נראה לי שהיא גרמניה |מרימה גבה|
E EinavBIUS New member 7/1/06 #18 טוב, בינתיים 6:4 ללינדה (כולל הקולות שלי ושל נומי) אחחח האכזבה... עוד מישהו רוצה להוסיף את דעתו לפני שאני מכריזה רשמית שנומי ניצחה אותי? ( ) טוב, לפחות תמיד ישארו לי ימי ההוקי שולחן (או איך שקוראים לזה) העליזים (וקרוס כן יותר דומה!!! לא אכפת לי מה הם יגידו )
טוב, בינתיים 6:4 ללינדה (כולל הקולות שלי ושל נומי) אחחח האכזבה... עוד מישהו רוצה להוסיף את דעתו לפני שאני מכריזה רשמית שנומי ניצחה אותי? ( ) טוב, לפחות תמיד ישארו לי ימי ההוקי שולחן (או איך שקוראים לזה) העליזים (וקרוס כן יותר דומה!!! לא אכפת לי מה הם יגידו )
O One Falling Star New member 7/1/06 #19 חחח../images/Emo6.gif ימי ההוקי שולחן כולה פעם אחת ניצחת אותי ביום של ההארי פוטר בפעם הקודמת אני ניצחתי
חחח../images/Emo6.gif ימי ההוקי שולחן כולה פעם אחת ניצחת אותי ביום של ההארי פוטר בפעם הקודמת אני ניצחתי
ד ד נ י א ל ו ש ה New member 8/1/06 #22 מה עם הפעם שזה היה איתי? עינב ניצחה, לא?או תיקו? או שמא זכרוני מטעני...הגיוני..חחחחחח
ד ד נ י א ל ו ש ה New member 8/1/06 #32 תברחי תברחי אופיר!!! עכשיו יש לך עסק עם שתיים!!! כי אני עם עינב
E Elektra Natchios Guest 8/1/06 #35 ../images/Emo12.gif את בטוחה? אני ואת? לעמוד מול עינב, דניאל ואורלי( שעושה שפגטים אוויריים )
¥ ¥EleVatioN¥ New member 9/1/06 #41 אתם לא יכולים על..../images/Emo129.gif השפגט שלי תודו! ואת אופיר אני כבר יודעת איך לקנות....