילה (בפרק היא תריב עם קתי) GoNelia

Boran

New member
קצת על נליה...

נחמד מאוד שאת אוהבת את נליה, אבל גם לכתוב את השם שלה צריך לדעת Neleh למי שתהה מאיפה השם המוזר הזה, היא קרויה על-שם סבתא שלה, הלן, רק הפוך...
עכשיו: אם את כותבת דברים שיהיו בפרק הבא, כדאי שתשימי סימן של ספוילר בכותרת. ואגב- מה הבעיה של כולם עם ג´ון? אז הוא מנהל ברית ומשתחצן ומנסה לחקות את ריצ´ארד, אז מה? תאמינו לי שאתם לא רוצים שהוא יעוף, הוא אחד מהאנשים הכי מעניינים במשחק. מי שיישאר? וספיה, רוברט וזואי? זה באמת יהיה לכם מעניין להסתכל עליהם לבד, על האנשים המאוד משעממים האלה? צריך מישהו כמוהו בסדרה.

liorlord

New member
היא טובה מאוד!

היא עושה את כל העבודות שלה, היא לא רבה עם אף אחד, היא ישרה, והיא לא מתייאשת במשימות המעצבנות. אה, והיא גם לא מתחמנת אנשים כמו רוב הארור הזה! שהעיפו ארת רוב כמעט בכיתי מרוב אושר!

Boran

New member
היא חרא של שורדת.

פשוט כך. חמודה, יופי לה, אני ארצה לפגוש אותה, אבל כתור שורדת? שורדת טובה? גיב מי א ברייק!!! היא לא מתכמנת אנשים- זה נכון, כי היא לא משחקת את המשחק. היא ישרה- זה ממש אבל ממש לא נכון. עכשיו אולי היא נראית כך, אבל החל מהפרק של היום היא נהיית ההיפך הגמור מישרה. (בפרק האחרון יש הסברים). היא לא מתייאשת במשימות- ראית פעם מישהו שכן מתייאש במשימות? התיאשות במשימה זה כרטיס יציאה מהמשחק! כנ"ל לגבי זה שהיא עושה את כל העבודות שלה. ארור ארור, אבל רוב שיחק משחק הרבה יותר טוב ממנה, ואם הוא לא היה מתעמת עם קאת´י וזואי אז הוא היה נשאר יותר זמן. אתם צריכים להפריד בין איש טוב לשורד טוב. נליה ללא ספק אישה טובה. אבל חרא של שורדת. נקודה.

GoNelia

New member
לא מסכימה

אני לא מרוצה עם הגישה נגד נליה (הלן בהפוך אבל בשבילי עדיין Nelia) חרא של שורדת? ג´ון הוא שורד טוב? מאיפה הפלצתם את זה?(מהתחת של שון?) נליה קלטה מה קורה !! היא קלטה שג´ון מנצל אותם !! בלעדיה הם היו נתקעים ! GoNelia (Neleh בשבילכם.)

niminam

New member
את לא מרוצה אבל ככה זה..

ג´ון לעומת מה שכולם חושבים נחשב לשורד טוב ולא סתם טוב אלא למעולה. הוא אסף אנשים לברית, אירגן אותם, דאג לתוכנית ומה נליה עשתה? נאדה. עד עכשיו היא רק ישבה בצד , לא אמרה כלום, לא עשתה כלום וחיכתה. למה? למשיח.. בפרק הזה היא אפילו לא התכוונה להצביע נגד ג´ון או מישהו מהברית למרות שקאת´י ניגשה אליה כמה פעמים וניסתה לפקוח לה את העיניים. אם הארבעה מהברית לא היו מתנהגים בתחרות חסינות בכזאת טיפשות, נליה הייתה מוצאת את עצמה מהר מאוד בחוץ. ברגע שהיא רואה שהתחת שלה לא מוגן היא עושה מה שטוב לה וממשיכה לחכות. זה נקרא שורדת טובה? שורדת טובה משחקת את המשחק ונליה לא עושה את זה בכלל! זה שהיא קלטה מה קורה עושה אותה אוטומטית לשורדת טובה? לא. ממש לא. זה רק נותן לה הזדמנות להציל את עצמה.

liorlord

New member
אממממ

בנתיים נליה נשארה הרבה יותר מג´ון, סימן שהיא יותר טובה!!! אולי היא משחקת ככה, מאיפה אתם יודעים? אני עדיין חושב שהיא מצויינת! ולא אכפת לי מה אתם חושבים.

Boran

New member
בדיוק! גו נאטי!! ../images/Emo13.gif

זה בדיוק נכון, אם תאהבו את זה או לא. ולא, לא שילמתי לה ואפילו לא אמרתי לה להגיד את זה
בקשר לזה שעובדה שהיא נשארה וג´ון לא, יש פתגם שאומר, כולם מתים בסוף השאלה היא איך אתה חי (זה חתימה של מישו פה
) בסוף כולם חוץ מאחד עפים. השאלה היא איך אתה משחק עד שאתה עף. ג´ינה עפה. זה אומר שהיא לא היתה שורדת טובה? היא היתה שורדת פי 9 יותר טובה מזואי. וזואי נשארה בינתיים וג´ינה לא. ובזה אתה חייב להסכים איתי.

bakara15

New member
../images/Emo58.gifמה כולם מתלהבים?../images/Emo58.gif

מנליה? כולם אומרים שהיא יפה וחמודה... יפה בתחת שלי! יש לה אף של חמור (תראו ת´גודל) וכבר ראיתי מלא הערות על העיניים שלה... והשם שלה מעצבן! אם היו קוראים לה הלן ולא מתחכמים זה היה הרבה יותר טוב. נמאס לי ממנה. אני מחכה שכל מעריצי נליה יראו שהיא תפסיד לוספיה בפיינל 2... (או שהיא לא הגיעה כ"כ רחוק...)

למעלה