אחלה סקר!
אני לא כל-כך יודעת מה הפרק שגרם לי להתחיל לראות את הסדרה. ראיתי את הפרקים שהיו בערות 22 בלילה ואני זוכרת שזה משך אותי ואהבתי את זה. אחרי זה ראיתי שיש את זה ב-Star World וזכרתי שאהבתי את זה וזה עדיין נראה לי די טוב אז ניסתי לעקוב אחרי זה וזה אל ממש עזר, אז התחלתי להוריד את העונה הראשונה והחמישית שבדיוק שודרה בארה"ב, והתאהבתי. אין פרק אחד אהוב כי זה לוקח הרבה מחשבה וממש עוד לא ראיתי את כל הפרקים של הסדרה, גם בלי קשר לעונה השביעית. אז הנה כמה אשני ממש אוהבת והם ב-Top 10: - My Overkill. אני חושבת שראיתי את הפרק הזה הכי הרבה. - My Day at the Races. אין, פשוט אין על הפרק הזה! ועל הקטע של ג'ידי והסומבררוס בהתחלה ועל הסוף שלו עם השיר של קין. - My Way Home. קלאסיקה גאונית. - My Monster. סצינת הסקס של אליוט וג'ידי היא אחת החזקות והקטע עם המטבעות בכיס זו אחת הבדיחות המצחיקות בסדרה בכלל. - My Cake. אין, אין מילים פשוט. מצחיק, מרגש כל-כך, עשוי מעולה, סוף אדיר שגורם לי לבכות כל פעם עם שיר מעולה. - My Unicorn. מת'יו פרי הוא מלך! "It's not a unicorn, it's a horse with a swrode on his head." - His Story 1. גאוני, פשוט גאוני איך שהם עשו את הדבר הזה! אני אוהבת שלג'ידי יש ביצים והוא מעז לעמוד מול דר' קוקס. - My 1st Day. זה לא רק בגלל שזה הפרק הראשון, זה באמת פרק מעולה. - My Lucky Day. אני חושבת שהז השם של הפרק. כשג'ידי רואה בטלוויזיה תוכנית על חיידק טורף והוא ודר' קוקס מתחרים על חולים עם אותם ספטומים. אני ממש אוהבת את הסוף של הפרק הזה. - My Lunch. מרגש מאד. המממ אני לא מצליחה לחשוב על עוד שניים עכשיו. סורי על החפירה, אני פשוט ממש אוהבת לדבר על סקראבס!