סקר!!!

OZ MASTER

New member
סקר!!!

יש איזה שהיא דמות שמעצבנת אותכם והייתם רוצים להעיף אותה מהסדרה? אני אישית לא הייתי רוצה להעיף אף דמות למרות שדוק קצת מעצבן אותי והוא לא יודע לשחק. אבל מצד שני אחותי מזה שונאת אותו ואת קרלוס ורוצה שהם יעופו מהסדרה! אז רציתי לדעת מה אתם חושבים. אז יאאאאלללההה תתחילו לשפוך!

mgirl

New member
אממ..

את פיית´. לא יודעת למה. אני פשוט שונאת אותה נורא!

@יעל@

New member
היייי............................

לא יפה לדבר ככה!!!!!!!!!!!!!!! הוא היה בנאדם חמוד מאוד למה???????

הוא היה מתנשא

ואני בדרך כלל לא שם לב לגברים חמודים... פשוט לא אהבתי את הדמות שלו. הייתי קצת עצוב אחרי שהוא מת, עם השיר ואיך שמראים את כולם בוכים, ואני עצוב בשביל קים, אבל מה לעשות... הוא פשוט עצבן אותי

OZ MASTER

New member
מה????

איך אפשר לשנוא את יוקאס!!!??? היא חמודה! היא גדולה! היא אנושית! היא ענקית! היא...

alisush

New member
אתם משוגעים!!!

להעיף את בובי??????????? השתגעתם!! בובי זה הדבר הכי טוב שקרה בסדרה הזאת... אחרי בוסקו כמובן.... אם כבר להעיף מישהו אז את טיי!! או דוק!! הם ממש ממש מעצבנים אותי...

claimbing

New member
מה???

איך אפשר להעיף את דוק??? הוא הדמות הכי הגיונית שם..אחרי יוקאס!!! אני חושב על זה ככה...לכל משוגע הצמידו מישהו הגיוני...למשל לבוסקו הצמידו את יוקאס...לספרדי ששכחתי את השם שלו הצמידו את דוק...

claimbing

New member
אני מתכוון

שהוא תמיד מקטר...תמיד במצב רוח רע...תמיד חושב רק על עצמו...

OZ MASTER

New member
למה קרלוס?

הוא מצחיק! הוא אדיוט! החיים שלו מצחיקים! הוא משחק טוב! הוא טיפש! הוא אומר דברים לא במקום! בקיצור הוא ממש מחיה את הסדרה!

claimbing

New member
זהו...בדיוק...לדעתי

הסדרה הזאת היא דרמה...פה ושם יש קטעים מצחיקים...אבל בדיוק מה שאתה אומר...הוא אידיוט..הוא אומר משפטים לא במקום...והוא בהחלט לא מתאים לסדרה..

leeloo

New member
את סאלי ללא ספק..

הבן אדם שמן, מגוחך ועושה מעצמו צחוק כמעט בכל הזדמנות אפשרית. יש לו מעין צדק מעצבן ומרתיע ובאמת שלא הייתי מרגישה בחסרונו אם הוא היה עף.

למעלה