סקר

black o

New member
סקר

אם הייתם יכולים להביא לארץ ראפר אחד שיופיע את מי אתם הייתם בוחרים? אני לא מדבר על מי שראפר טוב אני מדבר על מי שדופק הופעות כמו שצריך אני הייתי בוחר את דר.דרה ואין לי הסבר לזה פשוט תותח וההופעות שלו חזקות

da^Lord

New member
הייתי מביא את דרה

שיביא איתו את המופע up in smoke וככה נרוויח גם את אמינם,אייס קיוב,סנופ-דוגג ועוד.

mumtaz

New member
survival of the illest

אחלה מופע (הלוואי והייתי שם) onyx, lox,drag-on,lil kim,method man,jay z, dmx, ועוד מלא שאני לא זוכר שילוב של הראףריידרס ודאף ג´אם

2PAC4EVER

New member
הלוואי שכל אלה היו בTOUR אחד

אתה מתבלבל קצת ,טיפה עם HARD KNOCK LIFE TOUR שהיה הTOUR של ראפ הכי ריווחי, שם JAY Z הופיע גם. לעומת זאת הוא לא השתתף בSURVIVAL ששם השתתפו דף סקוואד, אוניקס, קיט מורי, אוניקס די אמ אקס , ולא ידוע לי שליל קים הישתתפה?!!! אם תקנה מאמאזון את BACKSTAGE לא רק שתראה ראפרפים מסטולים בטירוף זה דוקומנטרי על הHARD KNOCK TOUR ומה קורה בדרכים ומאחורה, (מעשנים שותים וקצת "מריחים")

Ambitionz

New member
זה כבר ראינו ../images/Emo3.gif

הממממממממממ.. זמר/ת - אריקה באדו, יש לי את דיסק ההופעה החיה שלה וגם ראיתי כמה קטעים וזה פשוט מדהים. ראפר/ית/ים/יות - הדבר הראשון שעלה לי לראש זה הפוג´יז. כל אחד לחוד וכולם ביחד, יכולה ליהיות ההופעה הטובה ביותר בעולם. הדבר השני שעלה לי לראש הם the roots. עם ההרכב *המורחב* שכולל המון אנשים שהמון אנשים לא מכירים :) אמרו לי שהם לא מקדמים את האמנים שחתומים אצליהם. וואי יש כל כך הרבה, אבל הם הראשונים שעלו לי לראש והם אלו שאני הכי רוצה לראות.

אלנבי52

New member
COOLIO , או SNOOP...

שמעתי ש-Coolio לפני איזה שנתיים היה בירקון , מה שהלך שם היה טירוף בכל המושגים! מה גם שמספיק שבנאדם שומע ש-SNOOP הולך להופיע זה ממריץ לו אדרנלין בכל הגוף ובדוק הוא מגיע בלי שום קשר להופעה שהולכת להיות... SNOOP - גם מלהיב וגם שר בן זונה...

pbt

New member
סאבלימינל

אבל המצב הביטחוני די קשה ככה שלא נראה לי הגיוני

למעלה