סקר

סקר../images/Emo9.gif

לקראת המפגש שהיה בוא נעשה משחק הקרות בין חברי הפורום שנדע בין כמה כל אחד וכו..
שם: גיל: עיר: מזל: תאריך לידה: תכונות בולטות: ועם את רוצים שימו תמונה שלכם
מלודי

אני עונה, אבל מלודי תזכרי שלא בטוח

כלום עדיין...אז אל תתכננו שום דבר כדי שאף אחד לא יתאכזב... אוקי, אז ככה: גיל: 17 וחצי עיר: נשר (עיר בתוך חיפה) מזל: דגים תאריך לידה: 19.3.88 תכונות בולטות: עשקנית מאוד, ומתעצבנת מהר

הדרוס

New member
רותמי יא מעפנההההההההה ../images/Emo3.gif

נשר זה לא בתוך חיפה...זה סתם חורררררררררר
סתם כפרעעעעעעע אוהבתךךךךךךך

עונה...!

שם: מאי גיל: 12 וחצי (כיתה ז') עיר: נתניה מזל: שור תאריך לידה: 16.5.93 תכונות בולטות: אין לי מושג..(שאני חמודה?
) אוהבת
מאי..!

עונה :-}

שם: חן אבידן גיל: 17 וחצי עיר: עפולה מזל: אריה תאריך לידה: 29/07/88 תכונות בולטות: עקשנית , אכפתית

sivan1207

New member
עונה =]

שם: סיון גיל: 17 וחצי עיר: חיפה מזל: סרטן תארך לידה: 12-7-88 תכונות בולטות: אוהבת לעזור חחח (איזה פלצני זה נשמע) פגיעה רצח ויש לי פיוז קצר.

הדרוס

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: הדר
עיר: חיפה הירוקה
מזל: תאומים שולטים!!!
תאריך לידה: 1/6/88 ---> תאריך קדוש
תכונות בולטות: בינתיים כל מי שמכיר אותי אומר עלי שאני הילדה הכי מאושרת בעולם....חחחח...כל היום צוחקת ומחייכת אז אם זה מה שעושה להם את זה...חחחחח
ומי שרוצה תמונה שיבוא אלי למסן

אניי =]

שם: נוי גיל: 14 עיר: עפולה מזל: בתולה תאריך לידה: 31/8/91 תכונות בולטות: ביישנית,עקשנית,רגישה,אוהבת לצחוק,ידידותית

אני=)))

שם: ליאת גיל: 17 וחודש עיר: מגדל העמק מזל: בתולה=) תאריך לידה: 22.9.88 תכונות בולטות: הכנות שלי,נתינה שלי כלפי אחרים,וזהו..:)

sapiroooosh

New member
עונה=]

שם: ספיר גיל:15 וקצת עיר: פרדסיה(חור ליד נתניה) מזל:סרטן תאריך לידה:14.7.90 תכונות בלולטות:רגישה עקשנית חברותית כנה ואוהבת לעזור... תמונה מי שרוצה אז במסנג'ר...

למעלה