סקר

shira245

New member
סקר

נגיד שנבחרתם להיות מה-16 שיהיו בהישרדות. -על איזה מאכל היה לכם הכי קשה לוותר? -איזה פריט אישי הייתם מביאים? אני למשל יביא דומינו/דמקה והמאכל שהכי קשה יהיה לי לוותר עליו יהיה מנגו(למרות שיכול שאני לא יצטרך לוותר כמו במרקסס)

wee man

New member
אממ, היה פעם את השאלה השניה-

קיצר, לי היה קשה לוותר על אוכל בכלל!! אני פשוט בנאדם שאוכל המווון. לא, אני ממש ממש לא שמן, יש אנשים שאומרים לי שאני צריך להשמין טיפה, אבל אני פשוט אוכל המוון, אז היה לי קקשה לוותר על זה. בהשרדות 4 נראה לי הייתי מסתדר כי יש שם הרבה אוכל (אמנם רק פירות בעיקר, אבל בכל זאת). הייתי מביא- קלפים. אפשר לעשות המוון דבהרים עם קלפים!

galivar

New member
אוי אני מתה על הסקרים האלה

אז פריט המותרות שלי יהיה תמונה של הבת המדהימה, היפה, החכמה והנהדרת שלי (ואם מותר עוד פריט אז סיגריות) והאוכל שיהיה לי הכי קשה לוותר עליו זה בשר (סטייק מידיום רייר) ושוקולד. אוסי, מה שלום האצבע? מחלימה?

Outlast

New member
ממ...../images/Emo181.gif

פריט המותרות שלי יהיה בטח בלוק ציור וצבעי אקריליק או משהו בסגנון (וחשבתי על ה לפני קים החקיינית!), ואין אוכל שיהיה לי קשה לוותר עליו, אבל יהיה לי מאוד קשה להתמודד "שם" עם אוכל, מכייון שאני צמחונית. אני שערת שהייתי חיה על אורז/פירות... דווקא נשמע לא רע. האצבע במצב גרוע, נראה לי. היום היו אמורים להחליף תחבושת, אבל החומר ששמו לי בבי"ח כדי לעצור את הדימום נדבק לפצע והיום במשך שעות האחיות של הצליחו להוריד את החלק הדבוק, אז נחבשתי שוב- עליו. ככה גם לא יכולנו לראות מה המצב שם. מחר נעשה עוד ניסיון, ועושה לי רע רק לחשוב על זה, כי אלה פשוט שעות של כאבים... מאוד מעצבן. אבל גם זה ייגמר בסוף, ותודה לכל מי שאיחל לי החלמה מהירה!

אני

פריט מותרות טוב יש גם שניים אם אני לא טועה הייתי אומר קלפים אבל זה די קל להכין את זה באי ככה גם הרבה משחקי לוח כמו גל הייתי לוקח תמונה של המשפחה זה יעזור להתגבר על הגעגועים לדעתי נראה לי שכדורגל או כדורעף (השאלה זה מה קורה אם זה מתפנצר לי) או הרבה מאוד דפים חלקים (איזה פנקס ענק או משהו) ועטים זה יכול להיות נחמד אבל נראה לי שאני אשאר עם כדור אוכל לא הייתי יכול בלי ג´אנק פוד :
,
וכמובן
(שווארמה) חוץ מזה לא היה לי ממש בעיה גם ככה מה שנותנים לי לאכול בבית זה יותר גרוע משם

Optimus_Prime

New member
אני הייתי עושה כך:

(קודם כל הערה קטנה על פריט המותרות, נכון הבאת הדגל של פסקל זה וונאבי קולבי עם הדגל של טקסס?
) פריט מותרות : אולי צבעי מלחמה(קלרנס!
) או כובע גרב :)D) המזון שיהיה הכי קשה לי לוותר עליו...פיצה..אבל חוץ מזה..שום דבר נראה לי אני אוכל המון, אבל גם אין לי בעיה לי לאכול בכלל. (כמו שעשיתי ב-72 שעות האחרונות, אכלתי בערך ארוחה וחצי..
)

Gal6

New member
ממ...

פריט מותרות...הייתי מביא משהו כמו שש בש או קלפים האוכל זה בעיקר ג´אנק כמו פיצה או המבורגר.. אגב, קבלו משהו מצחיק: http://www.kentuckyjoe.com

Boran

New member
דפינטלי

פריט מותרות- שרשרת חרוזים. להעביר אחד-אחד-אחד-אחד זה ממכר לאללה וגם מעביר את הזמן יופי. אין אוכל שאני אתגעגע אליו במיוחד, אבל מה שכן, אני בהחלט אתגעגע להרבה מים. אני שותה כמו גמל ביום קיץ חם, ואין לי מושג איך אני אסתדר בלי כמות אדירה של מים.

KISHKOSHA

New member
ואני...

או קיי , פריט מותרות- אלבום תמונות וכל בנאדם שיקר לי יכתוב לי משהו.... והאוכל שהכי יהיה לי קשה להסתדר בלעדיו- בורקס בשר ואורז... אבל אני מסתדרת לא רע עם אננסים ושיט כזה... אז למה לא?

HoNeY14

New member
../images/Emo3.gifאמ...

לי היה הכי קשה לוותר על חלה בערב שבת יאמ... אני מתה על חלות! חפץ המותרות שלי היה הצמידי חברות שחברים בסאמר סקול הביאו לי אני אף פעם לא מורידה אותם מהיד *נזכרת איפה הייתי לפני שבוע בדיוק* *הייתי ישנה
*

זיושי

New member
שלי!!!

אני יקח קלפים כי יש 1000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 משחקים בקלפים... האוכל הוא כל אבל כל סוגי השוקולד!!!!

פעמונה

New member
אמממממ

פריט מותרות....... קלפים או ספרים ....אבל עדיף קלפים (מלא דרכים לשחק.!!!) מאכל.... לא יודעת על מה היה קשה לוותר אבל אני יודעת שלא הייתי מסוגלת לאכול את כל הסרטנים או הזוחלים או כל מיני דדברים שפעם זזו ולא סביר שתמצאו אותם בסופר......

תשובות לסקר...

לי... המאכל שיהיה לי הכי קשה להפרד ממנו יהיה המבורגר כפול עם כל מה שיש... למה זה הכי ממלא אותי וזה גם נורא טעים. החפץ האישי שהייתי מביאה... אם... יומן אישי. בשביל לכתוב את כל החוויות שאני עוברת בהישרדות.

2שוש

New member
וואו... אחלה שאלה!

אגב- שלום
אני מניחה שהייתי מביאה... אממ... טוב, זה ישמע טפשי- אבל את "עליסה בארץ הפלאות". אני פשוט לוקחת את הספר הזה לכל מקום. והיה לי קשה לוותר על דיאט קולה, אני מכורה לדיאט קולה.

למעלה