סקר

סקר

*סתם סקר בלי קשר לסקר של הפורום!* -----------------------------------------
עד איזה עונה הסדרה תחזיק לדעתכם?
עד סוף העונה החמישית. כמה אפשר??
עד סוף העונה השמינית. בסופו של דבר ימאס לשחקנים...
היא לא תיגמר (אני לא לפחות מקווה...)! --------------------------------- אז תתחילו לענות!

Woogyman

New member
שמינית לדעתי

אם מתחשבים בגודל הממוצע של סדרות ספלינגיות אחרות, אז זה בטח יהיה משהו כמו 7-8 עונות. מה שכן, בסדרות אחרות יש המון שחקנים אז זה לא נורא אם כמה מהם פורשים או מתחלפים. כאן אם לאחת השחקניות ימאס כבר יהיה קשה להחליף. מה שכן, כולן חתומות עד עונה 7, אז אם לא יהיו שינויים דרסטים או שהסדרה תבוטל ע"י הWB (מה שלא נראה שהולך לקרות), יש לנו לפחות 7 עונות.

HuGo Hell

New member
*פה פעור*מה???../images/Emo2.gif רק 7 עונות?../images/Emo7.gif

אלוהים שונא אותי, אני שונא אותו, *הולך להתאבד*

HuGo Hell

New member
אם היית יודעת כמה אני מקווה שהיא...

בחיים לא תיגמר! אני לפי דעתי היא תיגמר בעונה שמינית או שביעית או שישית אבל העדפה שלי שהיא בחיים לא תיגמר.. *בכי נוראי* אני לא רוצה שמכושפות תיגמר *בכי היסטרי* אני שונא לדבר על העתיד מה שאני חושב זה סיום מכושפות המוות של הכלבים שלי של הסבים וסבתות(איך שלא כותבים את זה) אוי אני רק חושב על העתיד אני בוכה
לומרות שאני מקווה שבעתיד אח שלי הקטן יעלם מהעולם[-} *אני רשע*

P3H2O

New member
הוגו אתה מפחיד אותי!!!

אם אתה דואג מזה שהסבים והסבתות שלך ימותו אז לך תבלה איתם יותר זמן במקום לרשום שטויות בפורום! ולין זה לא נקרא ריב! אני פותח את עיניו! ואני באמת רוצה שהסדרה לא תגמר לעולם כמו שאני רוצה שהאנשים בכדור הארץ לא ימותו מהתחממות גלובלית של כדור הארץ ושיהיו לי חיי נצח! אני חושב כמו כל השאר שהסדרה תיגמר בעונה השביעית או בשמינית ואם יהיה מזל אז אולי השחקניות ישתגעו ויחליטו לחתום הסכם עד העונה ה-15!!!

HuGo Hell

New member
לבלות איתם? ../images/Emo12.gif הם לא צעירים כול כך

ויש להם את אמא שלי שלוקחת אותם לבלות, אבל אני עדיין אוהב אותם וביחוד את אחותי שאני כול כך קשור אליה! ^-^

אני גם חושבת ../images/Emo20.gif

8 עונות זה די הגיוני... גם לפי הרייטינג, וגם לפי ספלינג... אבל אם זה נכון - אני לא רוצה להגיע לעונה השמינית! כמה שיותר לאט יותר טוב... שזה לא ייגמר

SaberTooth

New member
../images/Emo20.gif

לדעתי הסידרה תגיע לפחות עד העונה השישית, אני לא בטוח אם היא תמשיך אחרי העונה השישית כי לשחקנים באמת ימאס.

למעלה