סקר:OFFSPRING VS BLINK

REDDITZ

New member
סקר:OFFSPRING VS BLINK

טוב תראו אני חייב לדעת איזה להקה יותר טובה לפי דעתי (ואני מקווה שלדעת הרב) אופספרינג קורעים לבלינק תצורה אבל אמרתי לעצמי "דני... בוא נעשה סקר " אז כל מי שנכנס שישאיר כאן הודעה מי יותר טוב?? אופספרינג או בלינק ושהפאנק-רוק הטוב ביותר ינצח

thepunk

New member
מסכים לגמרי איתך

אין מה להשוות בכלל בין הילדים המתלהבים האלה בלינק ואופספרינג...!!! אומנם לאחורה אופספרינג קצת SOLD OUT אבל אם תשימו לב טוב הם DE-SOLD OUT ואני חושב שירגישו את זה כבר באלבום הבא ... מקווה בכל אופן אז מה עם יש לבלינק מתופף טוב??! זה לא הופך אותם ללהקה טובה ...

shiepki

New member
תראו...

אני מגיע לפה ישירות מפורום בלינק שהיא הלהקה האהובה עליי, והיא גם הבחירה שלי. אבל אני בטח היחיד שיחשוב פה ככה, כי למרות שאני יותר אוהב את בלינק, כנראה שחברי הפורום הזה שהם מבינים יותר טוב מבחינה מוזיקלית איכותית (זה לא בציניות) יגידו שאופספרינג יותר טובים. טוב, כל אחד והטעם שלו (או במקרה הזה, רק אני והטעם שלי...
)

TimBuck2

New member
אולי כדאי לשפר את השאלה ל-

מי יותר גרוע? או לחילופין- למי יש קליפים יותר יפים באמטיוי? או- למי יש זמר יותר חתייייך? בה! שניהם היו טובים בזמנו ושניהם מכרו עצמם לכסף ולתהילה וזנחו את המוזיקה הטובה אי שם באמצע... חוץ מזה, פאנק אף פעם לא נחשב יותר מדי איכותי (מוזיקת שלוש אקורדים! ווהו!) יש הבדל בין טוב ואיכותי, ואיכותי זו מוזיקה קלאסית... מבחינתי בכל אופן

YIDcore

New member
דה שאופסרפינג!

חחחחחחחחחחח האפסים האלה בלינק שווים לכלום הם סתם ילדים שרוצים לעשות כסף אופספרינג שולטת בלינק אפסים

למעלה