סקר

סקר

1. מי מהפורום הכי מעניין אותך? 2. את מי היית רוצה להכיר? 3. למי היית נותן את אות "יקיר הפורם" 4. כמה חברי פורום יש לדעתך?

עונה..

1. הכי מענין אותי בפורום זה לא הניקים אלא הדיונים. ורציני-אולי אץ. 2.לא מעונינת להכיר אף אחד.. 3.יקירת הפורום-ללא ספק משתדלת 4.מה היתה השאלה שכחתי?

חלושקית

New member
אממ...

לגבי השאלה הראשונה לא אוהבת ניקים מסויימים, אלא את הדיונים, התגובות והנכתב פה... את תואר הכבוד אתן ל0מינריסטית סתם כי היא נראית לי לעניין. (נעלמה לה פתאום)

התשובות שלי:

1. לא אנקוב בניק שלו, אבל אני בהחלט קוראת הודעות שלו כשאני רואה אותן. יש לו שכל ישר וחשיבה בריאה, לרוב אני מסכימה עם מה שהוא כותב חוץ מפעם אחת. הוא חכם ועושה רושם שגם בדרגה רוחנית חזקה ביותר, אז שיהיה לו בהצלחה וכמובן כיף לי לקרוא תגובות שלו. 2. אני לא בעד היכרויות ובטח שלא וירטואליות, אף פעם לא הכרתי ואני מתכננת בעז"ה למצוא את האחד שלי רק ע"י שידוך. בכל זאת הייתי מאחלת לעצמי אחד כמו הנ"ל, בתקווה שהוא באמת כמו שהוא מציג את עצמו. 3. מתקשה להחליט, זה לא אחד שעושה את הפורום זה הכלל כאן. 4. אין לי מושג.

אני עושה.

1. הכי מעניין זה בראל. (אתה אח של בראל?) 2. את מי רוצה להכיר? את כל מי שרוצה להכיר אותי. כמובן רק גברים (כי אני לא בשידוכים) 3. יקיר הפורום? זה אני! לא? חיחי. אני מתלבט עדיין בין שלושה. (אריאל, בראל, והשלישי לא זוכר את שמו.) 4. כמה חברי פורום? 20 פעילים ברמה יומיומית, 20 ברמה שבועית, 50 לעיתים רחוקות, ו 30 צופים שאינם פעילים. (מספיק לכם?)

למעלה