סקר

aniviel

New member
אני קניתי ב...

שוק הכרמל! עלה קצת ושווה ביותר, ממש זול, זול כמו גאיר שלי חח סתם... אבל זה עובד

כל גבר ששוכב עם לנה אולין הוא זול!

כולל ג'נייה. עצוב איך אנחנו נמשכות לגברים זולים והודים וגם פסיכופטים ששוכבים עם לנה אולין. מה שוק הכרמל?! אני נסעתי אחורה בזמן בשבילו! למרות שהיה כיף בוודסטוק עישנתי מרי ג'יין עם ג'ניס וחברים.

aniviel

New member
חחחחח

אם כבר נסעת אחורה בזמן אז לא יכלת ללכת לאיזשהו תאריך ואיזשהו מקום שידעת שהוא היה בו באותו הזמן ולגרור אותו אליך באוזן ולעשות בו את כל מה שאת זוממת?

אוי אנ י כל כך מסטולה שקראתי:

"לעשות אותו באוזן" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תאדגי זה כבר תוכנןוכן אני מודה היה לנו סטוץ קטן לפני שג'וני התחתן עם לורי אן הפסיכית.... את יודעת איך זה... ע ם השושבינות והכל עכשיו יש גם תכנון למנוע ממנו להפגש עם הצרפתיה האהבלה

WallFlower

New member
קייט וינסלט!../images/Emo99.gif

הייתי מלהקת אותה לידו שוב ושוב! ואולי גם את אומה...
ואולי גם את מגי ג'ילנהל כי היא חמודה... את מארק ראפלו, את האחים פינס, את ג'וד לאו(
), חואקין פיניקס!

כן כן! מגי חמודה, אהבתי אותה בדוני!

אה ואומה! לא היה מזיק אם ג'וני היה משחק את ביל
בקיל ביל, או את מאי פאי
העמ ג'וני וג'אד צריכים לעשות פורנו הומוסקסואלי יחד עם ג'ראד לטו!

WallFlower

New member
ג'ארד לטו! איך שכחתי ממנו?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה יכול להיות קורע עם הוא היה משחק אותו...חחחחח ג'וני עם זקן לבן ארוך והתנועות המוזרות שלו חחחחחחח "הממממ זקן בואו נזרוק אותו אל מעבר לכתף שלי"

אמממממ

כשחקן הייתי רוצה את אדוארד נורטון,לאונרדו דיקרקפריו או טובי מגוויר - אם אתן לא אוהבות את אחד השחקנים אתן מוזמנות לשמור את זה לעצמכן ולא להגיב!!!! וכשחקנית,הוא מאוד מתאים עם גווינת פלאטרו אבל אני מחכה לראות אותו לצד,אמממממממ.......גוליאן מור

moran14h

New member
תשובות:

שחקן:כריסטופר ווקן(שהוא שיחק איתו כבר פעמיים)וליאונרדו דיקפריו (שהוא גם שיחק איתו),שון פן ויו ג'קמן שחקנית:ריס ווית'רספון וניקול קידמן

למעלה