סקר

סקר

יעל דקלבאום, דנה עדיני וקרולינה אתם שומעים אותן גם מחוץ לבנות נחמה? אם כן, אז את מי? ועל איזה שירים שלה הייתם ממליצים? איך אתם מעדיפים את הבנות נחמה- ביחד או לחוד? ומה ההבדל?

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

האמת שיצא לי לשמוע לעומק רק את דנה (את יעל שמעתי רק בשיר אחד שאהבתי וזהו) יש לי את הדיסק שלה ואני מאוד נהנית ממנו... השירים המומלצים ממנו לדעתי הם i cant stand you slide soon big girls וכו', אבל בעיקר השירים האלה
אה, ואני מעדיפה את הבנות יחד.משהו יותר מיוחד בזה

TALLLLi

New member
אני:)

אוקיי... ת'אמת... ש..יעל דקלבאום...אף פעם לא שמעתי עליה..(בורות..|בושה| ) דנה עדיני... ראיתי השיר שלנו...והתאהבתי בה..כמו ה-ר-ב-ה אנשים... גם במטרופולין... השיר שהיא שרה "אין לי מקום" פשוט מדהים... את הדיסק שלה..עדיין לא קניתי...=/ קרולינה... רק את "סוליקו"... כן כן..אני צריכה להשלים פערים....

Kettercat

New member
יעל דקלבאום...

היא הזמרת האהובה עליי ביותר, ואני למען האמת מעדיפה אותה בנפרד מאשר את הבנות ביחד (למרות שהן לא כזה מאחור
) היא מדהימה למדי, הייתי בכמעט כל הופעה שלה בתל אביב בשנה האחרונה. מישהו היה אתמול בלבונטין?

טוב אז גמני

אני הגעתי לבנות נחמה בכלל דרך דנה עדיני דיי התאהבתי בקול שלה, הייתי בהופעה שלה בלבונטין 7 ואחרי כמה זמן יצא הדיסק.. שירים מומלצים- Cant stand you Roots Listen to your heart על יעל דקלבאום שמעתי פחות.... רק שמעתי מלא מלא המלצות על הופעות שלה אבל עדיין לא יצא לי להיות אהבתי ת'שיר Alice בבנות נחמה יש קסם כזה שאין אותו אצל כל אחת מהן בנפרד, לא יודעת להסביר זה פשוט ככה... אז עדיף יחד אה ולגבי קרולינה שמעתי על ההרכב שלה פנאסט אבל לא ממש התחברתי

B a m b o o k

New member
הממ

אני הכי אוהבת את דנה עדיני מהשלישיה הזאת
אבל גם את קרולינה ויעל דקלבאום... כל הדיסק של דנה מומלץ... ובמיוחד השיר SOON במטרופולין היא גם מדהימה ליעל דקלבאום אני הכי פחות מתחברת כשהיא שרה לבד. ואממ אני מעדיפה אותן ביחד. יש משו מיוחד ביותר כשהן ביחד.

אמ,

אני מאד אוהבת את שלושתן יחד וכל אחת מהן לחוד. קשה לי להמליץ - בעיקר לקנות את הדיסקים ולשמוע:)

ירדן88

New member
לדעתי..

ביחד הן הכי טובות,מיוחדות כאלה..
למרות שגם כל אחת בנפרד מעולה!

Lee7

New member
ביחד :), ויעל בנפרד..

כמובן שביחד הן נשמעות הכי טוב. ההבדל לדעתי זה שכל אחת בנפרד היא שונה לגמרי מהאחרות. קרולינה, מחוץ ללהקה אהבתי אותה בפאנסט.. להקה מאוד מדליקה. לדעתי עם הבנות היא נשמעת הרבה יותר טוב. דנה (לדעתי החוליה החלשה מבינהן, סליחה) מאכזבת באלבום הבכורה שלה. הבנתי שהיא בכלל החליטה לגנוז אותו ואז התחרטה.. בכל אופן, לדעתי הוא דיי סתמי. רואים שיונתן לוי עבד עליו המון כי זה נשמע כמו חיקוי לא מוצלח לאיזבו. ויעל
, (דרך הופעה שלה מלפני שנתיים בערך הכרתי את הבנות) מבחינת הופעות בכל אופן, אותי היא הכי הרשימה. בהופעות שלה היא מגישה את השירים נהדר וגם בין השירים היא מצליחה לבדר את הקהל ולהשאיר אותו מעוניין במתרחש. (חבל שהיא לא עושה את זה יותר בהופעות של הבנות ביחד) אני ממליצה להכנס למייספייס שלה ולשמוע את alice המדהים ואת הגירסא הראשונה ל"מאה אחוז אור" שעוד היה באנגלית.

האמת שאת צודקת...

הדיסק של דנה באמת נשמע כמו חיקוי של איזבו....ודוקא העיבודים של יונתן לוי (למרות העבודה המעולה שהוא עשה עם הבנות ועם יעל) הם אלה שקצת הרסו במקרה הזה...

squidward

New member
עליי הזמרת המועדפת ביותר היא דנה עדיני

ללא ספק הדיסק שלה big girls מעולה,מומלץ בחום!!! אני כבר מכירה אותו בע"פ חוץ מזה שאני מעריצה שלה .

מטרן

New member
דנה!!../images/Emo99.gif

בזכותה התחלתי לשמוע את הבנות נחמה... בדיסק שלה היא מדהימה...בעיקרון..אני ממש מעדיפה עיברית על אנגלית..אני לא שומעת אנגלית חוץ מהדיסק של הבנות נחמה ושל דנה עדיני..לא מתחברת לאנגלית..=\ אז מאוד תלוי...בדיסק של הבנות יש עיברית קצת...אבל אני חושבת שאני עדיין מעדיפה את דנה בנפרד=]]

למעלה