סקר!

סקר!

מה הצילצול שלכם בפלאפון? ואם יש לכם פונטון (הצילצול בזמן ההמתנה כשמתקשרים אליכם
) מהו?

Superboi

New member
אוונסנס - ברינג מי טו לייף../images/Emo59.gif

ואין לי פונטון

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gifצילצול ישן מכיתה ד', ../images/Emo6.gif

זוכרים את LAS KETCHOP? אז השיר הזה XD שעשו אחרי זה עליו בפסטיגל זה שיר מפגר כזה שאהבתי בכיתה ב' וככה אני מזהה את הצילצול שלי, כי לא הרשו לי להוריד דברים אחרים >: יום יבוא והצילצול הזה ישתנה
(כשתהיי לי אפשרות
) פונטון? לי?XD נראלכם.

Beyond Perfect

New member
וואי מממ...

הפנטון שלי הוא מכבי חיפה - את האלופה והצלצול זה סתם שיר שאני אוהבת.. sugababes - too lost in you

daughter L93

New member
>>

מה הצילצול שלכם בפלאפון?one day- simple plan ואם יש לכם פונטון (הצילצול בזמן ההמתנה כשמתקשרים אליכם ) מהו?יש אבל שכחתי את השם כרגע.. והוא ממש ישן

אין לי צלצול המתנה .. לצערי אין לי גם אינטרנט

ככה שאין לי צלצולים .. והצילצול שיש לי הוא סתם משו מהצילצולים של הפלאפון
איזה ילדה מסכנה חח

Trauma Queen

New member
עונה../images/Emo129.gif

צילצול-אסטרו זומביז - מיי כימיקל רומנס פנטון-וויק אפ קול-מארון 5

עדן גפן

New member
אממ..../images/Emo190.gif|פיס|

אין פאנטון.. אבל הצלצול שלי זה- Have A Nice Day של בון ג'ובי.. כי זה הכי חזק אצלי

אספיר85

New member
יוני בלוך - אחריות../images/Emo54.gif

הקטע שיש כזה שקט.. ואז יוני אומר "או או" ואז הפזמון "בואי הכל עליי...." אחלה של רינגטון, למרות שזה לא ממש רינג, זה יותר סינג, אבל חפיף. אין לי פאנטון, סתם בזבול כסף של משהו שאני בכלל לא שומעת.

sweet shir

New member
קראשד ד'ה וודינג של באסטד.

אני אבל רוצה להוריד ת'שיר של צעצוע של סיפור (יוב גוט אה פרינד אין מי) ווולקם טו מיי לייף של סימפל פלאן. ^_^ אע, והשעון מעורר שלי הוא מר' ברייטסייד של הקילרז.

דנטל

New member
הצלצול

מה הצלצול שלכם בפלאפון? קייל'ס מאם איז א ביץ' לקבוצת מתקשר רגיל אנקל פאקר לקבוצת מתקשר גברים דה דריל לקבוצת מתקשר חברים תקוה של משפחת תאקט לקבוצת מתקשר משפחה יה של אשר לקבוצת מתקשר אח"מים ואם יש לכם פונטון (הצילצול בזמן ההמתנה כשמתקשרים אליכם ) מהו? אין

דנטל

New member
אה, יש גם סמס ושעון מעורר

סמס - ביחד של רוי אדרי שעון מעורר - צליל מגניב של שעון קוקיה

למעלה