סקר

אשת איש3

New member
סקר

כן או לא, מנסיון או לא וסיבות למה? שאלתי אתכן לפני כמה שבועות לגבי נסיעה לחו"ל בלי הילדה (בת שנתיים וחצי אוטוטו). השאלה היא- האם לדבר איתה בטלפון או רק להשאיר מתנה קטנה לכל יום? רקע- היא תהיה אצל סבא וסבתא והיא מתה עליהם. עוד קצת רקע- היא ילדה רגישה, בת יחידה, ולי כמובן יש ייסורי מצפון.

tiger mom

New member
אני לא התקשרתי ולא השארתי

ועבר בסדר גמור נסענו ל-5 ימים ו-5 לילות (בגלל שיצאנו מוקדם לפנות בוקר השארנו אותה אצל סבא וסבתא כבר בלילה שלפני) גם היא רגישה גם היא בת יחידה מתנות לא השארתי. לא נראה לי קשור או רלוונטי לכלום. וגם החלטתי לא להתקשר. דיברנו בערב אחרי שהיא הלכה לישון כל יום עם סבתא להתעדכן החלטנו שנדבר איתה בטלפון רק אם יהיה משבר לא היה משבר למעשה עד היום האחרון היא אפילו לא שאלה איפה אנחנו. היה לה כיף, היה לה טוב ולא היה חסר לה רק ביום החארון היא התעצבנה על משהו וחיפשה אותנו. המשבר עבר בקלות.

אני לא חושבת שצריך להשאיר מתנות.

בקשר ללדבר בטלפון, לדעתי כדאי רק אם היא מאוד רוצה, כי זה יכול לגרום לה להתגעגע עוד יותר.

rachealy

New member
אין צורך להתקשר ואין צורך להשאיר מתנות

הילדה בידיים טובות, היא נימצאת עם אנשים שהיא מכירה. אין צורך לעורר רגשות וגעגועים בשיחות טלפון. תהני ותבלי, תתעדכני עם ההורים על מצבה וכשתחזרי תתני לה חיבוק ונשיקה ומלא מלא מתנות

hiraש

New member
אנחנו נסענו כשהבנות היו בנות שנתיים ל 10 ימים

נשארו אצל הורי שהן מכירות היטב וזהו ביתם השני כך שגם מבחינת בגדים צעצועים וכו' יש שם מלכתחילה. אחי עשה מאמץ להיות יותר בבית כי הן מאוד אוהבות להשתולל איתו. התקשרנו כל יום להורי לשמוע איך היה- מהצורך שלנו לא השארנו מתנות לכל יום- נראה לי מיותר ולא קשור (בגיל מאוחר יותר אפשרא להשאיר מכתב אבל למה מתנה??) ביום השלישי או הרביעי אחי ענה כשהתקשרנו ובדיוק היה עם הבנות בחדר והן שאלו מי זה אמר אמא ואבא, את רוצה לדבר איתם?" ואני בהיסטריה לא לא שלא יהיה לה קשה לקחה את השפופרת "אמא את בבצלונה? אמרתי כן ואיפה את אני בחדר של תום משתוללת שיהיה לך כייף באוירון וסגרה את הטלפון. לאחר מכן דיברתי עם הורי בחששות שגם השניה רוצה לדבר או שהיה להן קשה בלילה- שום כלום. מה שכן אמרתי להורי לא להמנע לדבר עלינו ולא לדוש בזה יותר מישדי שיבוא מהן. כמעט כל פעם שעבר אוירון הן הזכירו שאנחנו נסענו באוירון לבצלונה לחופש והן בחופש אצל סבתא וסבא ושנביא להן מתנות ולמדו איך אומרים שלום בספרדית ואיפה ספרד על המפה (זה החלק של אחי) חזרנו והכל היה חלק נישוקים חיבוקים איפה מתנות ויאלה לשגרה.

למעלה