סקר

SONIC8484

New member
סקר

לדעתכם יש סיכוי שהמדינה תיפעל בשיטת עידוד הגירה של מוסלמים מישראל ? פשוט היום פתחתי עיתון וראיתי ש55% מהציבור תומכים במהלך כזה. לדעתי זה צעד מבריק וגם ערבים יכולים לתמוך בו.

SONIC8484

New member
ישראל היום

http://62.128.57.2/activemagazine/getBook.asp?Path=ITD/2007/12/09&BookCollection=ITD_AM&ReaderStyle=Normal_Heb&hebrew=1&language=hebrew

lusian

New member
אתה כזה עלוב וצבוע.

אתה מתרעם כשמישהו מביע גזענות כלפי יהודים מזרחים, אבל אתה בעצמך גזען כלפי ערבים. אתה פשוט אידיוט. ולא הבנת את מה שאמרו? זה לא פורום גזענות, לא מדברים על זה כאן מעכשיו.

SONIC8484

New member
איפה "התרעמתי"?

לא קיימת גזענות נגדם. קיימת גזענות נגד האשכנזים [ראה מליקיסטים] הוכחה חותכת שאתה הוא האידיוט ולא אני : 4 מפלגות רצו עם מצע של עידוד הגירה של מוסלמים מישראל, ככה שזה חוקי גלמרי, ואין כאן שום גזענות. והוכחה שאתה הוא העלוב : תיראה איזה מסכן אתה, אתה באמת חושב שאני לא יודע שאתה עכשיו מנסה לרדוף אותי ? תיזהר כי זה יחזור כבומרנג. ועכשיו, אלי, תחזור לכלוב.

lusian

New member
איפה התרעמת?!

כל הפניות שלך לתפוז לבקש שיחסמו את אלי, זה לא התרעמות? ואגב, תאמין או לא קיימת הרבה יותר מגזענות כלפיכם. יש לי ולעוד כמה אנשים תיעוב עצום כלפיכם.

SONIC8484

New member
כלפיכם?

אתה מתכוון כלפינו היהודים? נכון, יש הרבה אנטישמיות נגד העם היהודי, ולדעתי זה בגלל אנשים כמוך.

SONIC8484

New member
אגב, לא הבנתי אותך,

אתה טוען שאתה גזען נגד חלק מסויים בעם היהודי ? אני עדיין לא הבנתי אותך. ואגב, הגזענות העצומה לדעתי מתרחשת בעוצמה אדירה נגד האשכנזים, רק לפני כמה זמן הייתה הפרשה שהתפוצצה בתקשורת עם סטיבן מליק ותומכיו, שהם מגדירים את עצמם אנשי ימין שחושבים שהיטלר צדק כאשר המשיד אשכנזים, כי לדבריהם האשכנזים הם גזע נחות של בוגדים. ואתה בא מהצד האשכנזי נגד מרוקאים ? למה ? הרי שהם לא בוגדים, מה הבעיה שלך איתם ? אתה מקנא בהם ? הם הרביצו לך בבית ספר ? תשפוך את הלב, תספר לנו מה הם עוללו לך, אנחנו רוצים לדעת.

Dexter5

New member
לא נכון.

החילו את חוקי נירברג ורדפו את היהודים, הרדיפה אולי עודדה יהודים לברוח מגרמניה אבל זה לא מה שהגרמנים רצו כמובן.

תלמד קצת היסטוריה

היה אפילו שיתוף פעולה מסוים, בשלב מסוים, בין התנועה הציונית לשלטון הנאצי. הנאצים, תחילה (!), רצו פשוטו כמשמעו "לעודד" הגירה ולהעיף מגרמניה כמה שיותר יהודים, והתנועה הציונית רצתה כמה שיותר יהודים בא"י, ועל כן, לפרק זמן מסוים, שני הגופים אף שיתפו פעולה.

Dexter5

New member
ואיך הסקת את זה

שמעודדי ההגירה ירצו פתאום להשמיד את הערבים ? אתה שפוי ? אתה יודע שאם זה יקרה אנחנו נושמד תוך שניות ?

TaL53

New member
זה נכון

באוסטירה ב-1938 הוקם המשרד להגירה יהודית בפיקוחו של אייכמן שעודד את היהודים לעזוב. התנועה הציונית בניסיון להציל כמה שיותר יהודים נתנה לנאצים סחורות כדי שיאפשרו ליהודים לצאת. אבל אי אפשר להגיד שהיה פה שיתוף פעולה הוגן, יותר בכיוון שהתנועה הציונית ניסתה להציל כמה שיותר יהודים. גם במהלך המלחמה היה ניסיון של התנועה לעסקה עם הנאצים שבמסגרתה היו מועברים לגרמניה סחורות ודלק בתמורה לחייהם של חצי מיליון יהודי הונגריה, מפה גם צמחה עסקת קסטנר הידועה.

vk3

New member
התבטאויות כאלה לא מקובלות אצלנו בפורום...

זו הפעם האחרונה שאני רואה דבר כזה
קצת כבוד אחד כלפי השני. זו אזהרה ראשונה ואחרונה.

TaL53

New member
קיריל

שני אלה- סוניק וג'ו250 הם אותו טרול שכבר ביקר אותנו בעבר הלא רחוק-היידה הגאון,מכה בראש,שרירי וכ'ו. מטרתו היא להפיץ את ההזיות הימניות שלו סטייל "סטיבן מליק". צריך לחסום אותו (או אותם) מהפורום כדי שלא יעורר פה עוד מהומות.

למעלה