.......... סקר ! ......

Jam Head

New member
.......... סקר ! ......

בא לי לפתוח סקר חדש...... והנה הוא: כמה דיסקים של גראנג´ יש לכם ??? לא משנה אם אתם שומעים אותם או לא , לא משנה אם הם אצל חברים שלכם או זרוקים באיזה ארון כלשהו.... ככה נראה מי גראנגיסט אמיתי ומי סתם!! חח -------------------------- Jeremy Spoken Class Today --------------------------

badphish

New member
אוקי...

soundgarden-badmotofinger, spuerunknown, down on the upside A.I.C-dirt,unplugged pearl jam- ten, london (live) ויש לי צרובים ועל המחשב את הדיסק של כריס קורנל מאד סיסן וטמפל או דה דוג

DrunkGoat

New member
...

פרל ג´אם - טן, יילד ואת וי.אס צרוב סאונדגרדן - סופרבלתינודע, ובקרוב גם בדמוטורפינגר אליס - פייסליפט, דירט, אליס אין צ´יינס וסאפ\ג´אר צרוב. נירוונה - אין יוטרו ואת נוורמיינד ובליץ´ צרוב. ועל המחשב יש לי עוד הרבה דברים...

Cheezus

New member
לא בדיוק שלי אבל מה שיש לנו בבית

Singles- OST Mas Season- Above Alice in chains- Music Bank Alice in Chains- unplugged Alice in Chains- nothing safe Alice in Chains- Jar of Flies Soundgarden- Superunknown(X2) Soundgarden- Badmotorfinger Soundgarden- Louder than Love PearlJam- Ten Pearl Jam- Yield Pearl Jam- Live from Milano Pearl Jam- Binaural Pearl Jam- No Code Nirvnan- Unplugged Nirvana- Incesticide Nirvana- In Utero Nirvana- Nevermind Nirvana- Bleach Stone Temple Pilots- Core Jerry Cantrell- Boggy Depot Foo Fighters (?)- The color and the Shape Blind Melon- Soup Temple of the Dog והשנויים יותר במחלוקת: Creed- My own Prison Creed- Human Clay

HoLy Cow

New member
יש עוד(תודה לאח שלי):

alice in chains-sap soundgarden-down on the upside foo fighters-untitled(a 4 songs EP) stone temple pilots-core stone tempe pilots-pourple stone temple pilots- no4 alice inchains-tripodd(self titled) הערה מאוהד: אני רוצה את הדיסקים שלי חזרה!(
)

Cheezus

New member
ושכחת את

Chris Cornell- איך שלא כותבים את השם של הדיסק "בוקר אופורי" וכתבתי את סטון טפמל "קור"! ואתה יכול להמשיך לרצות....

לא הרבה, מפאת מחסור כלכלי

נירוונה-nevermind, in utero, incesticide ואנפלגד על קלטת וידאו סאונדגארדן- superunknown צרוב אליס- unplugged בקרוב גם dirt פרל ג´אם- ten בקלטת, בקרוב גם בדיסק למישהו יש כסף ומוכן לקנות לי??

Layne

New member
תשובה

Alice In Chains - Facelift Alice In Chains- Dirt Alice In Chains - Sap Alice In Chains -Jar Of Flies Alice In Chains - Alice In Chains Alice In Chains - אנפלגד Pearl Jam - Ten Pearl Jam - VS Pearl Jam - Live On 2 legs Pearl Jam - No Code Pearl Jam - ילד יש לי עוד אבל הם לא שלי (כל הדיסקים הם מקוריים , יש לי עוד כמה של פרל ג´ם אבל לא מקויים אז לא כתבתי אותם ויש לי גם כמה של סאונדגארדן אבל הם לא שלי והם גם לא מקוריים)

Papito

New member
הנה שלי

1. נתחיל בנירוונה Bleach Nevermind Incestiside In Utero Unplugged From The Muddy Banks Of The Wishkah 2.נעבור לפרל ג´ם TEN Vs Vitalogy No Code Yield Live On Two Legs Binaural (Bootleg)Unplugged 3.ועכשיו אליס Facelift Dirt Jar of files Unplugged 4.ואת רשימת ה4 להקות הכי מפורסמות תסגור סאונדגרדן Badmotorfinger Superunknown 5.ועכשיו הלהקות הפחות מוכרות בז´אנר נתחיל עם בלינד מלון Blind Melon Soup Nico 6. נמשיך עם סטון טמפל פילוטס Core Purple 7.הלאה עם הבלאק קרווס Shake Your Money Maker Amorica 8.ג´יינז אדיקשיין Jane´s Addiction Nothing´s Shocking 9.האבא של הגאנג´ הפיקסיז Surfer Rosa Doolitle Bossanova Trompe Le Monde 10.פרוייקט הראווה טמפל אוף דה דוג Temple Of The Dog 11. ואם בטמפל עסקינן הנה הדיסקים של מודר לאב בון שברשותי Mother Love Bone Live זה מה שהגדרתם כגראנג´ אז אלו הלהקות.אלבומים שכתבתי השקעתי הרבה בכתיבה!!!

Jam Head

New member
מרשים!

נראה לי שאפשר להכתיר את Papito כהגראנגיסט הגדול ביותר בפורום זה!!! יפה גבר! הנה שלי: Pearl Jam - ten Pearl Jam - vs Pearl Jam - binurual Pearl Jam - Delta Tapes Pearl Jam - collection Nirvana -NeverMind Nirvana - Unplugged Sound Garden - Super Unkown הא ויש לי די וי די חדש של פרל ג´ם מסיבוב ההופעות שלהם בשנת 2000 .... זה כל כך מעולה! אני ממליץ לכולם! ---------------------------- Jeremy Spoken Class Today ----------------------------

elknetld2kil

New member
הרשימה שלי

הנה הרשימה שלי (על חלק מהדיסקים אפשר לערער מבחינת סוג המוסיקה): 3 Doors Down - The Better Life Creed - My Own Prison , Human Clay, Weathered Tantric - Self Titled Fuel - Something Like Human Bush - Golden State ועוד הרבה דיסקים במפ3 ודיסקים שהם לא בדיוק נכנסים לקטגוריה של גראנג´

DUDE5

New member
הנה שלי

NIRVANA- NEVERMIND, IN UTERO, BLEACH, UNPLUGGED, FROM THE MUDDY BANKS OF WISKAH ALICE IN CHAINS- DIRT, UNPLUGGED SOUNDGARDEN- SUPERUNKNOWN PIXIES- SURFER ROSA זהו זה הכל. מישהו מחשיב בכלל את הפיקסיס כגראנג´??

badphish

New member
לא אני לא מחשב אותם

בדיוק כמו שאני לא מחשיב את לד זפלין... להקה שמאוד השפיעה על הסגנון אבל ממש לא משתייכת אליו...

TimBuck2

New member
אממ... רשמתי הצנועה

צנועה מאוד.. foo fighters- foo fighters foo fighters- The color and the shape foo fighters- there is noting left to lose everclear- songs from an american movie עד כאן הדיסקים המקוריים... חח... נעבור לצרובים: Nirvana- Nevermind Pearl jam - 10 ולקלטות... אה... קלטת... Nirvana- in utero חחח... יש לי את הבסיסיים. כמה שירים באמפי3 ונירוונה אנפלאגד בדרך לקלטת/צריבה (לא ברור עדיין)... בה.... ושאלה לי אליכם יקריי... מקווה שתענו: כשחיפשתי באיזו אנציקלופדיה ממוחשבת גראנג´ קראתי שאחד מאבות הבגראנג´ היו הסידס (THE SEEDS), עכשיו, זו אחלה להקה מהסבנטיז, אבל אני לא בטוחה לגבי גראנג´יותה... מישהו?

Papito

New member
מקווה לתת לך תשובות

הסידס נחשבו לאבות הגראנג´ בגלל שבסינגלים שלהם בין השנים 67 ל70 אם אני לא טועה,הגיטרה נשמעה מעוותת ולא מכוונת וזה היה פתיח מצויין לרוק הפסיכדלי של אותה תקופה ולגראנג´ שיבוא בהמשך השנים מקווה שעזרתי

למעלה