סקר..:

סקר..:

א.את/ה אוהב/ת לראות סרטי אימה לבד בבית באמצע הלילה בחדר חשוך? ב. ווניל או שוקולד? ג. את/ה דו? ד. אני חופר? ה. (אני לא שואל האם, אלא..-->) למה אתם, חברי פורום יקרים, כ``כ נהנים כשחופרים לכם? חח סתם.. חופשי!

א. ככה רואים סרט! לא?

ב. שוקולד. ג. אני תלת (מה דו?) ד. אתה לא חופר! אתה חוצב בסלע! ה. אני נהנה מחפירות! לפחות הם לא עושות רעש כמו החפירות למטה.

אחד נכנס למסעדה. רואה שם איש אוכל.

בא אליו ושואל אותו: כמה? עונה לו האיש: שבע. שואל אותו הראשון: מה שבע? עונה לו השני: מה כמה? חחע. ככה בדיוק עניתי עכשיו.

אהממ...

א. למה בכלל לצפות בסרטי אימה? אין מספיק אקשן ועניין בחיים שחייבים להוסיף גם פחד לכל העסק? אם כבר אני אוהבת תיעודי או היסטורי. ממש במקרה אתמול ראיתי משהו היסטורי מעניין, אלא שלא תיארתי לעצמי שסוף העלילה הוא הוצאה להורג אחרי עינויים. אין לך מושג באיזה הלם והרגשה יצאתי, ואיזה חלומות היו לי הלילה. ב. תלוי במצב הרוח.

במחשבה שניה, בקשר לא'...

אולי זו גם קצת בעיה שלי, כי התחלתי לעשות השוואות לאינזוויזיציה ולמה שמחכה בגהינום. מה שכן זה מחזק ביראת שמים ויראת חטא, אין מה לומר.

בהחלט..

יש לי בעיה מסוימת, אני לא מפחדת מהחטא. אני ניזהרת כי אני יודעת שהקב"ה אוהב אותי ומצפה ממני, שהוא נותן לי הכל ואני חייבת לו, כי הוא כ"כ רב חסד שאפילו בזה הוא נותן לי כיף ושמחה. אבל מבחינת פחד לא ממש, אני לא מצליחה לשלב יראה כי היא לא מסתדרת לי עם אהבה. כשאני רואה דבר כזה למרות שאני ניזהרת שלא, איכשהו זה מנתב את הפחד הטבעי ליראת חטא.

עזוב

גהינום רק לראות את זה, כל הלילה חלמתי רק על דקירות ובתי קברות ועל עוד כמה דברים... מזכיר לי בדיחה על איש אחד שקנה לאישתו מתנת יום הולדת חלקת קבר. בשנה שאח"כ הוא לא קנה לה כלום, היא נפגעה ושאלה אותו מה נשתנה. הוא השיב לה "תראי, לקנות סתם אני לא מוכן. קודם תשמשי במתנה של שנה שעברה, אח"כ נקנה לך עוד אחת"...

חח למה את חושב שאתה מצחיק משו?

סתם אחי חח אממ אז ככה:1 אני לא משתדל לא לראות בכלל סרטים..2 אני אוהב שוקו.3 סטרייט..4 אני לא סובל שחופרים אבל יש כאלה שגם אם הם יחפרו לי אני ישמח לישמוע את החפירות שלהם!

שירליחצ

New member
סרטי אימה!!!!!!!!!!!!!!

אתם לא מבינים לאיזה סרטים אשכרה יכולים להכניס אתכם סרטי אימה (במיוחד בנות.......) אני בעיקרון ממש אוהבת סרטי אימה, לא לבד, אבל עם חברים זה כיף (-: לפני שבוע מצאתי את עצמי עם 2 חברות הגענו ב-2 בלילה לדירה שהיינו צריכות לישון בה... בקיצור הגענו והיה בלגאן, המקרר לא עבד והיה ריח מסריח ורעשים מוזרים..... ואחרי שעה שאנחנו שם נכנסנו למקלחת ואנחנו רואות ה-צ-פ-ה..... התחלנו כזה סתם לגרוף להפחיד אחת את השניה ואז חברה שלי פותחת את האסלה... ואנחנו רואות משהו אדום!!! דדדםםםם! זה נשמע כמו צ'יזבאט אבל זה אמיתי..... וזה היה כל כך כמו הסרט הצלצול שכמעט בכיתי ! בסוף אין לי מושג מה זה היה שם, אבל ניקינו ועפנו לישון ובימים הבאים הכל הסתדר והיה ממש כיף שם אגב...

לא רואה סרטי אימה-

אקשן יריות מכות אפילד אכזריות אבל לא אימה זה ממש לא בקטע שלי אני לא נהנד מזה מסיבה פשוטה אם זה לא מקצועי אז זה לא מעניין ואם זה מקצועי אז אח``כ אתה סובל מסיוטים לא חבל? זה אמור ל הנות אותך ולא לענות

למעלה