סקר

MichalDepp

New member
סקר ../images/Emo88.gif

את מי מבין השחקנים הבאים ואת מי מבין השחקניות הבאות הייתן בוחרות ללהק לצד ג'וני? שחקנים : 1.מל גיבסון 2.בראד פיט 3.ג'ורג' קלוני 4.אשטון קוצ'ר 5.אחר.. אני אישית הייתי רוצה את אל פצ'ינו או את ג'פרי הרשע שלי :) שחקניות : 1.ניקול קידמן 2.קמרון דיאז 3.קירסטין דאנסט 4.גווינת פלטרו 5.אחר.. הממ..קשה...גווינת פלטרו..וגם...רנה זלווגר.. ואתן???? :)

LOVEאמיר

New member
../images/Emo128.gifאף אחד מהם... אני הייתי בוחרת ב-

שחקן: טום קרוז (חחח..
) שחקנית: מישל פייפר, סנדרה בולוק או אנג'ילינה ג'ולי.

MichalDepp

New member
יש לו אף לא יפה ../images/Emo31.gif

והוא גם לא משחק טוב לדעתי. אל תקחי ללב,אני לא מתכוונת לרע. רק אומרת את דעתי /=

LOVEאמיר

New member
לדעתכם../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אני חושבת שהוא שחקן מצוין!!! ומי מסתכל בכלל על האף?! תיראי איזה עיניים שיער וגוף יש לו!!! יא ווראדי הלוואי עליי בעל כזה!

chompi2

New member
אוו:)

אממ.. רוברט דה נירו, ג'ורג' קלוני אממ בנות...לא יודעת מי

MichalDepp

New member
וואלה..שכחתי את רוברט!

יואו וגם שכחתי את רובין וויליאמס שליייי!

MichalDepp

New member
אני לא מאמינהההה

אני פשוט נגנבתי מהסרט הזה. סרט מעולה. בדיוק דיברתי עליו לאחרונה... היו המון דברים לא מובנים שם... יאאאאאאאא אני לא מאמינה...נכון שהוא מקסים שם? יווווו

אני אדומת עור! צ'רוקית ../images/Emo8.gif

התקלחתי וירד הלכלוך ועכשיו רואים שאני בעצם אדומה בטח אם נשטוף את ג'ק יתגלה שהוא בכלל סיבירי

סרט כל כך חזק

ורובין משחק מעולה. ממש רחמתי על סיי :( הוא היה בודד ומסכן וסך הכל רצה חברים ומשפחה. מה לא היה מובן?

MichalDepp

New member
נכון...ממש ריחמתי עליו..

לא הבנתי את הקטע עם הדם בעיניים! מה זה היה אמור להביע??

זה היה החלום שלו

שמרוב שהוא רואה כל כך הרבה (הוא ראה את כל החיים שלהם דרך התמונות) הוא סובל מזה, מהעבודה שלו מעצם העובדה שהוא רואה את מה שאחרים לו ושהוא מייחס לזה חשיבות גבוהה יותר מהאחרים.

Wonka Depp

New member
../images/Emo9.gif גם אני חשבתי על ...

רוברט דה נירו (מישהי ראתה את הסרט A bronx tale אין לי מושג איך אומרים בעיברית סרט יפה ועצוב)כי הוא שחקן נהדר . ניקולס קייג' . ושחקנית אולי קליסטה פלוקהרט . אחלה סקר !

MichalDepp

New member
אוקיי,תזכי לראותו לצד הלנה :))

ו...איך שכחתי לכלול את אדוארד המקסיםםםםם? לא בסדר מצידי..

למעלה