סקר

סקר ../images/Emo9.gif

ובכן, רובנו דיי נהנים במקום שבו אנו חיים, אבל תמיד יש את היוצאים מן הכלל.... מה אתה חושב על המקום שבו אתה חי? א. על הכיפאק! זה כבר הבית שלי. אני מרגיש שייכות כאילו זו המדינה שלי. ב. אני גר בארץ! ואני בחיים לא אעזוב! מהגרים מטונפים שכמותכם! ג. עוד לא כל כך מעורה בחברה, אבל לאט לאט מסתדר... ד. יש חברים, נחמד מאוד - אבל הלב רוצה הביתה. ה. אין כמו ארץ ישראל! עברתי לפה לפני פחות מחצי שנה וזה חרא!!! ו. אחר... יאללה אנשים, הפורום גוסס!

lol lypop

New member
מממ..ו'

היה נחמד בארץ אבל אני לא מאוד מתגעגעת...ונחמד ביותר פה אבל אני לא מרגישה בבית... הפורום באמת גוסס <הנשמה מפה לפה!!! דחוף!!! לא סתם זה איכס
>

kit k@t

New member
אחר בערך.

אני אוהבת לגור פה, ולמרות שגם פה לא מושלם, יותר נוח לי פה מבארץ. יש לי חברים שאני אוהבת, יש לי עבודה... החיים ממש לא רעים. קאט

b i n g l e

New member
הרוב מתבגרים בסופו של דבר

אבל הכי כיף זה לצחוק עליהם עד אז ולהכחיש שאנחנו היינו כאלה עד שעצוב להם ואז צריך להודות

FineAgain

New member
ן. אחר

אני גרתי בדרום אפריקה וחזרנו לארץ ועוד מעט עוברים לקנדה... ואני לא אוהבת את הארץ ולא מרגישה שום מחוייבות למקום...ומחכה לעבור =]

trigotrigo

New member
אני גר בישראל

אבל אני חושב זה בכלל לא נורא אם אתם גרים בחו"ל... זה אפילו מעניין, כי אפשר לדבר עם נשים מחו"ל שיודעים עברית ואין להם בעיה עם ישראלים...

trigotrigo

New member
הולכת על אזרחות?

תראי את הצד הטוב שבזה - כבר לא תהיי נוער בחו"ל...

אני..

מה אתה חושב על המקום שבו אתה חי? א. על הכיפאק! זה כבר הבית שלי. אני מרגיש שייכות כאילו זו המדינה שלי. ב. אני גר בארץ! ואני בחיים לא אעזוב! מהגרים מטונפים שכמותכם! ג. עוד לא כל כך מעורה בחברה, אבל לאט לאט מסתדר... ד. יש חברים, נחמד מאוד - אבל הלב רוצה הביתה. ה. אין כמו ארץ ישראל! עברתי לפה לפני פחות מחצי שנה וזה חרא!!! ו. אחר...

noni2222

New member
אני

ג. עוד לא כל כך מעורה בחברה, אבל לאט לאט מסתדר... נו נחמדים מאוד במסגרת בית ספר אחרי בית ספר יושבת בבית לבד בדד. כנ"ל על סופי שבוע וחופשות.אבל לא רוצה לחזור לארץ.

To4Ka

New member
אני מתלבטת

בין ה' - עברתי לקנדה לפני פחות מחצי שנה וזה חרא..!! ל ג' - עוד לא כל כך מעורה בחברה, אבל לאט לאט מסתדרת..... יש ימים רעים. ויש שלא כלכך.. ולפעמים טוב היש תקווה?..

למעלה