סקר VMA...

Smelly

New member
סקר VMA...

אני יודע שזה עוד ממש מוקדם, אבל אני צריך לדעת את זה מראש כדי לתכנן את הזמן בעניין פרסי ה-VMA של הפורום... אנא ענו על השאלות הבאות: 1. האם יש לשנות את מערך בחירת המועמדים והזוכים, מהאופן של השנה שעברה? כן (אם כן, כתבו והמשיכו לשאלות הבאות) לא (כלומר, המועמדים יהיו אלו שבוחרם האמריקאים לטקס הרשמי... -- אם בחרתם לא אין טעם לענות על השאלות הבאות..) 2. האם יש לבחור את המתמודדים במספר שלבים (שלב העלאת רעיונות, של סינון לכל קטגוריה ושלב ההצבעה...) כן לא 3. האם יש לבחו את המתמודדים בשלב אחד (כלומר, בחירה ישירה של המועמדים בכל קטגוריה והצבעה...) כן לא 4. בהקשר לקטגוריית MTV|2 -- האם יש להשאירה או להחליפה? להשאיר להחליף בקטגוריית הקליפ הישראלי הטוב ביותר (מעיין אג'נדה חביבה לאח הצעיר והישראלי של MTV, לתת יותר איפיון מיוחד לפרסים) להחליף בקטגוריית הקליפ הרוק הכבד הטוב ביותר תודה על השתתפותכם -- וחג שבועות שמח!

TWENTY 4

New member
../images/Emo3.gif

1. כן ..(אני חושבת לא ממש הבנתי...חחח) 2. אני חושבת שלא! 3. לפי דעתי כן! 4. ----- לא הבנתי ------ שמחתי לענות...האמ היום מרתון!! יפיי יי!!

לא הבנתי את הקטע של להחליף את פרס

אמ טי וי 2 מהשאלה שבאה אחרי זה הבנתי שאתה... לא ממש אוהב את הסגנון...? צריך פרס לכול דבר... ככה זה...

Smelly

New member
אין לי בעיה עם MTV|2

בכלל אין לי בעיה עם הפרס, ומצידי אפשר לתת פרס לכל דבר... אני אישית אוהב מוסיקה אלטרנטיבית (לא את הכל, חלק...) אז אין לי בעיה עם הפרס.. השאלה היא כמה מחברי הפורום צופים בערוץ...

dilan angel

New member
../images/Emo41.gifME../images/Emo41.gif

1
. האם יש לשנות את מערך בחירת המועמדים והזוכים, מהאופן של השנה שעברה? לא 2.
האם יש לבחור את המתמודדים במספר שלבים ? לא 3.
האם יש לבחו את המתמודדים בשלב אחד ? כן 4.
בהקשר לקטגוריית MTV|2 -- האם יש להשאירה או להחליפה? להחליף

Smelly

New member
יש סתירה בדבריך...

מצד אחד את/ה אומר/ת ש לא צריך לשנות את שיטת בחירת המועמדים, כלומר, לקחת את המועמדים הרשמיים ומהם לבחור את הזוכה -- ומהצד השני את/ה אומר/ת שיש לבחור את המועמדים, כלומר, חברי הפורום מציעים מהן חמשת המועמדים בכל קטגוריה...

dilan angel

New member
אמממ שנה שעברה../images/Emo26.gif

בחרתם במספר שלבים
לא בשלב אחד

Smelly

New member
בשנה שעברה...

בשל קוצר הזמן ההצבעה הייתה על-פי המועמדים שנבחרו בידי המצביעים האמריקאים...

Smelly

New member
הסתירה...

מצד אחד את אומרת שלא צריך לשנות את שיטת בחירת המועמדים ומהצד השני ענית שיש לבחור את המועמדים ע"י חברי הפורום.... אם לא הבנת (יכול להיות שזו אשמתי...) הכוונה הייתה באי-שינוי בחירת המועמדים היא שהמועמדים לפרסים יהיו אלה שמועמדים לפרסים בארה"ב (כלומר, לחברי הפורום אין קול בבחירת המועמדים אלא רק בבחירת הזוכים...) מקווה שזה יותר ברור...

itay is back

New member
שלי../images/Emo26.gif

1.האם יש לשנות את מערך בחירת המועמדים והזוכים, מהאופן של השנה שעברה? כן
2.האם יש לבחור את המתמודדים במספר שלבים (שלב העלאת רעיונות, של סינון לכל קטגוריה ושלב ההצבעה...) כן
3.האם יש לבחור את המתמודדים בשלב אחד (כלומר, בחירה ישירה של המועמדים בכל קטגוריה והצבעה...) לא
4.בהקשר לקטגוריית MTV|2 -- האם יש להשאירה או להחליפה? להחליף בקטגוריית הקליפ הישראלי הטוב ביותר

14מתן

New member
לא ../images/Emo70.gif

כל הקטע שיש VMA זה לעשות הצבעה משלנו לאותם קטגוריות ולראות אם צדקנו...... זאת דעתי לפחות...

למעלה