סקר.

Bust3r

New member
סקר.

בשבילי הפרק שגרם לי להתחיל לראות את הסידרה הזאת ובכלל גרם לי להעריך אותך זה פרק 13 של העונה השניה, הסוף שלו פשוט היה מדהים. הפרק האהוב עליי זה פרק 20 של העונה החמישית, במיוחד הסוף שלו. מה דעתכם? מה הפרק הכי אהוב עליכם? ואיזה פרק גרם לכם באמת להעריך את הסידרה הזאת?

Angelus

New member
האם תוכל להזכיר לנו

מה בדיוק קרה בשני הפרקים שהזכרת?

Ch3nf3l

New member
אני יכול

בתור מנהל אתה אפס P: 2.13 זה הפרק My Philosophy, שבסופו החולה נפטרה והכל היה כמו מחזמר Waiting For My Real Life To Begin 5.20 זה הפרק My Lunch, כשד"ר קוקס מאבד 3 פציינטים שלו בגלל טעות באבחון אצל אחרת לאחר השתלה ויש את השיר How To Save A Life

Angelus

New member
מי מנהל?../images/Emo12.gif

יא אפס. אתה בור שאינו מאבד טיפה. בלי לבדוק, מה קורה ב-307 בבאפי?

Ch3nf3l

New member
התקלת אותי

אני זוכר מה זה 308 ו-309, אבל זה לא בטוח. אממ יש מצב שזה Band Candy, או שBand Candy זה פרק 6.

Angelus

New member
213 מעולה

אני זוכר שהסוף רק גרם לי להעריך את הפרק. לגבי הפרקים שגרמו לי להתחיל לראות את הסדרה, זה סתם היה פרק רנדומלי ורדוד ששודר בסטארוורלד. אבל ללא ספק, הפרק שציינת הוא אחד היותר טובים.

jess r

New member
זה קל

את הסידרה התחלתי לראות בעונה החמישית ובו זמנית החלו שידורים חוזרים שלה. 2 הפרקים הראשונים היו נחמדים אבל כשראיתי את השלישי - אז אפשר להגיד שממש התאהבתי. בו זמנית, או בערך כמה פרקים לפני כן, שידרו את "my way home" ואז ממש ממש הוקסמתי. אז, הפרק הראשון שהתלהבתי ממנו - 3, אם כי בצפיה שניה שלו אני מניחה שהסיבה העיקרית היא האווירה שבה צפיתי בפרק, כי הוא לא כזה מוצלח יחסית לפרקים אחרים (שבת, 6 וחצי בבוקר, חורף) הפרק האהוב עלי - "my way home" -
אני לא חושבת שצריך להסביר למה (אבל אם אתם מתעקשים אז: !!!@@#$~~~~!!!!!!!!!!!$%&^!!! כן! ככה בדיוק אני מרגישה לגבי הפרק הזה!
)

steelwater

New member
My Way Home פרק מעולה

בכלל עונה חמישית חזקה. הקונספט גאוני והדרך שעשו אותו גאונית ואני מכורה ל-Africa של Toto מאז הפרק הזה חחח.

alkai

New member
אממ...

כשהסדרה הגיעה ל"יס", ראיתי את הפרק הראשון של העונה הרביעית וכמה זמן אח"כ הורדתי את כל העונות. זה פשוט היה קורע, והתחברתי לגמרי להומור המטומטם. כל הקטע שטורק חוזר מהירח דבש ורואה את ג'יי די בקומה שניה ולוקח להם שעה להפגש, או שעון ההיפ הופ והריקוד המטומטם של טורק. בקשר לפרק אהוב, אין לי מושג.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל.

גם אני התחלתי לראות כשהגיע ליס, ואז השלמתי את כל העונות. וההתחלה של 401 זה הדבר הכי קורע בעולם XD

steelwater

New member
אחלה סקר!

אני לא כל-כך יודעת מה הפרק שגרם לי להתחיל לראות את הסדרה. ראיתי את הפרקים שהיו בערות 22 בלילה ואני זוכרת שזה משך אותי ואהבתי את זה. אחרי זה ראיתי שיש את זה ב-Star World וזכרתי שאהבתי את זה וזה עדיין נראה לי די טוב אז ניסתי לעקוב אחרי זה וזה אל ממש עזר, אז התחלתי להוריד את העונה הראשונה והחמישית שבדיוק שודרה בארה"ב, והתאהבתי. אין פרק אחד אהוב כי זה לוקח הרבה מחשבה וממש עוד לא ראיתי את כל הפרקים של הסדרה, גם בלי קשר לעונה השביעית. אז הנה כמה אשני ממש אוהבת והם ב-Top 10: - My Overkill. אני חושבת שראיתי את הפרק הזה הכי הרבה. - My Day at the Races. אין, פשוט אין על הפרק הזה! ועל הקטע של ג'ידי והסומבררוס בהתחלה ועל הסוף שלו עם השיר של קין. - My Way Home. קלאסיקה גאונית. - My Monster. סצינת הסקס של אליוט וג'ידי היא אחת החזקות והקטע עם המטבעות בכיס זו אחת הבדיחות המצחיקות בסדרה בכלל. - My Cake. אין, אין מילים פשוט. מצחיק, מרגש כל-כך, עשוי מעולה, סוף אדיר שגורם לי לבכות כל פעם עם שיר מעולה. - My Unicorn. מת'יו פרי הוא מלך! "It's not a unicorn, it's a horse with a swrode on his head." - His Story 1. גאוני, פשוט גאוני איך שהם עשו את הדבר הזה! אני אוהבת שלג'ידי יש ביצים והוא מעז לעמוד מול דר' קוקס. - My 1st Day. זה לא רק בגלל שזה הפרק הראשון, זה באמת פרק מעולה. - My Lucky Day. אני חושבת שהז השם של הפרק. כשג'ידי רואה בטלוויזיה תוכנית על חיידק טורף והוא ודר' קוקס מתחרים על חולים עם אותם ספטומים. אני ממש אוהבת את הסוף של הפרק הזה. - My Lunch. מרגש מאד. המממ אני לא מצליחה לחשוב על עוד שניים עכשיו. סורי על החפירה, אני פשוט ממש אוהבת לדבר על סקראבס!

Ch3nf3l

New member
אמ

הפרק שגרם לי להתאהב בסדרה ולהסתכל עליה אחרת היה My Occurence, פרק 20 (אם אני לא טועה) מעונה ראשונה. זה הפרק בו ג'יי.די מגלה שלבן יש לוקמיה, ואז מעדיף להדחיק את זה ומגלים שחצי פרק היה הדמיון שלו. מעולה. וגם השיר בסוף, Hold On Hope, זה השיר הראשון ששמעתי בסקראבס והחלטתי להוריד. מאותו רגע התחלתי להקשיב לשירים.

Roncha87

New member
זאת שאלה יותר קשה ממה השיר האהוב ../images/Emo13.gif

אבל בכל זאת. הפרק שגרם לי באמת להעריך את הסדרה היה פרק 22 בעונה 4. הפרק עצמו היה סבבה אבל יש שם קטע שאליוט וקוקס מטפלים בחולת אפילפסיה והיא מצליחה לטפל בה אז ד"ר קוקס שואל את אליוט איך היא הצליחה לשכנע אותה לקחת את התרופות שלה. היא עונה לו משהו כל כך יפה. לא יודעת כנראה שהזדהיתי עם זה אבל זה גרם לי להעריך את הסדרה ממש. Elliot: How is it that no man understands that every woman, whether she's 16 or 60, still has that awkward, insecure, self-conscious teenage girl inside of her?
הפרק האהוב עלי הוא my unicorn עם מתיו פרי. פרק ענק. כל הפרקים עם מייקל ג'יי פוקס וברנדון פרייזר. וכל פרק שבו קוקס טיפונת אפילו טיפה נחמד לג'יי די ומעריך אותו. רגעי אושר

steelwater

New member
הו!

"כל פרק שבו קוקס טיפונת אפילו טיפה נחמד לג'יידי ומעריך אותו" הו, כן, כל-כך כן!!!
כמו בסוף של My Unicorn באמת, ושל My Cake ועוד. זה לא שהפרקים גרועים או משהו, הם ממש טובים, אבל זה באמת מעלה להם את המניות בהרבה וזו אחת הסיבות שהפרקים האלו הם מהאהובים עלי.

Roncha87

New member
הו כן! my cake אחד האהובים עלי!

בעיקר הקטע שקוקס מסדר לג'יי די הכל מאחורי הגב שלו והוא הולך ומדבר עם אח שלו שיהיה שם בשבילו ומסדר בשבילו משמרות. ואו אחד הקטעים הטובים. זה בפרק הזה נכון? אחרי שאבא שלו נפטר.

steelwater

New member
כן, זה הפרק הזה

זה קטע חזק. בכלל לפרק הזה יש את אפקט ה"אווו!" כל הפרק דר' קוקס עושה דברים בשביל ג'ידי, למרות שקשה לו, ואתה כל הזמן עושה "אוווו!" הקטע הכי טוב בפרק זה בסוף כשג'ידי, דן ודר' קוקס יושבים על הספה ודר' קוקס אומר לו "I'm proud of you Newbie" אוווווווווווווווו! חחח. איך בכיתי בקטע הזה! זה כאילו בדיוק הקטעים שאתה מחכה להם בסקראבס ופשוט ראוים שהולך להיות קטע כזה וזה היה עשוי כל-כך טוב עם השיר המדהים הזה ברקע והכל. זה היה בחתימה שלי המון זמן.

DivineComedy

New member
יותר מזה...

אני יכול להגיד לך איזה בדיחה בפרק הראשון שראיתי הכניס אותי לסדרה... זה היה פרק 420 או 421 לא זוכר בדיוק, ראיתי אותו באירלנד...The Chuck Barry rant http://www.youtube.com/watch?v=s5zwmKMrtoI הייתי על הרצפה מצחוק, חזרתי לארץ, והורדתי את כל הפרקים בלי בכלל לחשוב פעמיים. הכי טוב? 512 עם האייר בנד...

למעלה