סקר

tzedek tirdof 9

New member
סקר

*הסקר מיועד לאוהדי הפועל בלבד, ולא ל"אורחים" בפורום שאינם אוהדי הפועל. בעקבות הדיון שהתפתח בשרשור הקודם על אוהדים,דעות פוליטיות ומה שביניהם: איפה את ממקמים את עצמכם במפה הפוליטית(שמאל,ימין,מרכז)?

just adiki

New member
אני די באמצע

אני לא שונאת ערבים ושוללת בגלל לאום וגזע. מצד שני אני גם לא שמאלנית קיצונית שחושבת שצריך לתת להם כל מה שהם רוצים ולחלק את המדינה לחצי. במיוחד אחרי המסע לפולין התחזקה בי הדעה שמדינת ישראל היא מדינת היהודים, המדינה שנלחמנו עליה ואם אין לנו אותה, אין לנו ארץ אחרת. אבל אני לא קיצונית בדברים האלה ואני כן הייתי בעד ההתנתקות כי חשבתי שזה יעזור [ועובדה שטפו טפו טפו בשנים האחרונות יש פחות פיגועים תודה לאל], אני נגד ההתנחלות ושקבלית את המנילה שלי לצבא ישר עשיתי איקס גדול על חיילת במחסומים כי זה משהו שאני יודעת שאני לא אהיה מסוגלת לעשות וקורים שם הרבה דברים ומשפילים גם ערבים בגלל היותם ערבים גם אם הם באמת באים לארץ בשביל לעבוד. בסה"כ אני רוצה שלום. אני לא שונאת ערבים כי הם ערבים, יש אפילו כמה שאני ממש אוהבת [היה לנו צבעי כזה חמוד!!] כמובן שאני שונאת את אלה ששונאים אותי אבל עם השאר אני חיה בשלום.

לילולה

New member
שמאל, מה שנקרא "יפת נפש"

אבל את בית"ר אני שונאת במיוחד! (גם סוג של...)

לא מעניין אותי ימין שמאל

מעניין אותי שלאנשים במדינה יהיה מה לאכול ושהכנסת המושחטים לא יקחו מהמשכורת של ההורים שלנו את הפרנסה בשבילם. גם אני נגד גזענות, נגד אוהדי ביתר ונגד כל הפוליטיקה.

tzedek tirdof 9

New member
תסלח לי אבל אני לא מקבל את זה

במצב הבטחוני שהמדינה שלנו נמצאת,שכל יום יכול להיות יומה האחרון,אי אפשר פשוט להתעלם מזה. מה זאת אומרת נגד פוליטיקה? לא צריך ראש ממשלה? אז מי ינהל את המדינה,אתה?

ירדן717

New member
אחי

דיברתי על זה שאין לי דעה מאתה מכניס לי ראש ממשלה עכשיו?

tzedek tirdof 9

New member
כנס

אמרת שאין לך דעה,אך אמרת גם,ואני מצטט, שאתה "נגד כל הפוליטיקה". למושג פוליטיקה הרבה הגדרות,אבל זו שנראית לי הכי נכונה היא: "הפעילות שדרכה האנשים יוצרים,משמרים ומשפרים את החוקים הכלליים שעל פיהם הם חיים". אתה אמרת שאתה נגד הפוליטיקה,הווה אומר,נגד הפעילות הזאת. האם אתה מעוניין לחיות בחברה ללא חוקים? או שמא אתה מעוניין ליצור חוקים אלה בעצמך? (מודה שראש ממשלה זה קצת לא קשור,אבל השאלה השנייה בהודעה זו משולה לשאלה "האם אתה רוצה להיות ראש ממשלה?",שהיא בעצם כמו "האם אתה מעוניין לקבוע בעצמך את החוקים?")

תקשיב

אני לא רוצה לקבוע חוקים וגם ראש הממשלה לא רוצה לקבוע חוקים. יש הרבה חוקי יסוד וחוקים רגילים במדינה. אגב זה שאין חוקה במדינה זה בושה. רוב החוקים נקבעו עם מתן העצמאות ב1948. הרבה חוקים נוספו במהלך השנים כמו לפני שבועיים: איסור עישון בפאבים ומסעדות. אז זה שאני נגד פוליטקה זה אומר שאני לא אצייט לחוק ולא יהיה מעוניין לחיות בחברה שמצייטת לחוקים?

tzedek tirdof 9

New member
בכלל לא קראת את ההודעה שלי במלואה

הסברתי הכל בהודעה הקודמת,אבל בוא נחזור על זה במיוחד בשבילך ,הפעם באופן מתומצת מאד(ואני מקווה שגם תקרא את ההודעה.את כ-ל ההודעה). אם אתה אומר שאתה נגד פוליטיקה,זה אומר שאתה נגד עצם היצירה של החוקים הבסיסיים,חוקי היסוד של המדינה,כי זו ההגדרה של פוליטיקה. אז יצאתי מבולבל לגמרי. מצד אחד אתה נגד יצירת חוקי יסוד. הווה אומר,לא צריך אותם. ומצד שני,אתה לא מעוניין לחיות במדינה ללא חוקים. מה אני אמור להסיק מזה?

אוקי

אז אני אסביר את עצמי שאמרתי שאני נגד העניין התכוונתי שאני נגד ההתעסקות בנושא בגלל שכל הנושא הזה נתון בידיים של אנשים מושחטים

just adiki

New member
../images/Emo45.gif

היתה כתבה לא מזמן בעיתון שלכל שר יש 12 שומרי ראש!! למה?! יש להם נהג, לימוזינה, 12 שומרי ראש... ובנתיים יש רעב בארץ, אין חינוך ואולי לא נחגוג אפילו את חגיגות ה-60 למדינה כי גם כל האמנים בישראל החליטו להחרים!

גם אני ממרכז מרצ../images/Emo58.gif

אני שמאלית ושמאלנית. רוצה שוויון בין כולם. רוצה שלום. רוצה לחיות בשקט בלי זעזוע כלשהוא. אין לי שום דבר נגד גזע ולאום. רוצה לחיות איתם שווה בשווה. ככה אני אדומה ואוהבת שרופה של הפועל תל אביב חמסה חמסה שום בצל יין

למעלה