סקר ...

punk223

New member
סקר ...

זה הולך להיות קשה... מי יותר טוב, סקוט או טרוויס? למה?

eb182

New member
טרוויס

כי הוא פשוט מתופף יותר טוב ואת המוסיקה של שתי ה"תקופות" אני אוהבת במידה שווה וחוץ מזה המוסיקה יותר קשורה לטום ומארק כי הם כותבים את השירים או לפחות חלק יותר גדול מכל שיר מאשר המתופף.

Conspiracy

New member
המממממ...

אני אהבתי יותר את התקופה של סקוט מאשר את התקופה של טראוויס, אבל לא נראה לי שזה קשור לשינוי... אז... לא יודעת.

ּpine appleּ

New member
תשובה

בעצם לא ממש החלטה אני חושבת ששניהם טובים אבל הנה שני הצדדים סקוט מתופף בסגנון הרבה יותר פאנקיסטי- הרבה יותר קופצני ושובב, וגם לא יודעת אם זה קשור אבל המוסיקה בתקופה עם סקוט היתה הרבה יותר טובה טרוויס מתופף מוכשר נורא, אבל הוא לא כל כך מתמקד בסגנון אחד יש לו הרבה סגנונות, ונכון שזה תורם ללהקה אבל זה מאוד שינה אותה והפך את התופים לכלי המרכזי והדומיננטי בלהקה זהו זאת דעתי

eb182

New member
המוזיקה כמו שאמרתי

לא תלויה במתופף כי טום ומארק כותבים את השירים אז רק אליהם אפשר להתלונן, למרות שאני לא מרגישה שיש שנוי כל כך ולדעתי בדוד ראנץ´ הם השתנו קצת מצ´שיר ואז הם השתנו קצת עוד פעם אחרי אנמה ולא צריך להתנפל על המתופף כי הוא לא אחראי על חלק גדול מתוך השירים וטרוויס באמת מתופף יותר מוכשר.

eb182

New member
שנוי זה דבר שכל להקה עוברת

כי מה לעשות הם צריכים להתפתח.

ּpine appleּ

New member
נו זה מה שאמרתי רק עם שינוי קטן

אמרתי שאני לא יודעת אם זה בגלל המתופף אבל זה חייב להיות קשור כי הוא חלק מהלהקה בכל זאת (כגם אם לא חלק כל כך בולט...) התיפוף מאוד משפיע על הסגנון של השיר דווקא ואם תקשיבי טוב לתיפוף של סקוט הוא ממש שונה מהתיפוף לדוגמה מאנמה אוף ת´ה סטייט ושוב, אני יחזור, טרוויס הפך את התופים לכלי ממש שולט בלהקה יש הרבה יותר סולואים של תופים מאשר של גיטרה (ובטח שיותר טובים)

טראוויס, טראוויס, ורק טראוויס~~~

(אוף, ניתקע לי הכפתור של הסימן קריאה, זה תמיד קורה, אז: ~ = סימן קריאה...) ואני חולה על טראוויס, וממש לא ביגלל שאיך שהוא ניראה, (למען האמת , בהתחלה , כשהתחלתי רק לאהוב אותם, אז חשבתי שהוא הכיעור בהתגלמותו... אבל עכשיו זה ממש לא ככה...) אלא שהוא מנגן הרבה יותר טוב מסקוט.. טראוויס נותן יותר קצת, ותשימו לב שבשירים עם סקוט, הוא לא מתופף ב"טירוף" כמו טראוויס, טראוויס הוא מתופף הרבה יותר טוב~~~~~~~~~~ פשוט תשמעו שיר אחד עם סקוט, ושיר אחר עם טראוויס, ותיראו את השינויים~ (איך אני מגינה עליו..)

xero1

New member
דווקא לי ניראה שהשינוי הגדול שהיה

בלהקה מדוד ראנץ´ לאנמא ואז לטייק אוף זה בגלל טראויס. כמו שראיתם היום בדאיירי, הוא שומע גם ראפ (ולא ניראה לי אפילו פאנק) וכל מיני דברים כאלה, הוא מה"פאיימוס" וכל הסלברטאים האלה.

eb182

New member
הוא שומע גם פאנק

יש לו אפילו קעקוע של ה-DECSENDENTS על הרגל והוא אמר שהלהקה הזאת שינתה את חייו, אבל הוא באמת שומע הרבה היפ הופ

shiepki

New member
טראוויס! (כמה זמן לא הייתי פה...)

לדעתי טראוויס לוקח בגדול. הוא מתופף יותר טוב לדעתי ויש לו קטעים ממש מעולים. אם תשימו לב, בשירים עם סקוט כל התיפוף נשמע אותו דבר: בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח-בוםטאח- בקצב של חמש בוםטאחים בשניה. גם אם תקראו לזה "תיפוף פאנק", זה נורא משעמם ואפילו קצת מהיר מדיי לדעתי. מה שאני מאוד אוהב אצל טראוויס זה שלמרות שהוא שומר על קצב מהיר, כל שיר שונה טיפה מהשני, וגם, וזה החלק הכי יפה, שבtoypaj למשל כמעט בכל שיר שומעים יחד עם הקצב הרגיל כל מיני מצילות באמצע (דוגמת anthem2 ו-give me one good reason). ו...זהו.

punk223

New member
רגע רגע...

"בוםטאח-בומטאח"- מה זה אמור להביע? מהיר מידי? מוזיקת פאנק צריכה להיות מהירה, כמו ב dude ranch וב the mark, tom ,and travis show. ועל תירדו ככה על סקוט, לדעתי הוא טוב כמו טרוויס (אולי לא מוכשר כמוהו) אבל בהחלט מתופף יעיל. יש פה מישהו שיגיד שב josie או carousel התיפוף לא טוב? ידעתם שסקוט עכשיו מתופף בלהקה מקומית איפה שהוא גר, וגם היתה תקופה שהוא ניגן בגיטרה?

מאיה182

New member
חחחחחחחח

וואלה נכון ........חה.טרוויס שווה יותר מסקוט....וגם סקוט מפחיד אותי ....חחחח ממש חחחחחח

Alinush182*

New member
טראוויס......

לפי דעתי טראוויס יותר טוב, אבל הנגינה של סקוט יותר מזכירה פאנק מאשר הנגינה של טראוויס, ואולי בגלל זה הם כל כך התשנו מבחינת המוזיקה, טראוויס מנגן עם קצב מהיר והכל וזה נותן ללהקה סגנון שונה יותר של מוזיקה, סגנון שכמעט ולא מזכיר פאנק, והנגינה של סקוט יותר מזכירה פאנק ויותר משתלבת עם הגיטרה והבס... אבל טראוויס עדיין הרבה יותר טוב...

אוקי.... אז:

למי שיש קזה פה, אז עשיתי לי השוואונת קטנטונת, בין הופעה חיה של בלינק על דמיט, שזה יחד עם טראוויס, לבין הקליפ ,שזה יחד עם סקוט, ומאצתי ש....: יותר כיף לשמחוע את זה עם טראוויס מאשר עם סקוט! טראוויס נותצן יותר קצב, וממש לא איכפת לי למה זה דומה, זה יותר כיף לשמוע את זה עם טראוויס!!!! סקוט עושה את זה "רגוע מידי" לטעמי.... תאמת? אני התחלתי להעריץץ את בלינק, מטראוויס, וממש לא ביגלל איך שהם ניראים, אלא ביגלל איך שהם מנגנים! בהתחלה חשבתי (לוידעת מה זה ביכלל קשור אבל:) שטום נראה מוזר מאד, וטראוויס נראה כמו חייזר, ומאקר נראה פסדר יחסית, אבל עכשיו אני חושבת שהם ממש כוסונים, וזה טוב, ביגלל שאני יודעת שגם אם הם היו ניראים כמו קופים, הייתי מעריצה אותם בטירוף, ביגלל המוזיקה שהם עושים!

למה, זה לא טוב?

נ.ב.- היו לי ממש הרבה טעויות כתיב, וכל ממיני מילים לא קשורות ששמתי שם, שאפילו אני לא הבנתי מה הם קשורות למשפט.... אז קודם כל: מאקר=מארק וכל מיני דברים אחרים שקשים להבנה שם, אז לפנות אליי ולשאול.. יענו, הכוונה שם הייתה שבהתחלה אהבתי אותם רק ביגלל המוזיקה שלהם, ועכשיו אני אוהבת אותם ביגלל המוזיקה, וחושבת שהם כוסונים.....

blinknetta

New member
אני מעדיפה שירים עם טראויס

כי הוא הרבה יותר טוב מסקוט רק חבל שמדוד ראנץ´ ודיסקים לפני הם שירים מממממששששש יפים והם הכי אהובים עלי מעניין איך הם ישמעו עם טראויס במקום עם סקוט...

Alinush182*

New member
ומה את רוצה מאיתנו?

את לא צריכה להסביר לנו שאת התחלת להעריץ אותם בגלל המוזיקה... רק אם את באמת מאמינה בזה... ובפעם הראשונה שראיתי את "all the small things" אני חשבתי שהם הומואים אוטיסטים ושצריך לכבול אותם ולא להראות לאוויר העולם שוב...ועכשיו אני מעריצה אותם, ולא את המוזיקה, כי תאמת המוזיקה מפגרת וילדותית ולא כל כך דומה לפאנק הנחמד שהם עשו פעם, קוראים לזה התמסחרות.... אני אוהבת אותם שלא כמוך אלא בגלל איך שהם מתנהגים, ומהשטויות המפגרות שלהם, בידיוק מאותה הסיבה ששנאתי אותם קודם...

למעלה