סקר...

miss_t

New member
כל אחד מה שמתאים לו

לך יתאים פרידה בגן חיות, נראה לי
אינטמי, לא?

לא .. ../images/Emo3.gif גן חיות זה חיפשושית ../images/Emo3.gif ממני לא נפרדים .. אני זה כמו הקוזה נוסטרה .. ברגע שנכנסים לזה .. זה לכל החיים ../images/Emo3.gif

TriPax

New member
ברור, זה הכי טוב ../images/Emo26.gif

סתם, בחיים לא הייתי עושה את זה במקום ציבורי. גם ככה אני ממש רגיש לגבי "לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ", ואני שונא מצבים בהם מתפתח וויכוח/ריב ויש אנשים אחרים מסביב. להיפרד - רק במקום אינטימי ונוח. למרות זאת, יצא לי להיפרד בבית קפה. זו לא הייתה ממש פרידה, כי כמה חודשים לפני כן (בזמן שהייתי בחו"ל) הייתה הפרידה הטלפונית. נפגשנו, דיברנו, ולמרות שרציתי לחזור לאותה אחת, היא לא רצתה ובזה זה נגמר (היא התעקשה על להיפגש במקום "נייטרלי", למרות שהעדפתי להיפגש במקום יותר אינטימי).

flutter girl

New member
מי העזה לזרוק אותך?!

אני ארביץ לה! (בעצם, נראה לי שאתה די מרוצה מהנוכחית [כן/לא?] אז אוותר...)

golden energy

New member
אולי הם חשבו

שאם הם ייפרדו במקום ציבורי אז הם יהיו מובכים/ או שלא יהיה להם נוח לתת ל"שיחת הפרידה" להימשך יותר מידי וסתם להימרח... אבל........ אם מישהו היה נפרד ממני מול או ליד הרבה אנשים....הפתרון הוא פשוט: 2
ים וגמרנו עניין
כי זה פשוט נראה כל כך משפיל.......... (ואני עדינה מטבעי...באמת!!
.......)

אבל ככה אומרים בעברית ... ואם הם היו שמים פיל שם במכלאה אז אולי היינו מדגלים שהביטוי נכון ../images/Emo3.gif

זה נשמע מה זה באסה...

כי אז נפרדים...אבל עדיין צריך להמשיך לשבת ולסיים את הקפה....ולשלם את החשבון
וכמה חרא צריך להיות כדי להיפרד ממישהי ולהשאיר אותה שם לבד לשלם

צריך לשלם את החשבון...

ולהשאיר טיפ אחרי פרידה אני מניח שהטיפ שמשאירים גרוע

EdisonGirl

New member
מסקרן.. תוכל לספר?

ובקשר אליי, ממש לא! אני מקפידה אפילו לא להתווכח במקום ציבורי (כלומר, ליד אנשים שלא קשורים לויכוח). המבטים של אנשים מסביב, התחושות שלי שנחשפות בפומבי... שונאת את זה.
סקס במקום ציבורי זה משו אחר..

TriPax

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם יש משהו שיכול ממש להביך ולעצבן אותי יחד, זה "סצנה" כלשהי במקום ציבורי.

שאפולי

New member
מפגר משו..

בעיקרון אני יכולה להבין את הרציונל, רוצים מקום ניטרלי ויותר מזה דואגים שזה יתבצע ולא יגלוש לסקס מיותר וכו' אבל אתה מתאר "פרידה קורעת לב" וזה קצת מוזר.. כי פרידות קורעות לב בד"כ אינן מתוכננות ובאות בהפתעה לאחד הצדדים..

למעלה