סקר.......

סקר.......

טוב,אז כולנו יודעים שכמעט בטוח שהעונה השישית היא האחרונה.....אז זה ממש מבקש סקר...: איך אתם חושבים תראה הסצנה האחרונה או הפרק האחרון בסדרה? מה לפי דעתכם יקרה ומה אתם רוצים שיקרה???

Luthien

New member
אוייייייש

אני רוצה עוד ועוד עונות.....אבל, כשחושבים על זה, הסדרה די מיצתה אותה והכל, אם זה ימשיך וימשיך נגיע למצב שכל המוסיף גורע....לכן אני חושבת שהסדרה היתה צריכה להסתיים בעונה הקודמת, בדיוק אותו הדבר...... אך בכל מקרה.....אני חושבת שבפרק האחרון צריך להיות משהו משמעותי בין דוסון-פייסי וג´ואי.....משהו שידגיש את החברות שלהם......הייתי מתה שג´ואי תיהיה עם פייסי......אבל אני די בטוחה שזה לא יגמר ככה.......סניפ סניפ טה טה אוסנת

גם אני....

חושבת שזה יגמר דוסון-ג´ואי כי זה כל הרעיון של הסדרה!!! הכי מגניב יהיה אם זה יגמר שהם יתנשקו ליד החלון.....

Dawson girl

New member
אין לי מוס...

אני מסכימה עם טל. אני ממש לא יודעת מה יהיה בסצינה האחרונה אבל הפרק האחרון כולו יהיה טוב עד מעולה, לא רק הסוף. נראה לי שיהיה משהו שיסכם את היחסים של דוסון וג´ואי.... ונתחנן להסבר נוסף אבל לא יהיה כי זה ייגמר לנצח..... אוף בא לי לבכות.... צ´או

shira245

New member
אממ..אתם זוכרות את הפרק

שבהתחלה ראו את דוסון,ג´ואי,ג´ן,ג´ק,אנדי ופייסי יושבים בחדר שלו ואוכלים פופקורן??משהו כזה.. אבל שידגיש את החברות בין גואי-דוסון-פייסי-ג´ן. ואני מעדיפה שהם לא יהיו חברים. ורק לא- חתונה בין ד´ואי לדוסון(יותר מדי בברלי)

מה פתאום!!!

לא תהייה שום חתונה...זה לא הגיוני הם צעירים מדי וגם...לא....זה לא מתאים!!

כפי שאני מכירה את הבמאי...

היחידי שיתחתן שם יהיה ג´ק, עם איזה הורס... אלא אם כן אחת הבנות תכנס להריון, כמו ג´ן... (אבל בנושא הזה כבר טיפלו). אני לא חושבת שדוסון יהיה עם ג´ואי, בטח יהיה סוף פתוח אם הם בעצם ביחד או לא. בעצם, נראה לי הגיוני שפייסי יהיה אבא, זה כל כך הולם אותו... אולי עוד משהו ימות?! בקיצור, הכל יכול לקרות, ולרוב גם קורה. העיקר שכולם יהיו מאושרים. ג´ן ודוסון, זה עדיין מוזר לחשוב על זה?! מגיע לה משהו הרבה יותר טוב.

star lili

New member
לפי דעתי

זה צריך להיגמר במנאז´ אטווה של דוסון- ג´ואי - פייסי ג´ק וג´ן יכולים לעמוד בצד ולצפות, אבל לא חובה.

1Shir

New member
בפרק האחרון....

פייסי ואנדי חוזרים להיות ביחד, הוא סולח לה ומבין שהוא אוהב אותה ושהוא סתם הגיב יותר מדי בחומרה על הבגידה שלה, כי הוא קצת קנאי ורכושני... פייסי מבין כי אהבתו לג´ואי לא היתה אמיתית ונבעה רק ממשיכה שהודחקה לאורך השנים ומרצון להשתוות לדוסון. דוסון וג´ואי מבינים שעליהם להיות אחד עם השני כי זה הקשר הקרוב והאמיתי ביותר שיש להם בכל החיים. ג´ן ממשיכה לגור עם סבתא... ג´ק מוצא חבר ועוזב את הסדרה. אמא של דוסון יוצאת עם מישהו כדי היא לא תהיה עצובה. שיר.

חחחח

איזה סיפור!!! את יודעת שאולי שוקלים להחזיר את אנדי בעונה השישית?? זה מוזר שהם עדין לא החליטו ולא התחילו לצלם כי הפרק הראשון אמור להיות משודר בסתיו בארה"ב.... מוזר בהחלט! אני רוצה שזה יסתיים במשהו בין ג´ואי ופייסי אבל אני יודעת שזה לא יקרה... בטח ג´ק וג´ן יחזרו להיות חברים טובים פייסי ימצא לו משהיא....ודוסון וג´ואי ברור שיחזרו להיות ביחד וכולם ישבו בחדר של דוסון וידברו-כמו שאנחנו אוהבים אותם!!

shira245

New member
התכוונתי,שלא תהייה חתונה ועוד רעיון

אמרתי רק חס וחלילה תהייה חתונה כי אז זה יהיה יותר מדי בברלי הילס! פייסי ואנדי!הם היו פרפקט ביחד. ופייסי יצליח וכל זה. דוסון.................מביים סרט ומועמד לאוסקר?? את מי הוא ייקח?ג´ן,או ג´ואי? בכלל,תמיד קיפחו את דוסון,קיבל רק את איב. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Chloe

New member
העיקר ש...

צ´רלי יופיע!!! וגם פייסי מאוד חשוב!!!

למעלה