סקר Live חדש...

AeroTom

New member
סקר Live חדש...

לא הייתי מתנגד עכשיו שהלהקה תוציא אלבום Live חדש,ואם באמת הם היו מוציאים עכשיו איזה שירים הייתם רוצים לראות שם? (בואו נגיד שיש שם 15 שירים). אני הייתי מאוד רוצה שירים שלא היו כמובן באלבומי הלייב האחרים וזה היה נראה משהו כזה: 1.Nine lives 2.No more no more 3.Nobody's fault 4.Rats in the cellar 5.Milc cow blues 6.No Surprize 7.Permanent Vacation 8.Shut up and dance 9.Blind man 10.The farm 11.Crash 12.Falling off 13.Just push play 14.Sunshine 15.Full Circle (אני רוצה עוד שירי Live מ-Nine lives.חבל שיש רק 2 משם ב-LSOS...)

E l y s s a

New member
לא הייתי רוצה לראות אלבום לייב בכלל

אני עדיין מחכה לחומר חדש שלהם... חדש לגמרי, שהם כתבו. השאר גם נחמד, אבל הם עושים את זה יותר מדי בזמן האחרון... אם זה ימשיך ככה אני כבר אתחיל לחשוב שהם מתחילים להתעייף. ושוב, אני אומרת את זה דווקא מתוך אהבה...

AeroTom

New member
תאמיני לי

ש-Honkin' on bobo יהיה ממש מצויין ואפילו שרוב השירים הם-Covers אירוסמית הופכים את זה לשלהם עם הסגנון המעולה.רק תסתכלי על כל השירים הישנים שהם לא במקור שלהם,כולם מעולים. ומה את רוצה? שהם יוציאו אלבום חדש כל שנה? צריך את הזמן כדי ליצור משהו כ"כ טוב... ודווקה בובו מגיע 3 שנים מאז אלבום הסטודיו האחרון. בין פאמפ ל-GAG, ובין-GAG ל-NL, ובין-NL ל-JPP עברו 4 שנים בין כל אחד... אז עכשיו זה יותר מהיר קצת

E l y s s a

New member
יש בזה משהו...

אני מאמינה שהאלבום החדש יהיה טוב, למרות שאני לא מכירה את השירים (אבל אני סומכת על הטעם שלהם). זה פשוט קצת מאכזב שגם בין אלבומי האוסף שלהם לא עובר יותר מדי זמן... כמה זמן עבר בין ביג וואנס לאוסף האחרון (מצטערת, אבל כבר שכחתי איך קוראים לו...)? וכמה אלבומים הם כבר הספיקו להוציא כדי שיהיה מה לאסוף? מה שיצא להם זה עוד אוסף עם אותם שירים כמו בהרבה אוספים אחרים...

AeroTom

New member
Big ones ו-O,Yeah מאוד שונים

קודם כל BO יצא ב-94 ו-O,Yeah יצא ב-2002 (הדיסק האחרון שהלהקה הוציאה). אבל הם אוספים מאוד שונים כי בביג וואנס יש שירים סך הכל משלושה אלבומים פלוס עוד שלושה חדשים וב-O,Yeah יש שירים מכל התקופות.

Aero Jury

New member
אבל צריך להבין...

שאותם אלבומי אוסף שאת הזכרת הם רוב הזמן לא הרעיון של הלהקה עצמה אלא של חברת התקליטים, שרוצים להוסיף קצת יותר לקופה. ללהקה יש חוזה למספר מסוים של אלבומים שהם אמורים להוציא וזה בלתי אפשרי למלא את זה אם אלבומי סטודיו, כי הם כמעט כל הזמן בדרכים. אז הדבר ההגיוני היחידי זה להוציא אלמוי לייב או אלבומי אוסף! כל זה כמובן לא בא על חשבון אלבומי הסטודיו, אלא כדי שהאנשים בבית לא חלילה "ישכחו" שהלהקה עדיין קיימת והאלבומי ביניים האלה בין אלבום סטודיו לאלבום סטודיו עוזרים מאוד ללהקה. זה דבר שנהוג בכל העולם עם להקות שמכבדות את עצמן אז לא הייתי רואה את זה כמשהו חריג. אם לוקח ללהקה בדרך כלל 4 שנים להכין אלבום סטודיו רגיל אז זה נראה לי די הגיוני שהם יוציאו משהו בינתיים לקהל. אני די בטוח שאירוסמית' היו מעדיפים להציא אלבום שונה מסתם אוסף רגיל, עם שירים נדירים שלא יצאו בשום מקום, והם מדברים על זה כבר שנים... אבל כנראה שזה לא ממש יקרה בקרוב...

AeroTom

New member
בגלל זה-

Pandora's Box זה אוסף שאי אפשר בלעדיו! אבל גם GEMS הוא אוסף שונה ומאוד טוב!

בינג

New member
בקשר לשאלה

הנה מה שאני הייתי רוצה לראות: 1. Nine lives 2. You see me crying 3. Shut up and dance 4. Mama kin (כי חיבים את השיר הזה בכל הופעה חיה!!) 5. Draw the line 6. Lick and a promise 7. Rats in the cellar 8. F.I.N.E 9. Young lust 10. My girl 11. Stop messin' around 12. Walk on down 13. Falling off (שלישיה של ג'ו!) 14. The Farm 15. Train kept a rollin ~ Sweet emotion ~ Crash ~ בחזרה לטריין עם סיום אדיר! אני יודע שחלק מהשירים קיימים בדיסקים קיימים אבל זה ניראה לי הופעה חיה שהייתי רוצה ...

AeroTom

New member
בחירות נחמדות

למורת שחלק מהשירים היו באלבומי הלייב האחרים. אני חשבתי דווקה סיום שעוד לא היה עם Full circle שלפי דעתי יכול להיות סיום ממש יפה להופעה. והסיום של טריין כבר היה ב-Bootleg ואני ממש מת על זה שם,סוף הדרך (עם הסיום המלא בסוף והפיצוצים
) תראה אותנו,מדברים על סיומת לדיסק דמיוני...
אבל זה כיף. לפי דעתי גם היה יכול להיות גדול אם היו עושים את GEMS ב-live!

SaintJohn

New member
יש לי רשימה של שירים

שהייתי רוצה לשמוע באלבום לייב, אבל תרשו לי לשנות קצת את הסיטואציה, ולהציג את הרשימה הזאת כרשימת שירים בהופעה אמיתית שאנחנו הולכים לראות, אז הנה השירים שהייתי רוצה לראות בהופעה של אירו: Let The Music Do The Talking Dream On Mama Kin Movin' Out Seasons Of Wither Train Kept A Rollin Woman Of The World Walk This Way Last Child Rats In The Cellar Nobody's Fault Draw The Line Cheese Cake Dude Looks Like A Lady Janie's Got A Gun Livin' On The Edge Drop Dead Gorgeous במקור הרשימה היתה ארוכה הרבה יותר, וזה אחרי צמצום מאסיבי...

AeroTom

New member
הופעה שאנחנו הולכים לראות??

מה פשר הדבר נועם? או שהתכוונת לרוצים לראות...

למעלה