סקר!!!

הפרחים2

New member
סקר!!!

אשמח לשמוע את דעתכן\ם,על גבר שנמצא בקשר עם בחורה לא למטרה רצינית אלא להעביר את הזמן בכיף,למשך תקופה ארוכה של כמה שנים,יש בניהם אהבה והתאמה,אבל מסיבה מסוימת שניתן להתגבר עליה אך הוא לא מסוגל לעשות את הצעד להפוך את זה לרציני עד כדי חתונה,גברים...מה דעתכם על גבר כזה?הייתם נוהגים כמותו?(נשארים בקשר למרות שברור לכם שלא יצא מזה כלום כשמצד שני כיף ונחמד..)בנות...מה דעתכן על גבר כזה?...הייתן יוצאות עם גבר כזה?שומעות עליו בשידוכים?שמחות לגלות שהבעל שלכן היה כזה בעבר?.....חן חן...ותודה!:)

Silly Wisdom

New member
חח

שאלה הזויה. אף אחד לא יכנס לדבר כזה במודע. אף אחד לא יכול לצאת מדבר כזה כי "תמיד יש סיכוי"... ולגבי חתונה- בטח, למה לא? עד שהוא מוכן להתחייב?!

Silly Wisdom

New member
המממ מתפללת לה'.

תופסת את הבחור לשיחה רצינית ומעמידה את האמת מול העיניים. ונותנת לו לבחור. מה אתה רוצה- או לא רוצה?

Silly Wisdom

New member
אני אנסה להמשיך בחיים שלי

ואשאיר לו אופציה פתוחה אם הוא שווה את זה.... אם לא- אני אשכח אותו, ומהר.

אני לא מתחיל להבין את הסקר

כי כולם יגידו לך שזה קשר סתם לכייף והוא לא באמת רוצה אולי כייף לו להשלות אותך שיש מצב לרציני כדי שתישארי ואין עניןבקשר כזה כי אנחנו חרדים דא אקא שששש אף אחד לא במצב הזה כדי להביע דעה אמיתי כי מי שבפנים כזה קשר קשה לו הפרידה אז ברור שזה קשר לא בריא בלי תוחלת ודורש פרידה מיידית אבל מי אני שיגיד לך אתזה כשעשיתי בדיוק הפוך רק איכשהו זה נגמר בסוף בהצלחה

כי ה ברא בנו משיכה לצד השני שגם

אם היא לא טובה אנחנו נמשכים ונשאבים אלייה מכח זה המזל הוא שה ברא באשה רצון לשמור על עצמה והיא לא תתן להיות איתה גם במובן הפיזי כמובן אם נשאר בה קצת איכות

הפרחים2

New member
עכשיו אני לא הבנתי.

סליחה......היצר...זה תירוץ של חודש חצי שנה שנה!!אבל לא 3-4 שנים,מסכים איתי?ולפי התיזה שלך ולא רק:)))טוב שיש נשים בעולם...

ככל שנמצאים יותר זמן היצר יותר חזק משוואה

פשוטה ולא אמרת שזה 3 שנים תראי זה מוזר מצד הבחור שהוא ממשיך אתזה השאלה גם באיזה גילאיים זה התחיל וממשיך עכשיו אני לא מבין את מה ששאלת הרי כמו שגבר צריך אשה לפי הטבע אותו דבר גם האשה צריכה גבר אם לא יותר אולי זה ברגש וזה בפזיות יותר אז בלי משפטים כאלה טוב שיש נשים תשמעי לי הוא לעולם לא יעזוב אותך טוב לו עם זה גברים גברים את מבינה מה שאני אומר את הצעד את צריכה לעשות ולסיים אתזה מהר ובדרסתיות במיוחד שזה לא יגיע למשו רציני מקווה שהייתי ברור וחד

הפרחים2

New member
חד היית,

ברור לא הייתי אומרת,אבל אין כאן דיון אם לעזוב או לא,זה לא רלוונטי,יש כאן סקר שנועד לחשוף את דעת הרוב.

בננה148

New member
צודק באלפיי אחוזיםםםםםם

קשר כזה צריך לחתוך בלי שאלות ...... ונכון שזה קשה מאד . אבל יום יבא ויודו לאדמור ״ לא יודע למה1״ אל עצותיו חלומות פז

אני לא יודעת

עד כמה זה נכון מה שאומר... אבל אגיד לך את דעתי למרות שאמרתי אותה בעבר... גבר כזה לא באמת אוהב. נקודה.... ו"הסיבה" הוא אומר לך שזה בגללה אתם לא יכולים להתחתן.. אז זה לא רק הסיבה היחידה... אני יודעת שקשה להאמין בזה! ותאמיני לי אני גם לא רוצה להאמין בדבר הזה בכלל!! אבל זה מה שההגיון אומר... שהוא אוהב את הסיבה יותר ממך... ולמה?? הרבה סיבות....

וקחי עצה

אל תתחילי לחשוב על דברים כאלו אפילו... מה יהיה עם הגבר הזה בשידוכים וכו כי שיש סיפור כזה וצד אחד מתחיל לחשוב לגבי הצד השני וזה דברים שלא נוגעים אליו אישית זה משאיר צלקות נפשיות ורק עצבים וכאב...

למעלה