סקר!

crazystav

New member
סקר! ../images/Emo82.gif

אוקי...... יש לי סקר! מקווה שתענו חחחחחח טוב אז אני יתחיל 1. איזה פרק עד עכשיו הכי אהבתם? 2. מה עדיף? טאביטה או טימי? 3. מי היא "משפחת היפים"? 4. מה עדיף- קיי טובה או קיי ביצ'ית כמו עכשיו? 5. אם הייתם יכולים לפגוש את אחת הדמויות מה הייתם שואלים אותה? 6. מה עדיף: האנק 1 או 2,אית'ן 1 או 2, צאד 1 או 2, קיי 1,2,3,4 , גוון 1,2. 7. מה עדיף (איך הוא יותר חתיך)?! לואיס כועס או לואיס שמח? 8. מה עדיף? (איך הוא יותר חתיך)<! סם כועס או סם שמח? 9. מה יותר כיף לראות?! שרידן ולואיס מתנשקים? איתן ותרזה מתנשקים, או קיי ומגיל מתנשקים? 10. מציון של 1 עד 10 כמה הייתם נותנים לסדרה? 11. מה הסדרה יותר?! מפגרת, ממכרת, יפה, מעולה??? חחחח וזהו......... מקווה שנהינתם !!
,

תשובות../images/Emo103.gif

1. איזה פרק עד עכשיו הכי אהבתם? אהבתי את פרקי הפרום בוט. 2. מה עדיף? טאביטה או טימי? טאביתה 3. מי היא "משפחת היפים"? ל"פ 4. מה עדיף- קיי טובה או קיי ביצ'ית כמו עכשיו? קיי ביצ'ית 5. אם הייתם יכולים לפגוש את אחת הדמויות מה הייתם שואלים אותה?הייתי שואלת את גוון אם היא טיפשה או שהיא עושה את עצמה
6. מה עדיף: האנק 1 או 2,אית'ן 1 או 2, צאד 1 או 2, קיי 1,2,3,4 , גוון 1,2? צ'אד2
7. מה עדיף (איך הוא יותר חתיך)?! לואיס כועס או לואיס שמח? לואיס שמח 8. מה עדיף? (איך הוא יותר חתיך)<! סם כועס או סם שמח? סם כועס 9. מה יותר כיף לראות?! שרידן ולואיס מתנשקים? איתן ותרזה מתנשקים, או קיי ומגיל מתנשקים? שואיס מתנשקים 10. מציון של 1 עד 10 כמה הייתם נותנים לסדרה? 8, הורדתי 2 נקודות על הימים הארוכים והמתמשכים (נמאס לראות אותם באותם בגדים) 11. מה הסדרה יותר?! מפגרת, ממכרת, יפה, מעולה??? ממכרת, אוף קורס

I n n u e n d o

New member
תשובות../images/Emo12.gif

1. איזה פרק עד עכשיו הכי אהבתם? כל פרקי-ג'וליאן-מחפש-את-המצלמות-בחדר 2. מה עדיף? טאביטה או טימי? טימי
3. מי היא "משפחת היפים"? הבנטס...... 4. מה עדיף- קיי טובה או קיי ביצ'ית כמו עכשיו? קיי אף פעם לא הייתה טובה.. 5. אם הייתם יכולים לפגוש את אחת הדמויות מה הייתם שואלים אותה? "איך מגיעים לרחוב .... ...." 6. מה עדיף: האנק 1 או 2,אית'ן 1 או 2, צאד 1 או 2, קיי 1,2,3,4 , גוון 1,2.: האנק 1 אית'ן 2 צ'אד 2 קיי 1 גוון 3 7. מה עדיף (איך הוא יותר חתיך)?! לואיס כועס או לואיס שמח? שמח
8. מה עדיף? (איך הוא יותר חתיך)<! סם כועס או סם שמח? כועס 9. מה יותר כיף לראות?! שרידן ולואיס מתנשקים? איתן ותרזה מתנשקים, או קיי ומגיל מתנשקים? שרידן ולואיס 10. מציון של 1 עד 10 כמה הייתם נותנים לסדרה? 10 11. מה הסדרה יותר?! מפגרת, ממכרת, יפה, מעולה??? ערבוב של הכל ביחד

התשובות שלי ../images/Emo68.gif ../images/Emo9.gif

1-פרק שהכי אהבתי:כל פרק שבו תרזה לא בוכה וצ'ריגל לא ביחד . 2-טאביתה (ההתנהגות הדבילית שלה מצחיקה אותי
) 3-משפחת היפים...(לא יכולה לבחור חח בנט + ל"פ +קריין). 4-קיי טובה או ביצ': קיי האינטרסנטית הכי עדיף! 5-אם הייתי יכולה לפגוש 1 מהדמויות הייתי שואלת אותה: הייתי רוצה לפגוש את תרזה ולשאול אותה איך זה לעמוד מול אית'ן מבלי לחזור אדומה
6-האנק2
,אית'ן1,צ'אד1,קיי1,גוון1. 7-הכי עדיף לואיס שמח. 8-הכי עדיף סם כועס. 9-הכי כיף לראות את קיי ומיגל מתנשקים וצ'ריטי חוטפת שבץ
10-אמממ ציון לסדרה לדעתי - 9 (הורדתי נקודה על שתמיד חוזרים על דברים). 11-הסדרה יותר מפגרת ממכרת יפה ומעולה! הכל ביחד חחחח
|כוכב|אחלה סקר מאוד נהניתייי תודה! |כוכב|

התשובות שלי...

אז ככה... 2. מה עדיף? טאביטה או טימי? טימי 3. מי היא "משפחת היפים"? אני הולכת על משפחת הבאנטס 4. מה עדיף- קיי טובה או קיי ביצ'ית כמו עכשיו? קיי תמיד הייתה ביצ'ית! 5. אם הייתם יכולים לפגוש את אחת הדמויות מה הייתם שואלים אותה? הייתי שואלת את ווייטני איך זה לשחק דמות אהבלה שמאמינה לכולם כמו תמימה
6. מה עדיף: האנק 1 או 2,אית'ן 1 או 2, צאד 1 או 2, קיי 1,2,3,4 , גוון 1,2.=האנק 2 איתן 1 צאד 2 קיי 1 גוון 1 7. מה עדיף (איך הוא יותר חתיך)?! לואיס כועס או לואיס שמח? לואיס שמח
8. מה עדיף? (איך הוא יותר חתיך)<! סם כועס או סם שמח? כועס חחח 9. מה יותר כיף לראות?! שרידן ולואיס מתנשקים? איתן ותרזה מתנשקים, או קיי ומגיל מתנשקים? שואיס מתנשקים
10. מציון של 1 עד 10 כמה הייתם נותנים לסדרה? 10 11. מה הסדרה יותר?! מפגרת, ממכרת, יפה, מעולה??? הכל ביחד

תשובות!!!!

. איזה פרק עד עכשיו הכי אהבתם?- הפרק של תרזה ואיתן בברמודה 2. מה עדיף? טאביטה או טימי?- טאביטה 3. מי היא "משפחת היפים"?-באנטס 4. מה עדיף- קיי טובה או קיי ביצ'ית כמו עכשיו?- קיי טובה 5. אם הייתם יכולים לפגוש את אחת הדמויות מה הייתם שואלים אותה?- אם הייתי פוגשת את שרידן הייתי שואלת אותה איך היא לא יכולה להאמין לאחד כמו לואיס? 6. מה עדיף: האנק 1 או 2,אית'ן 1 או 2, צאד 1 או 2, קיי 1,2,3,4 , גוון 1,2.- האנק2, איתן1, צ'אד 2, קיי 3,גוון1. 7. מה עדיף (איך הוא יותר חתיך)?! לואיס כועס או לואיס שמח? לואיס כועס 8. מה עדיף? (איך הוא יותר חתיך)<! סם כועס או סם שמח?- סם שמח 9. מה יותר כיף לראות?! שרידן ולואיס מתנשקים? איתן ותרזה מתנשקים, או קיי ומגיל מתנשקים?-שואיס ותרית'ן 10. מציון של 1 עד 10 כמה הייתם נותנים לסדרה? -9.333 11. מה הסדרה יותר?! מפגרת, ממכרת, יפה, מעולה???- ממכרת ויפה.

התשובות שלי../images/Emo103.gif

והנה התשובות שלי: 1. איזה פרק עד עכשיו הכי אהבתם? של תריתן שהתנשקו....זה נראה לי היה השבוע,או שאני טועה? 2. מה עדיף? טאביטה או טימי? טימי 3. מי היא "משפחת היפים"? לופז פיצ'גלרד אוף קורס!!!!! 4. מה עדיף- קיי טובה או קיי ביצ'ית כמו עכשיו? אממממממ על זה עדיין לא חשבתי........ 5. אם הייתם יכולים לפגוש את אחת הדמויות מה הייתם שואלים אותה? את לואיס לא יודעת מה הייתי שואלת.... 6. מה עדיף: האנק 1 או 2,אית'ן 1 או 2, צאד 1 או 2, קיי 1,2,3,4 , גוון 1,2. האנק 2,איתן 1 אוף קורס,צא'ד 1,קיי 1(כמובן),גוון 1 7. מה עדיף (איך הוא יותר חתיך)?! לואיס כועס או לואיס שמח?ברור שלואיס שמח!!!!! 8. מה עדיף? (איך הוא יותר חתיך)<! סם כועס או סם שמח?סם שמח 9. מה יותר כיף לראות?! שרידן ולואיס מתנשקים? איתן ותרזה מתנשקים, או קיי ומגיל מתנשקים?שואיסססססס 10. מציון של 1 עד 10 כמה הייתם נותנים לסדרה? 1000000 11. מה הסדרה יותר?! מפגרת, ממכרת, יפה, מעולה???ממכרת!!!!!!

למעלה