סקר... ברוח השעה(5 בבוקר) עם איזה שיר של משינה אתם פותחים את היום ועם איזה שיר אתם נרדמים.....
צ צריך משינה לוריד New member 17/7/02 #1 סקר... ברוח השעה(5 בבוקר) עם איזה שיר של משינה אתם פותחים את היום ועם איזה שיר אתם נרדמים.....
צ צריך משינה לוריד New member 17/7/02 #2 ד"א אני... לא שאני עושה את זה אבל.....יתאים למילים.... מתעורר-עתיד מתוק הולך לישון-שלמונזה אבל זה לא נכון...אני שומע משינה בד"א רק כשאני עירני באמצע היום...
ד"א אני... לא שאני עושה את זה אבל.....יתאים למילים.... מתעורר-עתיד מתוק הולך לישון-שלמונזה אבל זה לא נכון...אני שומע משינה בד"א רק כשאני עירני באמצע היום...
ח חיפושית של הירח New member 17/7/02 #3 כיינ גמני כמוכ אני בדר"כ ישנה עמ רדיו..שזה אומר גלגל"צ אז במקרה היומ התעוררתי עמ תחזור תחזור
N N a V e New member 17/7/02 #4 שאלה מעניינת מתעורר עם "עתיד מתוק" ללכת לישון...הייתי הולך על "עכשיו את בוכה"...זה שיר דיי מורכב ודיי מתאים ללילה...("היה לי חלום...")
שאלה מעניינת מתעורר עם "עתיד מתוק" ללכת לישון...הייתי הולך על "עכשיו את בוכה"...זה שיר דיי מורכב ודיי מתאים ללילה...("היה לי חלום...")
א אסף הירשברג New member 17/7/02 #5 בבוקר... די מתאים "על פני השטח" מהעמותה לחקר התמותה. גם שרים אותו מהר, וגם יש שם תיאור של בוקר. בערב - אין לי בשליפה, מה שנווה אמר - היה לי חלום נשמע מפוהק מספיק לטעמי.
בבוקר... די מתאים "על פני השטח" מהעמותה לחקר התמותה. גם שרים אותו מהר, וגם יש שם תיאור של בוקר. בערב - אין לי בשליפה, מה שנווה אמר - היה לי חלום נשמע מפוהק מספיק לטעמי.