סקר:)

2eye

New member
את האמת שלא זוכר X:

לפני כמה שנים נרשמתי לתפוז עם הניק הזה. לפני שנה בערך, כנסיתי להירשם (לא זכרתי שנרשמתי קודם) זה אמר שהאימייל תפוס, עשיתי "שכחתי סיסמא" וזה שלך לי למייל את המשתמש והסיסמא, מאז נשארתי 2eye

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהממ

הייתי בכיתה ה', וכולם קראו לי בריל ואני כמו ילדה פאטמה לא היה לי כינוי אז מאז אני בריל

moomi123

New member
בגלל חברה שלי../images/Emo176.gif

שיש לה כינוי דומה.. אז לקחתי השראה ממנהXD

mafakit

New member
וואיי...סיפור ארוך..נראה לי..XD|אלפקה|../images/Emo218.gif

כל החברים של אח שלי קוראים לו MAFAK.. [אין לי מושג מה זה אומר..
] קיצר.. זה מן מנהג כזה כאן שהגדולים "מחנכים" את הקטנים.. [כמו שאח גדול הולך מכות עם אח שלו הקטן..? אז אותו דבר רק במקום אחים זה כל הנוער..] אז בכיתה ו' הייתי מסתובבת עם הבנים והכל.. ואז באחת ההפסקות אמרתי אמרתי משו על אח שלי.. [קוראים לו אור..] ואפחד לא מכיר אותו בשם הזה..כולם מכירים MAFAK..
אז הם לא הבינו על מי אני מדברת.. אז אמרתי להם "מה.. אתם לא מכירים את אור? איך? נו.. אתם בטוח יודעים מי זה אח שלי.. מאפאק..? אין מצב שאתם לא מכירים.." ואז הם כזה "מה?! מאפאק??? את אחות של מאפאק?!?!? חחחח.. שקרנית.. אין מצב.." ואז הסברתי להם שכן.. אני אחות של מאפאק.. זה שהם כל כך מעריצים..
ואז הם קראו לי מאפאקית.. [MAFAKIT] ומאז זה נשאר..
האמת שיש לי עוד כינויים.. חלק מהילדים בבצםר שלי קוראים לי קפפו [KARFEFO..] בגלל השם משפחה שלי [ואני לא אפרט.. אתם ממילא לא תבינו אותו..
] וידיד שלי הוא היחיד שקורא לי קרפפיייין [KARPEFEYN] כי אני קוראת לו איציק..
והשם האמיתי שלו זה יובל..

../images/Emo122.gif שם יפה יש לאח שלך../images/Emo3.gif

ואני מתכוונת לאור לא ל [מא]פאק
חח מפקית

mafakit

New member
אה..תודה..(..?)../images/Emo122.gifחח..../images/Emo3.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

I R i T 94

New member
הוממ. הוא חדש. P: ../images/Emo217.gif

I R i T כי זה השם שלי, עירית. 94 כי זו השנת לידה שלי. פשוט ביותרP:

MushrooMush

New member
אממ... אוקי אז

אחי היה קורא לי ליפני שנתיים משרום.. ואז עם השנים היתשכלל ואז הוא התחיל ליקרוא לי משרומש אם אתם רוצים לדעת למה...?. אז תמציאו לעצמכם אין סיבה.... אויל ביגלל שהוא ילד אוטיסט כה.. זה הגיוני XD חחחחחחחחחחח אז לא יודעת לא היה לי כנוי אז החללטתי שבכל אתר זה יההי השם לי... כאיול הכינוי

Cause I Broken

New member
חשבתי על השיר של אוונסנס../images/Emo168.gif

השיר-Broken ויש שורה בשיר 'Cause I Broken' וזהו:)

למעלה