סקר.....

סקר.....

מה הפיוד שהיה הכי טוב לטייקר ? טייקר הוגן (90-91) טייקר הוגן (2002) טייקר יוקוזונה טייקר ג´יינט גונזלס טייקר סטיב אוסטין טייקר טריפל אייץ´ טייקר רוק טייקר קיין טייקר ריק פלייר טייקר מנקינד אני לא זוכר עם היה לו פיודים עם בראט הארט או שון מייקלס , עם היו לו עוד פיודים תזכירו לי אני בטוח שהיו עוד, אני חושב היה לו פיוד עם דיזל לא ?

אההם

טייקר ודיזל מראמבל 96 עד רסלמניה 12. היה לו פיוד עם ברט הארט והיה להם קרב בסאמר 97, שם התחיל הפיוד שלו עם מייקלס, שהיה בגראונד זירו ובבד בלאד ( ספטמבר אוקטובר ) 97. לטייקר גם היה פיוד עם האנשים של טד דיביאסי ( פעם איי אר אס, פעם קינג קונג באנדי, פעם קאמה ) , היה לו גם פיוד נגד גולדאסט ב96, שגולדאסט ניצח את טייקר בקרב ארון. היה לו גם פיוד נגד וינס, כשהוא היה המיניסטרי אוף דרקנס נגד האיחוד של וינס ב99. ומה עם הפיוד נגד מייבן?

DDN

New member
מה איתך?

ואתה קורא לעצמך מעריץ של טייקר? הפיוד שלו עם שון היה הכי טוב (לדעתי) וגם זה עם דיזל. אני שם את הפיוד שלו עם שון מייקלס.

system Rulz

New member
אני בוחר ב...

שלושה פיודים: הראשון פיוד שכל אוהד היאבקות בישראל מכיר זה כמובן: טייקר נגד יוקוזונה בגלל הנוסטלגיה הפיוד השני טייקר נגד מנקיינד עם קרבות כמו בויילר רום מאץ´ ובאריד אלייב. הפיוד השלישי אוסטין נגד טייקר אני לא מדבר על זה שהייה ב2001

Crossface

New member
אני מעדיף את הפיוד נגד דיזל

זה היה פיוד ממש טוב איך שטייקר יצא מתוך הזירה בקרב כלוב של ברט נגד דיזל גם הפיודים מול מנקייד וקיין היו טובין

DDN

New member
תודה סיסטם

שהזכרת לי. אני משנה את בחירתי לטייקר נגד מן קיינד. שלמעשה היה: טייקר נגד מנקיינד, שהפך לטייקר נגד פול ברר, ונתווסף גם המוציא להורג וקיין. זה הפיוד שלי.

פיוד זה.......

כאילו סכסוך בין מתאבק למתאבק אחד הרע השני הטוב ויש בינהם סטורי ליין אחד מזיין לשני את הצורה עד ה PPV לדוגמא : טייקר נגד יוקוזונה עד רויאל ראמבל הם הרביצו אחד לשני הפריעו בקרבות אחד לשני עד שברויאל ראמבל היה להם קרב ארון המתים שבו טייקר הפסיד כמובן ליוקוזונה ולעוד 9 מתאבקים אחרים שעזרו ליוקוזונה הכניסו את טייקר לארון המתים וטייקר נעלם למשך פחות משנה ושם הסיפור בינהם נגמר שם עד שטייקר חזר אחרי כמה חודשי מנוחה שלו וניצח את יוקוזונה בחזרה בקרב ארון המתים עם עזרה של צ´אק נוריס פחות או יותר שלא נתן לאף אחד להתקרב לזירה כדי לעזור ליוקוזונה חוץ מאיי אר אס שהצליח לחדור לזירה דרך הקהל מאחורה אבל הוא לא הצליח להפיל את טייקר וגם ג´ף ג´ארט שחתף ביטע מצ´אק נוריס כי קפץ יותר מידי אז בקיצר :) כל זה נקרא פיוד

HBK

New member
יווו הזכרת לי עכשיו את

הקרב הזה, עם צ"אק נוריס ופיוד עם יוקוזונה אלו היו השנים היפות של הWWF אפשר רק להתגעגע

HBK

New member
זה היה דיי דבילי

צ"אק נוריס שמר על הזירה וכל מי שיצא מחדר ההלבשה והתקרב לזירה הוא פוצץ אותו ב"מכות", אבל בכל זאת צ"אק נוריס ויוקוזונה והאנדקטקר בשנותיו הגדולות נוסטלגיה במיטבה

R a v e n

New member
חחח ,יש לי את במחשב :)

אני אנסה לעלות את הקטע עם צ"אק נוריס

איך אתה מצליח להעלות ב-phathost?

אני מעלה ובסוף זה מראה לי שהעלתי 0 קילו בייט

למעלה