סקר!!!

קליט

New member
יתכן שלא היה לו לב לעזוב את הבחורה

וכך הוא משך ומשך . *בעיקרון, גבר שובב הוא חולה ריגושים כנראה, - והוא גם יבגוד בעתיד . *אני מקוה שזה רק שאלה תיאורטית, ולא התנסית בסבל האיום הזה של - להתנתק מאהבה ממושכת . *בכל אופן יש מקום להדגיש , שהנט הוא לא מקום מומלץ להכיר בן זוג , ובודאי לא להתאהב ! , מסתובבים בנט ~~ולפעמים גם כאן, בפורום הזה~~ חולי נפש, סוטים, נחשים ועקרבים . *יש לנו דרך סלולה ובטוחה להכיר, ובחסות ההורים (=לצעירים שבינינו) . אשרינו !

אני עוד לא הצלחתי לעמוד על טיבך

לפעמים אתה עדין לפעמים אתה תוקף כמובן לא במובן הרגיל וזה נראה שאתה מוציא את עצמך מהכלל אין אפוטרפוס זה גם נוגע אלייך מי החליט לך שגבר ששובב יבגוד בסוף??

קליט

New member
כתבתי "כנראה"

גם כך יש לגבר נשוי את היצר לנסות נשים אחרות, אם יש לו יראת שמים ולב - הוא לא יבגוד . *גבר שרגיל להתפרפר - יש סיכוי סביר/גבוה שהוא יעשה זאת בעתיד .

הפרחים2

New member
כי לפי השירשור הנ"ל..

זה רלוונטי לגבר,כי הוא היה הצד הנהנה שלא מוכן להתחייב,ושוב,שלא יובנו הדברים לא נכונה,שני הצדדים נהנו,אבל כשזה הגיע לפסים של מחויבות תפקיד הרגליים הקרות נגיע..

תאמת....

שאני יודע שזה ישאיר צלקות בנפש הפנימית, לכן אברח מזה... א,ב,ל אני יכול להבין גבר בסיטואציה כזו, לפעמים תסכול ויאוש מולידים כזה קשר, לכן הכל תלוי בנסיבות...

נו נו

אני לא הייתי רוצה להיות קורבן ליאוש ותסכול של איזה גבר חסר עמוד שידרה

אני מדבר על שיוויון הדדי

הווי אומר ששני הצדדים מודעים לזה שהם לא יכולים להתחתן מתחילת הקשר.... אז היא לא תרגיש קרבן ממילא.. יו אנדר??

יהודי23

New member
דעתי:

קשרה זה ברור שזה צריך עם כל הכבוד לאהבה שיש למה הוא לא רוצה חתונה? האם הוא רוצה להיות חופשי בחיי היום יום שלו? אדם כזה צריך להציג למה הוא לא רוצה להתחתן מה מניע אותו לא לעשות את הצד הזה אחרי הכל אוהב רוצה להיות בקשר הדוק כמו חברה לכל דבר..

איזה שאלה מוזרה...

ויותר מיזה אינדוודואלית!! דעתי על גבר כזה או שבתוך תוכו הוא לא באמת רוצה את הבחורה הזו!!!! כי אחרת הוא היה קם,כורע ברך..ובלה בלה.. או שישלו פחד ממחויבות.. ומה הכונה הייתן יוצאות עם אחד כזה...? את רוצה לומר לי שבעולם השידוכים יודעים על קישרי הידידות שלו???והוא חרדי??!! נשמע מופרך!!!!! ו...אם נשמח לגלות שהבעל שלכן היה כזה בעבר... היה מה? מפחד ממחויבות???-הוא בעלה!!!!!!!!הוא התחייב,הוא בחר בה! למה שזה יפריע לה? או זה שהוא היה עם ידידות?כל אחת\ת מקבל לפי מעשיו...!! ו.. זהו!=)

הפרחים2

New member
קודם כל תרגעי.‏;)

לא חסרות בחורות שמתחתנות ומגלות דברים על הבעל,ולצערינו המקרה הזה כבר לא ממש אינבדואלי,,דבר אחד שהסכמתי איתך,הוא שמסתבר ששלא הייתה שם אהבה אמיתית כי אחרת הוא מזמן היה כורע ברך.זהו;)

אני

רגועה תמיד..=) זו כתיבה להדגיש.... נכון...מגלים דברים...אבל עוד פעם...כל אחד מקבל לפי מעשיו.. אז כניראה שגם לבחורה לא חסר... ו..זהו 2...=)

|כןמילים כדרבנות!

למעלה