נו, אז מה.
אז אני לא רואה בלילה, אסור לי? אני כבר מספיק בעלת דיעות מסוימות משלי (כמו למשל שיאיר דורי יחטוף ממני אם הוא יהיה בטווח ראייה, ושאין לי מושג איך אני אקליט את שבעת הפרקים הראשונים, כל אחד אצל מישהו אחר, בזמן חופש סוכות, בזמן שאני בספרד) אז: 1. פליסיטאס! אתם יכולים לצחוק כמה שבא לכם, אבל כבר כתבתי על זה, שמבין כל הדמויות בסדרה, פליסיטאס היא הדבר הקרוב ביותר למתבגרת אמיתית, עם בעיות אמיתיות. משום מה, אני לא משוכנעת כל כך שבחורה כמו מיה יכולה להעיז להתלונן מול פליסיטאס. 2. מנואל. האמת, ששניהם לא ממש עושים לי את זה (פליפה כן, מנואל, ממש לא) מהבנים יש לי חיבה למרקוס, שוב, בגלל הקרבה היחסית לבן אדם אנושי. אבל מאחר שאני לא אוהבת אלכוהול לידי, ובנחמין הוא, איך לומר, לא בשבילי (לא נורא, הוא יסתדר גם בלי זה.
) אז מנואל. 3. מריצה. בגלל שהיא יותר יפה ממיה (לדעתי), יש לה גרוב, יש לה מבט הרבה יותר חזק, ויש לה ציצים קטנים ומצחיקים שמזכירים לי שלא צריך גוף מושלם בשביל להצליח. בעיקר אם יש לך את האיפור הנכון. 4. פליסיטאס. ויקו מכוערת לדעתי, ויש לי סימפטיה לפליסיטאס(ראה מספר 1). חוץ מזה שאנג´י זה שם יפה. 5. את האחרון אני שומרת לרגעים שאראה את הסדרה באמת! צריך לראות את הביצוע של השחקנים, ולא תמיד משנות הדמויות. תודז רבז שהקשבתם לפייניקית