סקר:

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
סקר:

1. האם את נשואה לגבר או בתהליכי פרידה מבן זוג? והאם יש לך ילדים מבן זוג? 2. האם את חיה או חיית בעבר בזוגיות עם אישה מעל שנה? 3. האם את מגדירה את עצמך לסבית? בי? מתנסה? סקרנית? 4. אם את מגדירה את עצמך כלסבית, כמה זמן את מחוץ לארון (מצב שבו רוב המשפחה המורחבת, השכנים, יודעים)? 5. מה מטרת חברותך הפורום?- תמיכה ושיתוף/התייעצות/מציאת אהבה/קבלת מידע/סקרנות/כייף/אקטיביזם פוליטי/יצירת קהילה כל אחת שעונה, מתבקשת, לציין אם היה לה נוח יותר אילו הפורום לא היה נקרא "לסביות" אלא "דו/בי" או הגדרה רחבה יותר שמאפשרת גם לנשים שלא רוצות להתחייב להגדרה "לסבית", להרגיש שיש להן מקום בפורום הזה. והאם יש לכן הצעה לשם יותר מתאים לפורום, שלדעתכן יותר קולע ויותר מזמין, אתן מוזמנות להציע :)

יוזמה מבורכת

1. האם את נשואה לגבר או בתהליכי פרידה מבן זוג? והאם יש לך ילדים מבן זוג? - רווקה 2. האם את חיה או חיית בעבר בזוגיות עם אישה מעל שנה? - כן 3. האם את מגדירה את עצמך לסבית? בי? מתנסה? סקרנית? - פעם היה לי מאוד חשוב להגדיר את עצמי כלסבית. הלכתי כמו, נראיתי לפי כל הסטירואטיפים המקובלים, נופפתי בדגל הגאווה במצעדים, השתתפתי בפורומים, היה לי מאוד חשוב להציג עצמי לאנשים כלסבית. היום אחרי כמה שנים של הסתכלות פנימה הבנתי שהלכתי קצת רחוק מידי ממני, מהאשה שבי - איך שאני רואה אישה. רוב מע' היחסים שהייתי בהן היו מול נשים, אני גם נמשכת לגברים וגם הייתי בקשרים זוגיים קצרים עם גברים. רוצה לחיות במקום בו נשים וגברים יוכלו לחיות את חייהם בשקט כשנטיותם המינית לא מהווה מכשול עבורם. אז מה אני? אני לחישה האחת אוהבת אנשים - בעיקר נשים. אני לסבית? אני דו? אני מתנסה תמיד ואני מאוד סקרנית. 4. אם את מגדירה את עצמך כלסבית, כמה זמן את מחוץ לארון (מצב שבו רוב המשפחה המורחבת, השכנים, יודעים)? 13 שנה 5. מה מטרת חברותך הפורום?- תמיכה ושיתוף/התייעצות/מציאת אהבה/קבלת מידע/סקרנות/כייף/אקטיביזם פוליטי/יצירת קהילה. - קהילות קטנות יש די והותר לפי דעתי... מטרתי תמיכה ושיתוף/התייעצות/קבלת מידע/סקרנות/כייף/אקטיביזם. אין לי שום בעיה עם השם להפך אני חושבת שאם ייפסקו התוכחות יכול להיות מעניין, שונה, אחר, פתוח, מסקרן, מרגש, מפרה

אני אוהבת לקרוא אותך

את מטיבה להתבטא { טוב אם תהיה לי עוד מחמאה אני אשחרר אל תדאגי }

לאןלאן

New member
עונה

1. האם את נשואה לגבר או בתהליכי פרידה מבן זוג? והאם יש לך ילדים מבן זוג? נפרדתי מבן זוג לאחר כ 12 שנה (ללא חתונה, ללא ילדים). 2. האם את חיה או חיית בעבר בזוגיות עם אישה מעל שנה? לא 3. האם את מגדירה את עצמך לסבית? בי? מתנסה? סקרנית? בשלב זה, סקרנית אולי בי, כנראה בי, לא יודעת ההגדרות כפי שציינתי מתישות אותי. 4. אם את מגדירה את עצמך כלסבית, כמה זמן את מחוץ לארון (מצב שבו רוב המשפחה המורחבת, השכנים, יודעים)? לא מגדירה עצמי כך. 5. מה מטרת חברותך הפורום?- תמיכה ושיתוף/התייעצות/מציאת אהבה/קבלת מידע/סקרנות/כייף/אקטיביזם פוליטי/יצירת קהילה, נהנית לקרוא, סקרנית לנושא. ממש לא משנה לי מה שם הפורום.

גם עונה

1 ו 2.היתי נשואה לגבר 3 שנים מתוכם נולד ילד(כבר נורא גדול) התגרשתי כשהיה בן שנה ועברתי לגור עם בת זוג 5 שנים נפרדנו ושוב חייתי עם בת זוג 7 שנים.ונפרדנו. 3.כבר לא מגדירה את עצמי .לא רוצה הגדרות יותר. 4. 12 שנה מחוץ לכל ארון אפשרי..לפעמים בא לי לנוח בארון קיר שלי בבית ,במדף של הפיג'מות אבל רק לפעמים.. 5.כייף. 6.שם הפורום נראה לי סבבה לגמרי. 7.יום מקסים לכן.

מוכרת? מפעם?

אהבתי. גם אני הייתי נשואה, גם לי יש ילדים, גם אני הייתי בזוגיות עם אשה למעלה משש שנים, גם אני, גם אני, גם אני.... בעיקר רוצה לשבת על המדף, לא חייב בתוך הארון, אפשר בין הספרים, לנוח, לאסוף כוחות, ולצאת שוב לדרך המפרכת והארוכה של מציאת זוגיות, תוך דשדוש בלתי אפשרי בבוצייה.... יום מקסים, גם לך.

סודית3

New member
תשובות

1. האם את נשואה לגבר או בתהליכי פרידה מבן זוג? והאם יש לך ילדים מבן זוג? כן אני נשואה+3 ילדים מדהימים 2. האם את חיה או חיית בעבר בזוגיות עם אישה מעל שנה? לא, היו לי מערכות יחסים ארוכות עם נשים אך לא חיים משותפים. 3. האם את מגדירה את עצמך לסבית? בי? מתנסה? סקרנית? אני דו 4. לא רלוונטי לגבי 5. מטרת הפורום: לחלוק תחושות עם בנות שהן במצבי. לגבי השם המתאים לפורום, זה ממש לא משנה מבחינתי, לא אכפת לי שזה ישאר כלסביות למרות שאני לא לסבית. זה לא גורם לי להרגיש פחות נח, אני במחשבה דווקא יותר מזדהה עם לסביות.

בת עולם

New member
או קיי

האם את נשואה לגבר או בתהליכי פרידה מבן זוג? והאם יש לך ילדים מבן זוג? - אני רווקה ואין לי ילדים האם את חיה או חיית בעבר בזוגיות עם אישה מעל שנה? - לא הייתה לי זוגיות עם אישה האם את מגדירה את עצמך לסבית? בי? מתנסה? סקרנית? - דו מינית אם את מגדירה את עצמך כלסבית, כמה זמן את מחוץ לארון (מצב שבו רוב המשפחה המורחבת, השכנים, יודעים)? - כפי שכתבתי אני דו מינית, וחלק מחבריי קרובים יודעים מה מטרת חברותך הפורום?- תמיכה ושיתוף/התייעצות/מציאת אהבה/קבלת מידע/סקרנות/כייף/אקטיביזם פוליטי/יצירת קהילה - אני פה כדי לשתף, להתלבט, לקרוא מנסיון של אחרות, להכיר נשים/אנשים ואם האהבה תגיע מפה אז מצוין אין לי בעיה עם שם הפורום בוקר נפלא

s c a l l y

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. אני רווקה פלוס אחת
(אביה נטש אותה) 2. כן. (שנה זה נחשב הרבה זמן????!!!
) 3. לא אוהבת הגדרות. מהארון יצאתי מזמן מזמן, כך שכל מי שמכיר אותי יודע שכרגע אני עם מי שאני בוחרת להיות
4. שוב נושא ההגדרות... כולם יודעים, ולמי שיש ספק, אני דואגת שיפסיק לדאוג
... אני אדם מאוד פתוח, ומדברת חופשי על "נטיותיי" עם מי שנורא חשוב לו לדעת. 5. את האקטיביזם הפוליטי הייתי מוציאה מהרשימה
.... אני בהחלט אשמח ליצור "קהילה" בה נפגשות נשים למפגשים קצת יותר אינטימיים, מעבר לבילויים בחוץ. שמתי לב שזה דבר שמטריד הרבה מחברותיי שמתקרבות לגיל ה-40. 6. שם הפורום נפלא בעיניי. חשוב שישנה "הפרדה" מבחינת הגיל. (אני מברכת על מציאת פורום לגילי וממש לא מתחשק לי להתחיל לטייל ברגע שיפתחו הדלתות לגילאי 16 וכ"ו...) בוקר טוב

ר ו מ י 5

New member
גם אני עונה

1. האם את נשואה לגבר או בתהליכי פרידה מבן זוג? והאם יש לך ילדים מבן זוג? אני פרודה, כמעט גרושה (בעוד חודש...), יש לי 4 ילדים במגוון גילאים. 2. האם את חיה או חיית בעבר בזוגיות עם אישה מעל שנה? לא חיה בזוגיות, לא חיה עם אשה , אני במערכת יחסים שאינה מוגדרת כרגע, אבל אין תכניות לעתיד משותף מבחינת מגורים. 3. האם את מגדירה את עצמך לסבית? בי? מתנסה? סקרנית? גם אני כמו רובכן, לא מתעסקת בהגדרות, אנשים יגידו עליי שד"החלטתי להפוך ללסבית..." ואני אומרת שאני מתאהבת באדם, ונכון שכרגע, בשלב הזה של חיי, אני בוחרת להיות רק עם אשה, לא יכולה או רוצה לדמיין את עצמי עם גבר...,אם הייתי צריכה להגדיר את עצמי - אז אוהבת נשים ~ לסבית. 4. אם את מגדירה את עצמך כלסבית, כמה זמן את מחוץ לארון (מצב שבו רוב המשפחה המורחבת, השכנים, יודעים)? הארון שלי הולך ומתפוגג מהר מאד, וכל יום עוד אנשים יודעים, אין לי קושי עם זהנ ומאידך אין לי כוונה ללכת עם שלטי חוצות... 5. מה מטרת חברותך הפורום?- תמיכה ושיתוף/התייעצות/מציאת אהבה/קבלת מידע/סקרנות/כייף/אקטיביזם פוליטי/יצירת קהילה. תמיכה ושיתוף, התייעצות, וגם,ף מכיוון שאני חדשה בעולם הנשים, אין לי הרבה חברות שחיות, אוהבות נשים, אני בהחלט מחפשת חברה (HEVRA), בה אוכל להרגיש בנח, ואפשר מדי פעם גם להפגש...אין לי מושג אם זה דבר מקובל אבל זה מה שאני גם רוצה. 6. אין לי שום צורך בשם אחר לפורום, פשוט שמחתי שיש פורום לקהל יותר בוגר (אם כי כייף לי להיות אינפנטילית בתוך הבגרות שלי...)

דו/בי?../images/Emo85.gif../images/Emo35.gif

1. נשואה לאישתי האהובה המופלאה. ולנו 3 ילדים. 2. חיות יחד מליון שנה וקצת. 3. לסבית . 4. כ 25 שנה מחוץ לארון (מה זה ארון?) 5. באתי לבקר
6.
נשמע לי שאם אתן רוצות להשאר פורום לנשים (במהות) - עדיף לכן להשאיר את השם הנוכחי...

טוב נו גם אני...

1. האם את נשואה לגבר או בתהליכי פרידה מבן זוג? והאם יש לך ילדים מבן זוג? - רווקה ללא. 2. האם את חיה או חיית בעבר בזוגיות עם אישה מעל שנה? - כן. שמונה שנים של זוגיות, מתוכן שש של חיים משותפים. 3האם את מגדירה את עצמך לסבית? בי? מתנסה? סקרנית? - משתדלת ככלל להימנע מהגדרות ומשתדלת לשמור על סקרנותי תמיד. 4. אם את מגדירה את עצמך כלסבית, כמה זמן את מחוץ לארון (מצב שבו רוב המשפחה המורחבת, השכנים, יודעים)? - מעולם לא הייתי בארון, מהרגע שהיה מה לספר כל מי שביקש לדעת.. ידע (אמא שלי ז"ל הייתה הראשונה והיחידה לדעת מבלי שביקשה, שאלתה הראשונה הייתה: "אבל... מה עם ילדים?" עניתי: "גם אני גדלתי בלי אבא ודווקא יצא בסדר - לא?" מהרגע שסגרתירק תמכה ופירגנה
זכיתי...). 5. מה מטרת חברותך פורום? - לזרום עם כל דבר טוב שיש לו להציע לי ולתרום את חלקי בכל התחומים שצויינו. 6. מממ... לא סגורה על זה, אם וכשיהיה לי מה להציע
אשמח ליידע.
לילה טוב לכולן

../images/Emo26.gif תיקון...

(אמא שלי ז"ל הייתה הראשונה והיחידה לדעת מבלי שביקשה, שאלתה הראשונה הייתה: "אבל... מה עם ילדים?" עניתי: "גם אני גדלתי בלי אבא ודווקא יצא בסדר - לא?" מהרגע שסגרתי איתה את הפינה הזאת היא רק תמכה ופירגנה זכיתי...).

למעלה