סקר:

Mellincolin

New member
סקר:

הייתי שמח לשמוע מה דעותיכם בקשר לנושא שמופיע בסקר הפורום (מה נעשה אם יהיה רוב ערבי בארץ?). אני אישית, לא פוסל טרנספר מרצון, או אפילו גירוש, של אזרחים ישראלים במידת הצורך. מקווה שלא נגיע למצב כזה בכלל.

Mellincolin

New member
הקפצה

...
?

EverMan

New member
מה לעשות ?

קטנותי , להעביר חוקים אנטי דמוקרטיים כמו שראש ממשלה חייב להיות יהודי , ושיש עדיפות ליהודים במקומות עבודה וכו´. בנוסף עידוד עליה מסיבית של יהודים , הגבלת ילודה לאנשים שאינם יהודים... נתינת תוספת יוקר לילדים יהודים וכו´. וגם אני ממש מקווה שלא נגיע למצב הזה. אלו האמצעים הכי קיצוניים שאני מסוגל לחשוב עליהם. אבל טרנספר בטח שלא עולה על הדעת.

La Gamba

New member
דרך אגב

צריך חוקה, ועכשיו!!! כדי שלא יהיה ניתן להעביר חוקים עוקפי בג"צ! וגם כדי להבטיח שראש הממשלה יהיה יהודי. (עדיף מדינה יהודית על פני מדינה דמוקרטית)

EverMan

New member
בהחלט !

דר"א , אני שמעתי לפני כ3 חודשים את האיום הכי זוועתי ששמעתי בחיים שלי. ח"כ אופיר פינס , יו"ר ועדת חוקה , איים על אריאל שרון שאם הוא לא יקדם את הוועדה ומייד לעדיפות יותר גבוה , אז הוא יתחיל להעביר חוקי יסוד. זה זוועתי !

yoavl1

New member
לא! עדיף מדינה דמוקרטית!

אתה מעדיף שהמדינה תהיה יהודית אבל תהיה חייב ללכת עם זקן? ואשתך עם רעלה? ותהיה חייב להניח תפילין?? גועל נפש. אני קודם כל בנאדם! לפני שאני יהודי, אני בנאדם! יהודי גאה אמנם אבל חילוני!

La Gamba

New member
סתכל, אם זה יגיע לאותה קיצוניות

אז אני אעבור... אבל עדיף מדינה יהודית נוספת מאשר מדינה דוקרטית נוספת. (וכבר הגדרתי מה צריך להיות בארץ כדי לשמור על אופייה היהודי)

Mellincolin

New member
זה לא טוב,

אין לך מוח מעוות מספיק!
שמע, אני לא מסוגל לדמיין את ישראל כמדינה ערבית. בסיוטים הכי נוראיים שלי אני לא מדמיין את זה. ולכן אני חושב שיש לשמור על הרוב היהודי בארץ ישראל המערבית בכל מחיר, ובכל האמצעים. גם בגירוש - כמה שזה אקט אלים ולא דמוקרטי. כמו ש La gamba כבר אמר, אני מעדיף מדינה יהודית על פני מדינה דמוקרטית (כמובן שיש גבול; מדינה יהודית לא דמוקרטית היא החזון של כהנא).

EverMan

New member
זה לא חייב להיות סותר

אפשר להיות כמה שיותר דמוקרטים , אנחנו לא שוללים את האופי היהודי של המדינה , אנחנו פשוט מוסיפים עוד דברים שהופכים אותה לפחות דמוקרטית אבל לא סותרים לחלוטין. אני לא אעשה דבר שיפגע בזכות מחייה בסיסית של אדם כלשהו.

למעלה