סקר!

תור

New member
סקר!

מי שאוהב את רייסטלין שיגיד כן או לא ועם כן אז למה ועם לא אז למה... אני אוהב אותו מפני שהוא מדהים אותי כל פעם מחדש והוא פשוט חתיכת אנרגיה קסומה שהוספירם מעבירים לנו! נו מה אתם אומרים?

אני לא מסוגל לענות על זה

יש לי באהבה אליו ואני נקשר לכל מה שהוא עבר בילדותי ומה שהוא עשה בשביל כוח הקסם שלו אבל אני לא מסוגל לאהוב לגמרי בגלל שהוא שירת מרצונו החופשי את טאקיסיס אפילו דקה אחת!

Vilia©

New member
אני מתה על הדמות של רייסטלין!

היא סרקסטית, קרה, בעלת עוצמה, שליטה עצמית, שאפתנית מאוד ויש לו גם גלימות שחורות ויפות...חחחח בכל מקרה... אני נורא מזדהה עם רייסטלין באופי ובכלל בחיים שלו... ומה שהוא עבר כילד..זה באמת חיים קשים.. אפשר להבין למה הוא מרוחק מכולם... אבל באמת אהבתי את הדמותש לו...מאוד! טלי

ותפסיקי לענות אחרי! טלי הסכמנו

שאנחנו לא מדברים יותר בכלל! אני לא מוכן לדבר איתך אחרי מה שעשית לי בפגישה ככה שתפסיקי תעני לשירשור הראשון מצידי אבל לא לשלי! אחרי ההודעה שלי!

מסכימה!

איך אני מתה על הדמות של רייסטלין חבל על הזמן!!!!! קראתי כל ספר שיכולתי למצוא שהוא מופיע שם!!!! (אין לך מושג כמה חרשתי על האינטרנט בשביל להשיג את הספרים עליו)

alond

New member
אני מצטער!!! שירת את טאקיזיס???

ראיסטלין שירת אף אחד חוץ מעצמו!!! כשהוא "שירת" את טאקיזיס זאת עדיין הייתה למטרתו שלו (להזכירך, ראיסטלין הוא זה שדאג לגרש אותה מהעולם ברשומות 3 ואח"כ פשוט ניסה להשמיד אותה). חוץ מזה, מבחינתי הוא הדמות מספר אחת ברומח הדרקון הרחק הרחק מקדימה. כל כך רחוק מקדימה שכל שאר הדמויות נראות אותו דבר מנקודת הראות שלו...

Vilia©

New member
אה כן!

שכחתי גם לציין.... הוא הגיבור היחיד בספר! הוא תמיד הציל את כולם בספרים, הציל את העולם בסוף רשומות, הציל את העולם פעם שניה באגדות.... ותמיד, תניס זכה בתהילה... שונאת אותו!!!!!! רייסטלין באמת היה זה שהציל את המצב תמיד... טלי

alond

New member
לא להגזים!!!

ראיסטלין הוא לא מציל עולמות כזה גדול. סה"כ ברשומות זה לא שהוא הציל את העולם. הוא נתן לברם לעשות מה שהוא היה עושה מלכתחילה אם ראיסטלין לא היה שם למנוע זאת ממנו דבר שהוא לא עשה מסיבות אנוכיות לחלוטין (אני רוצה להיות הקוסם הגדול ביותר בקרין...) ובאגדות??? צריך להזכיר שהוא "הציל" את העולם מכליה שהוא עצמו הביא? ועוד פעם, גם זה רק ממניעים אנוכיים? הוא הדמות הכי טובה שיש by far אבל לא צריך לעשות ממנו איזה נשמה טובה...

Ophel McNeil

New member
רייסטלין הציל את המצב תמיד?

חחחח.... איפה היית? כל החבורה הצילה את העולם, כל אחד מהם עשה את חלקו, רייסטלין הוצל אלפי פעמים בעצמו, גם ע"י תניס. הגיבור היחיד בספר? טוב שלא הלכנו רחוק מדי... מה שכן - אני לא סובלת את רייסטלין (יש לי משהו נגד דמויות אפילות?... האממממ.... זה מזכיר לי את קול). הוא כל כך מעצבן, כי הוא כל כך מנסה להיות אפל ומסתורי וחכם, ומה שיוצא זה שהוא פוץ שוויצר וגאוותן! והכי גרוע (ספוילר?), למרות שאפילו את אחיו הוא הרג, ברגע שניתנה לו את ההזדמנות, ההזדמנות להיות אל - הוא ויתר עליה. נזכר. הרבה חושבים שהוא דמות כריזמטית (???), אבל אני מעולם לא נפלתי מרגליי בגלל דמויות כאלה (אתה לך ילדות קשה, מותק? הציקו לך כשהיית קטן? get over it! למי זה לא קרה?!), וזאת אחד הסיבות שממש לא אהבתי את אגדות.

אתה חושב שאני מפגר או מה?

אני יודע כשהוא שירת אותה זה היה למטרות אישיות אבל הוא התחבר אליה ופעל בשבילה כמה זמן עד שהוא בגד בה! וזה עושה לי אישית רע! לפעול אם הרועה! גם אם רק לכמה זמן! וגם אם אתה בוגד בו אין על זה סליחה! או אימן את דאלמר! אם אתה זוכר האלף האפל המג! על זה גם אין סליחה!

משהו מעניין

שירות טאקיזיס= פגיעה בחפים מפשע. אבל נחש מה? לרייסטלין לא איכפת לפגוע בחפים מפשע גם מרצונו האישי, אז או שאתה אוהב אותו או שאתה לא אוהב אותו בגלל שלא איכפת לו לפגוע בחפים מפשע. לטאקיזיס אין שום קשר לעניין.

איי!

תראה! אני יודע שלא אכפט לו לפגוע בחפים מפשע מרצונו זה ברור! ועל זה אין לי בעיה אבל לא כשהוא עושה את זה "בשם טאקיסיס" אחרי הכל הוא היה מתחתה ליד הכס שלה והוא היה שחור גלימות והיה מעורב במלחמה! הוא אימן אלף למג שחור חזק! על זה יש פשע? תחשוב תחשוב לא אמרתי שאני אוהב אותו בכלל אמרתי שאני מזדהה איתו לגבי ילדותו וגדילתו מאוד מזדהה כמו טלי שכתבה אבל למרות זאת אני לא יכול לקבל את מעשיו אחרי הכל אפילו אם הוא נלחם ברוע עצמו במלכת הרוע והאפלה אי אפשר להשכים אם זה

ראה ערך...

הכותרת סתם. ציטוט: "הוא אימן אלף למג שחור חזק! " זה מה שבדר"כ רבי-מגים שחורי גלימות עושים...לוקחים שוליות ומאמנים אותם...חוצמזה דלמאר לא היה חזק כמו רייסטלין.

ובכן

אני אוהב את הדמות של רייסטלין כי אני מזדהה איתה. אני מעריך שהתכונות של רייסטלין ושלי דומות מאוד(אם כי לא הרקע ההיסטורי-הילדות), רק שאצלי תכונות אלו באות לידי ביטוי הרבה פחות. רייסטלין הציל בסוף הרשומות את העולם? חה, הצחקתי אותי!. אם לא תניס והאחרים הוא בכלל לא היה חי ברשומות(ע"ע כבשן הנשמה לדוגמא). רייסטלין הציל את העולם בסוף האגדות?! הצחק עוד יותר! רייסטלין כמעט והרס את העולם. אם לא קרמון, ובעיקר גדיל, העולם כבר היה ריק מהתיישבות. כל מה שרייסטלין עשה זה את הדברים שלו, למען מטרותיו שלו, ופשוט במקביל זה עזר להציל את העולם. זה הכל. עוד דבר- אם הוא היה הגיבור אני לא רק שלא הייתי אוהב את הדמות שלו, גם לא הייתי אוהב את הסדרה כולה.

חמורמור

New member
מעריצי רייסטלין

אם אתם מזדהים עם הדמות, ועברתם את גיל החצ´קונים, האוננות והבעיות החברתיות, מומלץ שתפנו לפסיכולוג דחוף.

למעלה