סקר

soofgania

New member
5

כמו שענה סייבורג

אני אוהב את

תנוחת הפיצול אישיות מה שאת צריכה לעשות זה לפתוח במקביל לניק שלך עוד ניק ולעמוד על עקרונך שאת ניק ....רגע על מה מדברים?

soofgania

New member
הוא מדבר על

הניק שלי.. את זו אני,מובן לך?את מי אאדים אם לא את עצמי
אני מוכנה שנכנס היום ביחד לבלוג ששחר יפתח,אני אעלה לשידור. את תרשמי לו מה שאת רוצה בזמן שאראה לו שידיי לא רושמות מאומה
אעלה לשידור רק אם אראה ששחר רשם בנושא החדר - חשבתי שאני גשש בלש וגיליתי שאני סתם

השאלה אם זה באמת יעזור

בשמחה הוכיח לו שאני זו לא את, העיניין הוא שקודם לכן לפני ששחר חשב שאני זו את , הוא חשב שאני פוליסית אחר כך הוא חשב שאני איזה עובדת בחברת תפוז, ועכשיו אני סופגניה , מעניין מה עוד אני היה?. לדעתי שחר נהיית פרנואיד

פרנואיד?

אני מבין שאת חיה בעולם שהכל סובב סביבך אז לא ,לא הכל סובב סביבך-התכוונתי למישהי אחרת אבל את קופצת[חמור קופץ בראש] אז מה אגיד לך? שאת זו שפראנואידית עם רגשי נחיתות שבכל פעם שמישהו מזכיר את זה- את ישר קופצת,! [תכף תבוא העקרבית ותקלל אותי[שזה סוג של דרך לדבר....] צורפה תמונה מהיום בבוקר של בחור שהתבלבל בין הרגיל לבין המבוגרים
מה את רוצה ממני- יש לך פיצול אישיות? למה לי זה צריך להזיז- ממזמן ידעתי שתפוז נותנים אגוזים למי שלא צריך

מעניין פתאום לא התכוונת אלי

נו טוב בסדר מה שתומר , בכל אופן אני לא מתכוונת להכנס איתך לאימות כבר הבנתי שמפריע לך משהו, זאת הבעיה שלך. ובטח ובטח שאני לא מתכוונת לקלל אותך, ממש לא לרמה שלי להתחיל לקלל, שהיה שבת שלום

soofgania

New member
תלוי באיזה קומה זה ישודר

אין לי כוח לעלות הרבה<יש מעלית?>

echoman

New member
יש לך טעות בתנוחה מס 1

איך אפשר לשבת על בחורה שהיא בישיבה וגם לבצע חדירה 1, בישיבה (שהבחורה יושבת על הגבר או ההפך)

למעלה